DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Utilizarea formelor mentale

Sunt momente în care dorim să influenţăm mai mulţi oameni în acelaşi timp. Acest lucru poate fi făcut cu o formă mentală, programată şi aşezată într-o anumită încăpere sau zonă. Noi toţi ştim cum unele zone ajung bântuite sau au anumite vibraţii mai reci. De obicei, astfel de lucruri se întâmplă datorită unui eveniment care a provocat emoţii intense şi a lăsat urme ale acestor emoţii în spate, de către alţi oameni.

Atunci când suntem îndeajuns de puternici, ne putem proiecta energia prin mâinile noastre – prin concentrare şi focalizare intensă – şi apoi să o modelăm într-o sferă (ar trebui să simţim capabili de a simţi acest lucru, dacă este suficient de puternică pentru o astfel de lucrare) sau să proiectăm energie într-o sferă în faţa noastră, utilizând chakrele. Sfera energetică poate fi aşezată într-o zonă în care aceasta nu va fi deranjată, în cazul în care vrem să lucrăm mai târziu cu ea şi să o împuternicim prin proiectarea a mai multă energie în ea. Atunci când proiectăm energia, aceasta ar trebui să aibă culoarea corespunzătoare lucrării pe care vrem să o întreţinem; spre exemplu, galben pentru prietenie, roz pentru iubire romantică, roşu pentru ură, ceartă şi accidente, verde pentru a atrage bani, şi aşa mai departe.

În timp ce proiectăm această energie colorată, trebuie să programăm forma mentală cu intensitate şi focalizare. Când forma mentală este pregătită, îi comandăm să plece în zona pe care noi dorim ca ea să o influenţeze. Putem aşeza mai multe forme mentale în zonele largi, precum sunt sălile de spectacol, locul de muncă, scoală, etc. După o vreme, acestea trebuiesc înlocuite, întrucât se disipă în timp ce influenţează oamenii. O formă mentală bine creată poate influenţa până la 100 de persoane sau chiar mai mult.

Creează o Formă Mentală