DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Vindecarea prin chakra solară

Chakra vindecării este Chakra Solară (a 3-a).

 

Pentru a vindeca folosindu-te de această chakră (care este foarte efectiv):

1. Întinde-te pe spate

2. Pentru această tehnică, chakrele palmelor şi a degetelor ar trebui să fie complet deschise.
Aşează-ţi vârfurile degetelor peste chakra plexului solar. Inspiră foarte încet, în timp ce vizualizezi o lumină alb-aurie intens strălucitoare cum îţi intră prin nări şi coboară în chakra solară, iar de acolo îţi intră prin vârful degetelor, în chakra palmelor.

3. Ţineţi respiraţia şi mută-ţi vârful degetelor peste partea afectată şi, foarte uşor, expiră energia din palme şi degete în zona bolnavă. De exemplu, pentru a vindeca o inflamaţie a gâtului, mută-ţi vârful degetelor (timp în care vizualizezi lumina strălucitoare) peste gât şi când expiri, eliberează energia vindecătoare în gât, vizualizând-o şi simţind-o cum îţi părăseşte palmele şi degetele şi cum îţi intră în gât, strălucind precum un soare în miniatură.

4. După ce expiri în mod complet, ţine-ţi respiraţia pentru câteva secunde, moment în care îţi aşezi degetele înapoi peste chakra solară. Repetă punctele de mai sus.

 

Cel mai bine este să repeţi exerciţiul de mai sus de 10 – 20 de ori. Dacă este nevoie de o vindecare majoră, ia o pauză, după care întreţine un alt set de 10 – 20 repetiţii.

Am folosit tehnica de mai sus cu mult succes. Este important să detectezi o răceală, gripă, un virus, etc., în primele stadii. Făcând asta, va fi nevoie de mai puţină energie şi îţi vei putea folosi chiar energiile proprii.

Dacă eşti bolnav iar utilizarea energiilor proprii e indiscutabilă, poţi întreţine acest exerciţiu poate fi întreţinut şi cu energie de la Soare, care este foarte puternică. Doar inspiră energia de la Soare prin nări şi urmează instrucţiunile de mai sus.

Este destul de evident că acum şi în viitorul foarte apropiat, vom da nas în nas cu virusuri şi ciume mortale. Multe dintre acestea sunt rezistente la antibiotice şi alte medicamente. În multe locuri, medicamentele – care pot salva vieţi – devin din ce în ce mai greu de obţinut (din cauza sărăciei) şi la fel şi îngrijirea medicală. Unele medicamente sunt dantelate chiar şi cu placebo (lipsite de conţinut). Toţi Sataniştii Dedicaţi ar trebui să practice meditaţia de împuternicire şi să înveţe Tehnicile de Vindecare Satanică.

Eu personal am avut mult succes cu tehnica de mai sus, precum şi cu alte tehnici despre care am scris pe acest website. Puterea de a vindeca este un dar minunat de la Satan. Orice satanist dedicat care practică meditaţia de împuternicire, poate face acest lucru. Lucrurile încep să fie foarte rele în lume şi vor ajunge din ce în ce mai rele. Aceia dintre noi care sunt adepţi şi care aplică cunoștința satanică, vor supravieţui intacţi.