DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Vraja morții

Dacă ai acces la un articol personal al ofensatorului, poate fi de mare ajutor

  1. Construieşte o efigie sau o păpuşă
  2. Du-te în cimitir şi ia puţin pământ
  3. Trebuie să te descarci de toată ura pe care o ai pentru ofensator, în păpuşă, în special în timp ce o construieşti. Este imperativ să fi focalizat şi determinat. Încearcă să faci această lucrare în timpul unei Luni în scădere. Un timp formidabil este când Luna este în Scorpion sau Capricorn.
  4. Construieşte o cutie mică pentru păpuşă.
  5. Aprinde o lumânare neagră şi concentrează-te intens pe moartea şi distrugerea duşmanului tău. NU LĂSA NIMIC SĂ TE DERANJEZE SAU SĂ ÎŢI DISTRAGĂ ATENŢIA!
  6. Aşează păpuşa în cutie.
  7. Astup-o cu pământul luat din cimitir.
  8. Păstrează puţin din acest pământ.
  9. Du-o afară sau înapoi în cimitir şi îngroapă-o, aşezând rezerva de pământ deasupra cutiei. Trebuie să fi *convins* că victima va sfârşi moartă.
  10. Nu te mai gândi la vrajă sau la inamic, deoarece acest lucru poate interacţiona cu lucrarea.

Cum să omori folosind aura:
Cel mai bine este ca victimă să doarmă atunci când faci o astfel de lucrare. Aşează o aură neagră în jurul ei: aceasta va pregăti victima să absoarbă energia distructivă. După ce termini cu acest lucru, îţi poţi descărca ura pe el/ea. Asigură-te că vizualizezi din nou şi din nou, cu toată fiinţa ta, felul în care îţi doreşti ca această persoană să moară.

Afirmă: “Pun o puternică aură de distrugere în jurul lui ____, care lucrează continuu pentru a-l/o omorî”. O astfel de lucrare ar trebui începută sâmbăta sau marţea, în perioada în care Luna este în descreştere.

Nu uita să îţi cureţi aura după o astfel de lucrare.

Poţi face acest lucru în fiecare noapte, în timpul ciclul Lunii în descreştere, începând din ziua în care ai întreţinut ritualul cu păpuşa, până când victima sfârşeşte moartă.