DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Trecutul nostru este distrus

Cei mai mulți dintre noi cunosc faptul că Creștinismul este o bazaconie, însă cât de mult se aprofundează acest lucru, este o altă poveste. Creștinismul este o păcăleală de proporții catastrofale. Un studiu al picturilor medievale revelează un strigăt după ajutor. Mulți artiști din vremea respectivă au lăsat mesaje în lucrările lor. Există un număr însemnat de picturi – toate cu o temă creștină (tema creștină în lucrările de artă nu a fost o opțiune a artistului, întrucât biserica catolică avea control total și aproape fiecare lucrare de artă din acea perioadă trebuia să aibă o temă religioasă creștină, altfel artistul era acuzat de ”erezie”, lucru care însemna tortură și moarte) – care dezvăluie obiecte zburătoare neidentificate plutind deasupra nazarineanului, precum și alte indicii cum că această religie scârboasă era o înșelăciune; oamenii cunoșteau acest lucru, însă adevărul era suprimat cu severitate.

 

Norii de culoare gri care acopereau Soarele în pictura ”Chemarea Primilor Apostoli” de Domenico Ghirlandaio, 1481, relevă o atmosferă sumbră care indică un moment trist și vorbește multe de la sine. În mod strigător, pictura ”Vestirea” a lui Carlo Crivelli din 1486, înfățișează un OZN care plutește deasupra virginei, aruncând o rază de lumină în capul acesteia. Mulți artiști au făcut aluzie la obiecte zburătoare, pictând nori lenticulari pe cerurile picturilor lor.

Au existat mai multe rapoarte – către care am postat linkuri cu detalii la sfârșitul paginii – despre Institutul Smithsonian care aruncă șlepuri pline cu artefacte antice în Oceanul Atlantic. Multe dintre acestea sunt de origine egipteană și au fost colectate de pe teritoriul Statelor Unite. Orice lucru care contestă religia creștină ajunge sub cercetare intensă. De când cu evreii, creștinii și musulmanii care atestă că vârsta pământul este de numai aproximativ 6.000 de ani, a existat întotdeauna un conflict între adevăr și promovarea acestei minciuni.

Oricine, până și acela cu doar o jumătate de creier, cunoaște faptul că nu au existat ”arme de distrugere în masă” în Irak. În ciuda protestelor la nivel global împotriva invaziei și în ciuda raportului curat venit de la ONU, George W. Bush a făcut în mod neobosit presiune pro atacurilor în Irak. Bineînțeles, este absolut în regulă ca Israel și USA să aibă toate armele de distrugere în masă pe care și le doresc, fără nici un fel de interferență din exterior. Noi toți știm ca domnul Bush este un creștin ”născut din nou”.

Se pare că adevăratul motiv din spatele tuturor acestor lucruri, indică spre intenția de a distruge relicve și documente antice importante, care *dovedesc* faptul că Iudaismul și Creștinismul sunt minciuni. Saddam Hussein credea despre el însuși că este reîncarnarea lui Nebucadnețar. Cu această încredințare, acesta a cheltuit în jur de 500 milioane de dolari în anii ’80, în încercarea de a reconstrui Babilonul Antic, capitala lui Nebucadnețar. Au fost create peste 6 milioane de cărămizi pentru a înlocui zidurile Babilonului, purtând înscrierea ”Pentru Regele Nebucadnețar în domnia lui Saddam Hussein” — 1 —

Există multe temple și relicve îngropate sub nisipurile Irakului, care dovedeau originile omenirii. Nu se știe dacă acestea mai sunt sau nu acolo, datorită invaziei. Soldaților americani și britanici li s-a dat undă verde să distrugă și/sau să jefuiască orice doreau din muzeele irakiene.

Saddam Hussein a lucrat și la restaurarea Bibliotecii Antice Assurbanipal, care a fost cea mai veche bibliotecă catalogată cunoscută în lume. Textele pe care le-ar fi găzduit erau dinainte de potop. În secolul al XIX-lea, arheologii britanici au excavat în jur de 25.000 de tablete cu scrieri cuneiforme în Ninive, care au fost asamblări ale Regelui Assurbanipal și care acum sunt în mare parte în Muzeul Britanic.

