DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Utilizarea aurei

 

Îți dorești dragoste în viața ta:

Intră în transă – cu câte mai profundă cu atât mai bine și vizualizează-ți aura. Inspiră energie și afirmă de câteva ori, timpul prezent, o afirmație asemănătoare.
„Aura îmi atrage un/o (partener/ă de dragoste/sex, suflet pereche, orice) perfect pentru mine”.  Simte-te liber să schimbi afirmația în așa fel încât să se potrivească nevoilor tale. Afirmă acest lucru cu intenție, de 5 – 10 ori, în timp ce inspiri energie (afirmă o singură dată pe inspirație).

 

Pentru a atrage dragostea/pofta sexuală sau atenția unei anumite persoane:

Afirmă:  „Îmi programez aura să îl/o atragă pe ____ și să acționeze asupra aurei lui/ei. El/ea mă găsește foarte atractiv și irezistibil din punct de vedere sexual”

 

Ai nevoie de protectie:

Inspiră o lumină puternică alb-aurie și adun-o în mijlocul corpului tău, vizualizând-o din ce în ce mai strălucitoare. Continuă să o expandezi odată cu expirația. Energia ar trebui să crească din ce în ce mai mult în strălucire. Fă acest lucru până când ești inconjurat complet de această energie.
Afirmă:  „Aura mea este foarte puternică și mă protejează tot timpul”.
Pentru a-ți construi un câmp energetic de protecție puternic, fă acest exercițiu regulat.

 

Vrei să lași o impresie bună:

O aură puternică îi va influența adesea pe ceilalți, să facă favoruri.
Afirmă:  „Aura mea lasă o foarte bună impresie lui ______”.  Dacă folosești acest lucru pentru un interviu, poti zice „persoanei/lor care mă intervievează maine” – poti modifica oricum vrei, pentru a se potrivi situației tale. Întotdeauna construiește-ți afirmațiile la timpul prezent. Subconștientul nu înțelege cuvântul „va”  sau  „o s㔄o să”  nu se îndeplinește niciodată.

 

Pentru a tine persoane nedorite:

Inspiră o lumină alba și strălucitoare ca Soarele; energia albă are proprietăţi reflectoare.
Afirmă:  „Aura mea îl/o respinge pe ____, îl/o sperie (îngrozește, etc) și îl/o ține departe de mine, tot timpul”

 

Pentru a te vindeca:

Pentru vindecare este nevoie de multă energie. Energia de la Soare este excelentă în acest scop, atunci când este invocată și direcționată (prin vizualizare și afirmații) către organul bolnav. De asemenea, Soarele conține toate culorile chakrelor, în cea mai pură și vibrantă formă. Soarele (666) societate cea mai puternică sursă de energie existentă. Atunci când suntem bolnavi, avem de a face cu o dezechilibru în chakra/ele care guvernează peste organul bolnav. Pentru a te vindeca, trebuie să lucrăm atât cu culoarea chakrei care guvernează organul respectiv, cât și cu opoziție, pentru a restabili un echilibru.

Inspiră energie de culoarea chakrei care guvernează partea afectată a corpului tău și afirmă:
“Inspir energie ___(culoarea)___ care îmi echilibrează chakra ____ și îmi vindecă ____”
După ce termini, inspiră energie albă și echilibrează-ți aura.

Aurele celorlalţi pot fi şi ele programate.

Din ceea ce ai citit mai sus, ar trebui să ai deja o idee despre cum să poţi construi propriile afirmaţii.

 

Pentru a proteja pe cineva:

Așează o lumină alb-aurie în jurul persoanei. Pentru rezultate mai bune, cel mai bine e să faci acest lucru într-o transă profundă.
Afirmă:  „Pun o puternică aură de protecție în jurul lui ____. This aură îl/o protejează întotdeauna și în toate felurile” . Acest lucru ar trebui să fie făcut în mod regulat, de preferință când el/ea doarme.

 

Pentru a incita poftă sexuală:

Așează o puternică aură roșie sau portocalie în jurul persoanelor.
Afirmă:  „____ experimentează o obsesie/dorință/poftă sexuală irezistibilă, către mine.”  Sau  “____ mă găsește irezistibil din punct de vedere sexual”.  

 

Pentru a incita iubire/dragoste:

Așează o puternică aură de culoare verde în jurul persoanelor și simte sentimentul puternic de iubire în timp ce o programe.
Afirmă:  “____ se îndrăgostește de mine profund și incontrolabil” . Mai poţi adăuga  „____ este obsedat/ă de mine”,  etc. Şi aici poţi folosi magia sexuală, precum în lucrarea de mai sus. Cel mai bine este să începi o astfel de lucrare vinerea, în timpul unei luni în creștere.

 

Pentru a vindeca pe alții:

Vizualizează o aură puternică, de culoare alb-aurie, înconjurând în totalitate persoana pe care vrei să o vindeci. Ar trebui să folosești energie colorată și aici (vezi mai sus paragraful cu vindecarea personală).
Afirmă:  „Pun o puternică energie vindecătoare în aura lui ____. Aceasta energie luptă în mod efectiv împotriva ____ și îi restaurează sănătatea perfectă.” În cazul unei boli serioase, acest lucru trebuie făcut de multe ori, în fiecare zi. Vindecarea altora te poate seca de energie, motiv pentru care este mai bine sa incepi cu vindecare de la distanta, daca nu esti experimentat. De asemenea, este periculos să ai contant direct cu persoana bolnavă, spre exemplu cu toate mâinile, deoarece boala poate fi absorbită în vindecător. Dacă totuși inșiști să practici o vindecare prin contact direct, asigură-te că ai o aură foarte puternică și că rezervi timpul necesar pentru a ți-o curăți în mod temeinic după fiecare astfel de sesiune. Energia de la Soare este cea mai efectivă în curăţarea aurei.

 

MAGIE NEAGRĂ ŞI UCIGĂTOARE

Ucidere:

Cel mai bine este ca victimă să doarmă atunci când faci o astfel de lucrare. Așează o aură neagră în jurul ei: aceasta va pregăti victima să absoarbă energia distructivă. După ce termeni cu acest lucru, puteți descărca ura pe el/ea. Asigură-te că vizualizezi din nou și din nou, cu toată ființa ta, felul în care vă dorești ca această persoană să moară.
Afirmă:  „Pun o puternică aură de distrugere în jurul lui ____, care lucrează continuu pentru al/o omorî” . O astfel de lucrare ar trebui începută sâmbăta sau marțea, în perioada în care Luna este în descreștere.

 

Pentru a cauza ghinion și/sau pentru ai face rău:

Dacă aura ta este îndeajuns de puternică, este suficient doar să stai și să dorești răul. Am găsit că este important să vizualizezi în mod repetat nenorocirea care vrei să i se întâmple; fi relaxat când faci acest lucru, însă cu toată intenția.

În cazul tuturor lucrărilor de magie neagră, rezultatul depinde de tăria aurelor implicate. Aura victimei *trebuie* să fie mai slabă decât cea a vrăjitorului. Dacă aura victimei este mai puternică, lucrarea ar putea fi relegata, deoarece aură mai puternică respinge în mod natural energiile negative. Unii oameni pur și simplu au o aură puternică, lucru care poate veni din viețile anterioare. Ar trebui să simți rezistență din partea victimei, dacă aceasta are o aură mai puternică decât a ta. Ia-ţi timp şi construieşte-ţi o aură puternică înainte să te apuci de practici de acest fel.

Pentru mai multe informații despre culorile aurelor,  Click Aici !