DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Zei A – B

*Notă: Incluziunile cu asterisc au fost dictate de Thoth.

AGARES/AGUARES
Poziţia Zodiacală: 5 – 9 grade în Berbec
25 – 29 martie
Carte Tarot: a 2-a Baghete
Culoarea Lumânării: roşu sângeriu închis*
Plantă: garoafă
Planetă: Marte/Mercur*
Metal: cupru*
Animal: tigrul*
Element: aer şi foc*
Rang: Conte peste Regiunile Estice ale Iadului
Agares a făcut parte din ordinul Virtuţilor.
Este o Demoniţă de Zi şi guvernează peste 31 Legiuni de Spirite

Agares domneşte peste omul de rând; este vocea omului de rând şi al rezidenţilor Iadului. Poziţia ei este similară cu cea a unui primar.*
Învaţă toate limbile
aduce înapoi fugarii şi poate opri pe cineva din alergat. Ea de asemenea poate face pe cineva sa fugă.
Alungă duşmanii,
distruge spiritele inamicilor şi poate cauza căderea bărbaţilor importanţi, făcându-i să îşi piardă poziţiile, onoarea publică şi respectul din partea celorlalţi. Poate cauza cutremure de pământ şi poate incita la dans.

Când invoci/evoci   Agares

Recită următoarea rugăciune:
„Rege Satan, prin îndurarea Ta, acceptă-mă; mă rog Ţie pentru puterea de a concepe în mintea mea şi de a duce la bun sfârşit ceea ce îmi doresc, împlinirea căruia o pot dobândi prin ajutorul Tău, O Puternicule Satan, singurul Zeu Adevărat care trăieşte şi domneşte în vecii vecilor. Te rog sa o însufleţeşti pe Contesa Agares  să se manifeste înaintea mea, căci Ea îmi poate da răspunsuri adevărate şi de încredere, astfel încât să îmi pot atinge scopul dorit, prevăzând că acest lucru este adecvat departamentului Său. Cer aceste lucruri în Numele Tău, smerit şi plin de respect, Rege Satan, fie ca Tu să mă consideri vrednic, Tată.”

Articole necesare:

 • Sigilul demonului trebuie arătat în mod vizibil.
 • Lumânări roșii
 • Tămâie

Precauții:

 • Ca și alți demoni, invocările lui Agares trebuie făcute cu respect, în ciuda naturii în mare măsură binevoitoare a acestui demon.
 • În ciuda abilității demonului de a învăța toate limbile existente pe pământ, el optează să învețe doar părțile nefaste ale limbilor.

paşi:

 • Puneți lumânările roșii  în fiecare punct cardinal – est, vest, nord și sud. Spațiul din mijlocul lumânărilor servește ca altar.
 • După efectuarea unor exerciții de respirație, este necesar să apelați acest demon: elementul  pământului așezând sigilul în centrul altarului.
 • Energiile celorlalte elemente ale focului, apei și aerului pot fi evocate ,Sudul reprezintă focul, vestul reprezintă apa, iar estul reprezintă aerul.
 • Vizualizarea liniilor de energie/sigiliu , în timp ce vibrezi  Agares într-o manieră respectuoasă.
 • După ce ai  făcut o ofrandă de tămâie/betisoare , dorințele conjurorului pot fi spuse într-un mod respectuos.
 • Înainte de demitere, demonul trebuie să fie mulțumit, precum și energiile elementare pământene relevante.

Experienţa personală a Înaltei Preotese Maxine cu Agares:
Agares este extrem de frumoasă. Este foarte feminină, cu pielea deschisă la culoare, cu părul drept şi blond şi cu aripi albe. Este foarte prietenoasă şi simpatică.


AMON
“AMON” este Zeul Egiptean al Soarelui AMON RA aka Merodach şi Zeul Babilonean “Marduk”

Poziţia Zodiacală: 0 – 4 grade în Taur
20 – 24 aprilie
Carte Tarot: a 5-a Pentacle
Culoarea Lumânării: roşu sau auriu*
Plantă: regina nopţii
Planetă: Soarele*
Metal: aur*
Animal: leul*
Element: foc şi aer*
Rang: Prinţ*
Amon domneşte peste Regiunea Vestică a Iadului
Amon este un Demon de Zi şi guvernează peste 40 Legiuni de Spirite

Discerne trecutul,
prezice viitorul,
împacă prietenii şi duşmanii, procură dragoste şi face ca dragostea să inflorească.

Pronunția Enn a numelui său este Avage Secore Amon ninan 

Știați……

 • Amon este asistent la Astaroth

Amon este unul dintre cei mai puternici demoni din iad – este un marchiz, un titlu asemănător cu un prinț. Mai precis, el este pe locul 7 – lea , printre cele 72 de duhurile Solomon El guvernează 40 de legiuni de demoni mai mici în iad

El apare ca un lup cu coada șarpelui care scuipă limbi de foc . El este, de asemenea, capabil să-și asume forma umană și, în această stare, dinții săi sunt asemănători cu cei ai unui canin, iar capul său este cel al unui șoim / corb de noapte puternic. El este considerat cel mai mare dintre principii iadului și se crede că este mai ales pupa .

El este asemănat cu zeul soarelui egiptean Amun – unul care provoacă dorință.

Acest demon este capabil să provoace sentimente de dragoste printre dușmani (împăcare) și, de asemenea, să inducă sentimente de iubire în rândul conjurorului și obiectivul  dorinței .El este, de asemenea, capabil să aducă favoruri.

El este, de asemenea, capabil să spună lucruri atât din trecut, cât și din prezent și este astfel folosit pentru divinare.

Amon este capabil să determine două persoane să se îndrăgostească. El este, de asemenea, capabil să întărească dragostea și să o determine să înflorească printre două persoane.

De asemenea, el este capabil să provoace / dușmanii să se împace și să devină prieteni. De asemenea, el poate provoca favoarea de a veni la conjuror.

El este, de asemenea, capabil să prezică viitorul și să dezvăluie cu exactitate evenimentele din trecut. În acest sens, el este chemat întotdeauna în scop de divinare.

Toate aceste abilități au fost deosebit de importante în trecut (în jurul erei lui Solomon), deoarece divinarea putea fi folosită în planificarea strategică – extrem de importantă în scopuri militare. În plus, capacitatea lui Amon de a induce dragoste între două persoane poate fi de mare folos chiar și în zilele noastre, deoarece mai multe persoane au probleme de dragoste.

Amon apare ca un lup cu coada unui șarpe. Și-a scuipat flăcări din gură. La comanda conjurorului, Amon ia forma unui bărbat cu capul unui șoim .

Există, de asemenea, texte care sugerează că are un aspect corect și radiază energie asemănătoare cu soarele, În această stare, el este însoțit de un șoim.

 • Acest demon poate fi chemat în scopuri de divinare, deoarece este capabil să discerne trecutul și să prezică cu exactitate viitorul.
 • Acest demon poate fi, de asemenea, chemat  pentru a aduce dragoste oamenilor . În mod similar, el poate face ca relațiile să înflorească la cererea conjurorului. În plus, acesta este același atât pentru bărbați, cât și pentru femei .și din acest motiv, îl recomand tuturor.
 • Demonul poate fi chemat și pentru a împăca dușmanii și a crea probabil alianțe – ceva care a fost deosebit de important .
 • Consilierul ar trebui să se pregătească emoțional și psihologic bine.
 • Acest demon poate fi evocat prin rugăciunea către Satan / Lucifer  în rugăciunea următoare:

Rege Satan, prin îndurarea Ta, acceptă-mă; mă rog Ţie pentru puterea de a concepe în mintea mea şi de a duce la bun sfârşit ceea ce îmi doresc, împlinirea căruia o pot dobândi prin ajutorul Tău, O Puternicule Satan, singurul Zeu Adevărat care trăieşte şi domneşte în vecii vecilor. Te rog să îl însufleţeşti pe  Printul Amon  să se manifeste înaintea mea, căci El  îmi poate da răspunsuri adevărate şi de încredere, astfel încât să îmi pot atinge scopul dorit, prevăzând că acest lucru este adecvat departamentului Său. Cer aceste lucruri în Numele Tău, smerit şi plin de respect, Rege Satan, fie ca Tu să mă consideri vrednic, Tată.”

 • După finalizarea cererii cuiva, este obligatoriu să îndepliniți sfârșitul negocierii si sa-l respectati .
 • Acest demon este capabil să prezice viitorul și să discerne trecutul. El este astfel chemat în scopul divinării de către conjurors.
 • Amon are, de asemenea, capacitatea de a provoca sentimente reconciliatoare inamicilor, precum și de a induce dragoste între două persoane. Acest lucru poate fi deosebit de benefic în zilele noastre în care izolarea și singurătatea sunt probleme în timp real.
 • În plus, el poate consolida relațiile și este chemat astfel în toate aceste scopuri.

Experienţa personală  a Înaltei Preotese Maxine cu Amon:
Este una dintre cele mai frumoase fiinţe pe care le-am văzut vreodată. Are părul de un blond foarte deschis, pieptănat pe spate, are o construcţie puternică şi posedă o cantitate enormă de energie pozitivă. Este însoţit de un şacal foarte puternic și agresiv. Amon literalmente radiază precum Soarele. Este unul dintre cei şapte fii ai lui Satan. Este extrem de mândru şi are o construcţie frumoasă. E foarte înalt şi puternic.


AINI aka AYM/AIM, HARBORYM
Poziţia Zodiacală: 20 – 24 grade în Rac
13 – 17 iulie
Carte Tarot: a 4-a Cupe
Culoarea Lumânării: albastru intens, precum coacăzele*
Plantă: lămâi
Animal: ornitorinc*
Planetă: Neptun*
Metal: staniu/neptuniu
Element: aer*
Rank: Marchiz*
Aim conduce controlul aerian în Iad
Aim este un Demon de Zi şi guvernează peste 26 Legiuni de Spirite

Aim dă răspunsuri adevărate întrebărilor,
răspunde întrebărilor despre lucruri necunoscute,
îi face pe bărbaţi plin de duh/veseli,
învaţă viclenia şi subtilitatea,
Aim poate provoca distrugere prin foc, aprinzând clădiri şi chiar oraşe întregi.
Răspunde întrebărilor de natură personală


ALLOCES/ALLOCEN aka ALLOIEN, ALLOCER
Poziţia Zodiacală: 15 – 19 grade în Săgetător
8 – 11 decembrie
Carte Tarot: a 9-a Baghete
Culoarea Lumânării: verde*
Animal: liliac*
Plantă: salvie
Planetă: Uranus*
Metal: bronz*
Element: apă*
Rang: Preşedinte*
Alloces conduce o Casă “Publică” pentru Întâlniri în Iad, loc în care se adună comunităţi de Demoni pentru a discuta şi planifica evenimente în zonele lor. Aceşti Demoni sunt specializaţi în arhitectură şi artă.*
Alloces este un Demon de Noapte şi guvernează peste 36 Legiuni de Spirite

Oferă familiari buni,
învaţă astronomia şi științe liberale,
Poate fi trimis să se răzbune pe duşmani/inamici secreţi.
Are o voce profundă şi aspră; vorbeşte tare.


AMDUSIAS
Poziţia Zodiacală: 0 – 4 grade îm Peşti
19 – 23 februarie
Carte Tarot: a 8-a Cupe
Culoarea Lumânării: albastru deschis*
Plantă: mimoza
Planetă: Neptun*
Animal: pasăre*
Metal: argint*
Element: apă şi aer*
Rang: Rege*
Amdusias este Directorul Muzical în Iad, fiind Zeul cu cele mai înalte aptitudini în muzică.*
Amdusias este un Demon de Noapte şi guvernează peste 29 Legiuni de Spirite

Poate inspira muzică,
Face să fie auzite instrumente muzicale, fără să fie văzute,
oferă familiari excelenţi,
Poate oferi un familiar care să te asiste în orice misiune secretă pe care doreşti să o întreții,
poate face copacii neroditori, să cadă la pământ şi chiar să se îndoaie după dorinţa cuiva.
Amdusias are părul lung şi negru. Este înalt cu degete lungi, cu mâini puternice şi aspre. Aripile îi sunt bronzate, iar pielea îi este închisă la culoare.

AMY/AVNAS
Poziţia Zodiacală: 15 – 19 grade în Capricorn
6 – 10 ianuarie
Carte Tarot: a 3-a Pentacle
Culoarea Lumânării: roz*
Plantă: vervena
Animal: pantera*
Planetă: Venus*
Metal: cupru*
Element: pământ*
Rang: Conte*
Amy este un Demon de Noapte şi guvernează peste 36 Legiuni de Spirite

Învaţă astrologia şi ştiinţe liberale,
oferă familiari şi descoperă comori ascunse,
arată calea spre bogăţie, avere şi comori.


ANDRAS
Poziţia Zodiacală: 10 – 14 grade în Vărsător
30 ianuarie – 3 februarie
Carte Tarot: a 6-a Săbii
Culoarea Lumânării: negru, rosu ,portocaliu
Plantă: stânjenel
Animal: lup*
Planetă: Pluto şi Marte*
Metal: fier şi argint*
Element: foc*

Cristale:  agată de foc, obsidian, turmalină neagră

Tămâie: sângele dragonului, chihlimbar sau patchouli

Oferte : Sânge si sex .

Rang: nu exista cuvânt sau echivalent uman pentru acest rang*
Andras este Căpetenia Străjerilor lui Satan şi Şeful Pazei*
Andras este un Demon de Noapte şi guvernează peste 30 Legiuni de Spirite

Andras este Zeul care a fost venerat în Weald. Poate distruge duşmanii/inamicii cu desăvârşire,
Andras are o bună reputaţie în uciderea magilor şi a asistenţilor acestora
Se spune că este foarte periculos

Îl ştiu pe Andras de ceva vreme. El este, de fapt, foarte agreabil cu cei care îi sunt dedicaţi lui Satan. Este un războinic adevărat şi îi este extrem de dedicat lui Satan. La început m-a contactat prin placa ouija. Când l-am văzut pentru prima dată, era scund, purta o haină în dungi alb şi negru şi avea o înfăţişare aspră. Era însoţit de un lup negru cu ochii roşii, care îşi arăta colţii cu o expresie vicioasă. În forma lui reală este înalt şi zvelt, cu părul lung şi blond, cu cărare pe mijloc. Este un războinic adevărat, însă şi un artist. Este unul dintre cei mai primejdioşi/periculoşi Demoni pentru străini (nededicaţi).Maxine

Enn – Mediatie video Andras 

 

ANDREALPHUS
Poziţia Zodiacală: 20 – 24 grade în Vărsător
9 – 13 februarie
Carte Tarot: a 7-a Săbii
Culoarea Lumânării: argintiu*
Plantă: lotus
Animal: broasca*
Planetă: 4 dintre Lunile lui Jupiter*
Metal: nichel şi argint*
Element: pământ*
Rang: Conte*
Andrealphus este un savant; este specializat în chimie*
Andrealphus este un Demon de Noapte şi guvernează peste 30 Legiuni de Spirite

Învaţă astronomia, geometria şi tot ceea ce ţine de măsurători.
El de asemenea învaţă matematica.


ANDROMALIUS
Poziţia Zodiacală: 25 – 29 grade în Peşti
16 – 20 martie
Carte Tarot: a 10-a Cupe
Culoarea Lumânării: indigo*
Plantă: pelin
Animal: porumbel*
Planetă: Jupiter*
Metal: fier*
Element: aer*
Rang: Conte*
Andromalius este un Observator. Observatorii spionează inamicii şi raportează direct lui Satan, Andras ori Azazel*
Andromalius este un Demon de Noapte şi guvernează peste 36 Legiuni de Spirite

Descoperă hoţi şi înapoiază bunuri furate,
descoperă orice răutate,
localizează comori ascunse.
Andromalius îi va sancţiona pe hoţi şi îi va pedepsi pe infractori.
Poate recupera articolele pierdute şi găseşte bani
De asemenea, el descoperă orice complotare secretă şi poate prinde un hoţ.


ASMODEUS/ASMODAY aka SYDONAY
Poziţia Zodiacală: 5 – 9 grade în Balanţă
28 august – 1 septembrie
Carte Tarot: a 8-a Pentacle
Culoarea Lumânării: negru sau albastru*
Plantă: mentă
Animal: balenă*
Planetă: Neptun*
Metal: cupru, când acesta devine albastru*
Element: apă*
Rang: Rege*
Asmodeus poartă numele de “Rege al Demonilor”
Asmodeus este Astrologul Şef al Iadului şi supraveghează Casele de Noroc în Iad. Este un Demon foarte ocupat. *
Asmodeus este un Demon de Zi şi face parte din Legiunea AMAYON; guvernează peste 72 Legiuni de Spirite

ASMODEUS TREBUIE INVOCAT CU CAPUL DESCOPERIT
Învaţă arta astronomiei, aritmeticii, geomanţiei şi a meşteşugăriei. Asmodeus răspunde la toate întrebările, descoperă şi păzeşte comori. Guvernează peste multele tărâmuri ale plăcerii.
Oferă abilitatea de a citi gândurile celorlalţi, conferă invizibilitate şi poate rupe căsătorii/relaţii. Asmodeus este născut de o mamă umană, în timp ce tatăl lui este un Zeu. Are părul negru, adunat într-o panglică şi lăsat pe spate. Are pielea de culoare măslinie. Asmodeus este extrem de curtenitor şi gentleman. Are un grai moale și o voce calda. Este un Demon foarte plăcut. Asmodeus a făcut parte din Ordinul Serafimilor. – ÎP Maxine

Abilități / roluri:

 • El dă capacitatea de a citi gândurile altora
 • conferă invizibilitate
 • Poate rupe căsătoriile și relațiile. Obiectivele principale ale lui Asmodeus sunt prevenirea actului sexual între soț și soție, naufragierea noilor căsătorii și obligarea soților să comită adulter.
 • Învață artele astronomiei, aritmeticii, geomanției și măiestriei.
 • Se spune că „Asmodeus răspunde la toate întrebările și el descoperă și păzește comorile”, totuși acest lucru va depinde de priceperea ocultistului
 • El este, de asemenea, unul dintre demonii-șefi implicați în cazurile de POSESIUNE. (A fost unul dintre agenții infernali acuzați de posesia sexuală obscenă a maicilor de la Louviers din Franța secolului al XVII-lea)
 • El incită la jocuri de noroc și se spune în Malleus Maleficarum că este supraveghetorul tuturor caselor de jocuri de noroc din curtea iadului.
 • In onoarea lui Asmodeus ;
 •  Atotputernicule AsmodeusÎnvățătorul meu  mare, te onorez!

  Asmodeus, perlele tale de înțelepciune strălucesc la fel de strălucitoare ca stelele pe cerul nopții

  Cu aceasta alesul Său nu va muri niciodată prin ignoranță

  Dar cu demnitate, adevăr și cunoaștere.

  Asmodeus, Regele Demonilor, strălucește-ți înțelepciunea divină asupra celor care doresc să caute dragostea Sa infernală și a celor care merită.

  Fie ca amândoi să ne auziți rugăciunile în timp ce ne străduim în încercarea noastră de a ne ridica Șerpii de Aur și de a deveni Dumnezeu.

  Fie ca noi să fim oaspeții tăi la o convocare pentru a auzi această cunoaștere eternă infernală.

  O, mare Asmodeus, numele tău să fie onorat pentru eternitate.

  Așa să fie.

  Asmodeus are o Mamă umană și Tatăl său este un Dumnezeu. Are părul negru jet cu o împletitură în jos pe spate și este cuprins de măsline. Asmodeus este extrem de amabil și foarte mult un domn. El este vorbit moale cu o voce lină. Asmodeus este un demon foarte plăcut.

 

 


BALAM
Poziţia Zodiacală: 10 – 14 grade în Săgetător
3 – 7 decembrie
Carte Tarot: a 9-a Baghete
Culoarea Lumânării: alb
Plantă: stejar
Planetă: Marte
Metal: fier
Element: foc
Rang: Rege
Balam este un Demon de Noapte şi guvernează peste 40 Legiuni de Spirite

Balam discerne trecutul şi viitorul,
Oferă umor, veselie şi abilitate mentală
Conferă invizibilitate şi prezice viitorul.

 


BARBATOS
Poziţia Zodiacală: 5 – 9 grade în Taur
25 – 29 aprilie
Carte Tarot: a 5-a Pentacle
Culoarea Lumânării: negru
Plantă: iederă de pământ
Planetă: Venus
Element: pământ
Rang: Conte
Barbatos preferă să apară când Soarele se află în Săgetător
Barbatos este un Demon de Zi şi guvernează peste 30 Legiuni de Spirite

Barbatos învaţă toate ştiinţele,
Descoperă comori ascunse prin magie, prezice viitorul şi discerne trecutul
împacă prieteni şi poate uni oricare două persoane în prietenie. El asigură o voinţă bună celor ce se află la putere.
Poate potoli toate neînţelegerile şi alină sentimentele rănite. El dă abilitatea de a comunica cu, şi înțelege animalele.
Barbatos este un Zeu foarte frumos. El are un păr blond şi graţios şi aripi alb strălucitoare. Pielea îi este bronzată şi este foarte bine făcut.

 


BATHIN aka BATHYM, MARTHIM

**Bathin este Zeiţa Egipteană NEPHTHYS (vezi Demoni cu Rang Înalt şi Prinţi Încoronaţi ai Iadului)
Poziţia Zodiacală: 25 – 29 grade în Gemeni
16 – 21 iunie
Carte Tarot: a 10-a Săbii
Culoarea Lumânării: mov
Plantă: vâsc
Planetă: Saturn şi Uranus
Metal: oţel şi uranium
Element: aer
Rang: Conte
Bathin este o Demoniţă de Zi și guvernează peste 30 Legiuni de Spirite

Bathin descoperă proprietăţile ierburilor şi a pietrelor preţioase,
Ajută în proiecţia astrală şi te duce oriunde vrei să mergi

 


BELETH aka BYLETH aka ELYTH
Poziţia Zodiacală: 0 – 4 grade în Gemeni
21 – 25 mai
Carte Tarot: a 8-a Săbii
Planetă: Mercur
Metal: mercur
Element: aer
Culoarea Lumânării: roşu
Plantă: mărar
Rang: Conte
Beleth este o Demoniţă de Zi şi guvernează peste 85 Legiuni de Spirite. Face parte din Ordinul Puterilor

Beleth aduce spiritul dragostei între bărbaţi şi femei.
Este favorita fetelor care așteaptă să fie cerute.

Experienţa personală a Înaltei Preotese Maxine:
Byleth este de sex feminin. Are ochii rotunzi precum o păpuşă, pătrunzători şi negrii iar părul blond închis şi ondulat.


BELIAL
Poziţia Zodiacală: 5 – 9 grade în Peşti
24 – 29 februarie
Carte Tarot: a 8-a Cupe
Culoarea Lumânării: portocaliu
Plantă: verbascum
Planetă: Jupiter şi Neptun
Metal: staniu şi neptuniu
Element: apă
Rang: Rege
Belial este un Demon de Noapte şi guvernează peste 80 Legiuni de Spirite

Belial distribuie reprezentări şi titluri. El împacă prieteni şi duşmani
oferă familiali
Poate ajuta pe cineva să obţină o mai bună poziţie la locul de muncă
Aduce favoruri de la alţii, chiar și de la duşmani. Belial a fost Prinţ în ordinul Virtuţilor. Belial este scund şi slab. Are parul ca platina la culoare.

 

 

BIFFRONS
Poziţia Zodiacală: 15 – 19 grade în Scorpion
7 – 12 noiembrie
Carte Tarot: a 6-a Cupe
Culoarea Lumânării: mov deschis
Plantă: busuioc
Planetă: Jupiter şi Neptun
Metal: staniu şi neptuniu
Element: apă
Rang: Conte
Biffrons este un Demon de Noapte şi guvernează peste 60 Legiuni de Spirite

Biffrons învaţă astrologia, geometria, matematica, precum şi alte arte şi ştiinţe
Descoperă valoarea ierburilor, lemnelor şi a pietrelor
Poate muta cadavre prin magie şi constrânge spiritele morţilor ca să asiste în magie şi/sau să răspundă la solicitări/anchete.
Biffrons este înalt, cu părul blond deschis, lung până la şolduri şi cu multe bucle fine. Este amabil şi răbdător. (din experienţa Înaltei preotese Maxine)

 


BOTIS
Poziţia Zodiacală: 20 – 24 grade în Gemeni
11 – 15 iunie
Carte Tarot: a 10-a Săbii
Culoarea Lumânării: alb
Plantă: crin
Panetă: Saturn şi Uranus
Metal: oţel şi uraniu
Element: aer
Rang: Preşedinte/Conte
Botis este un Demon de Zi şi guvernează peste 60 Legiuni de Spirite

Botis ajută în luarea deciziilor importante şi încurajează curajul.
Poate proteja pe cineva să nu fie rănit de ura sau invidia altora şi ajută în diminuarea tensiunii în familie,
Botis dezvăluie lucrurile trecute şi prezente şi împacă prieteni şi duşmani.

Experienţa Înaltei Preotese Maxine cu Botis:
Botis apare ca un bărbat înaintat în vârstă. Era chel în vârful capului, cu aripi lungi albe şi ondulate. Purta o robă maro. Mai apoi, a avut o pereche frumoasă de aripi, uriașe şi de un roşu intens.

 


BUER
Poziţia Zodiacală: 15 – 19 grade în Taur
5 – 9 mai
Carte Tarot: a 6-a Pentacle
Culoarea Lumânării: albastru deschis
Plantă: aloe
Planetă: Mercur
Meral: mercur
Element: pământ
Rang: Preşedinte
Buer este un Demon de Zi şi guvernează peste 50 Legiuni de Spirite

Buer vindecă toate bolile, învaţă filozofia morală, naturală şi logică.
Descurajează beţia şi oferă familiali.
El, de asemenea, învaţă proprietăţile tuturor ierburilor şi plantelor.

 


BIM /BUNE
Poziţia Zodiacală: 5 – 9 grade în Leu
28 iulie – 1 august
Carte Tarot: a 5-a Baghete
Culoarea Lumânării: portocaliu/verde
Plantă: portocal
Planetă: Soarele
Metal: aur
Element: foc
Rang: Ducesa

Bune este o Demoniţă de Zi şi guvernează peste 30 Legiuni de Spirite

Tamaie – lemn de santal

 • Bune  poate acorda înțelepciune, bogăție și fler în vorbire. De asemenea, poate fi chemat de către necromanți datorită asocierii sale cu moartea.
 • El poate fi chemat pentru a oferi cunoștințe persoanelor care caută un loc de muncă, promoții, extinderi de afaceri etc.

Bune are parul drept, negru şi până la umeri, cu ochii oblici şi întunecaţi; are pielea bronzată şi aripi negre. Este foarte prietenoasă.

 • Ziua pentru ritualuri: Mulți spun că vineri la răsărit este cel mai bine pentru a lucra cu Bune. Dacă este posibil, lucrul în ora lui Venus  trebuie luat în considerare
 • Obiecte din aur
 • Elementul Pământ
 • Lumânări și culori:
  • În demonolatrie, oferim Verzi
  • Alții sugerează Lumânări portocalii
 • Oferte alimentare: Se spune că Bune se bucură de oferte de fructe și prăjituri.
 • Oferte de alcool: Rom sau  Vin roșu
 • Tămâie: lemn de santal
 • Sânge.

Video Meditatie  Bune 

 

*Dictat de Thoth

 

URMEAZĂ: ZEI C – F

ZEI G – M

ZEI N – R

ZEI S – Z

ZEI CU RANG ÎNALT ŞI PRINŢI ÎNCORONAŢI AI IADULUI