În aprilie 2002, arheologii irakieni au contactat Muzeul Britanic întrebând dacă acesta ar permite să se facă matrițe ale tabletelor. Cu toate că în trecut s-au mai făcut copii ale anumitor tablete, aceasta ar fi fost prima dată când un număr semnificativ ar fi fost pus la dispoziție sub formă de copii.

Propusa reconstruire a bibliotecii din Ninive ar fi găzduit copii a tuturor tabletelor din Muzeul Britanic și s-a plănuit ca acesta să fie un centru școlăresc și turistic. Vecin cu biblioteca, urma să fie un centru pentru studiul scriptului cuneiform. Au existat și planuri de excavare a una dintre aripile Palatului Regelui Assurbanipal de pe Colina Kuyunjik, loc în care se spera să se găsească alte mii de tablete îngropate.

Există în jur de 10.000 de situri arheologice împrăștiate pe suprafața Irakului și cea mai mare parte dintre acestea nici nu au fost încă atinse. Potrivit arheologilor, hoții au spart Muzeul Irakian în repetate rânduri și au furat artefacte sumeriene. (Acest lucru a avut loc și înainte de război). Bijuteriile de aur și ornamentele foarte scumpe au fost lăsate în urmă, neatinse. Obiectivul hoților au fost înregistrările antice sub forma de cilindri și tablete cu script cuneiform.

Muncitorii pe teren ai ONU împreună cu diplomații străini au fost acuzați de mai multe ori de guvernul irakian, de contrabanda cu aceste artefacte. În vara anului 2002, un proprietar irakian din Bagdad curăța apartamentul vacant care inițial fusese ocupat de un diplomat străin. Acolo proprietarul a găsit două cutii de carton pline cu fragmente arheologice. Guvernul irakian nu a numit niciodată diplomatul sau țara de proveniență a acestuia.

”Fără îndoială Saddam cunoaște că publicarea documentației care dovedește că Iudaismul și Creștinismul sunt derivative sau copii a unei religii antice sumeriene, ar putea avea efecte devastatoare la nivel planetar.” – 2 –

”Când George W. Bush a stat înaintea Monumentului din Washington în ianuarie 2001, în timpul inaugurării sale, a împrumutat o imagine surprinzătoare din trecut. Făcând de două ori referire la America, acesta a spus: Și un înger încă mai conduce vijeliile și cârmuiește această furtună.”

De-a lungul anilor, după manifestarea Iudaismului și a Creștinismului, s-a încercat tot ce s-a putut – de la masacre și distrugere și radere de pe fața pământului a orașe întregi, până la genocidul de popoare și națiuni întregi – pentru a menține pălăria pe capul acestei minciuni.
”Diavolul” – și *nicidecum* ”dumnezeul” iudeo/creștin – este creatorul omenirii.

_____________________________

Fragmente din articolul de mai sus au fost luate din:
1. ”Cloak of the Illuminati” de William Henry, 2003. Autorul prezintă o grămadă de informații utile dacă ști să citești printre rânduri, însă este pe cât de poate de amăgit în ceea ce îl privește pe nazarinean. După cum știm cu toții, nazarineanul este fictiv. Cât despre virgină, această entitate a furat totul de la Astaroth, atunci când Astaroth era legată.

2. Idem

_____________________________

Citate din linkurile de mai jos, în ceea ce privește mușamalizarea arheologică:

”La un moment dat, Smithsonian, efectiv a scos în largul Atlanticului un șlep plin cu artefacte neobișnuite și l-a răsturnat în ocean.”

”Istoricul și lingvistul Carl Hart, editor al WORLD EXPLORER, a procurat o hartă pentru excursioniști cu Marelui Canion, dintr-o librărie din Chicago. Aplecându-ne asupra hărții, am fost uimiți să vedem că o mare zonă din partea de nord a canionului are nume egiptene. Pe lângă Ninety-four Mile Creek și Trinity Creek sunt zone (în mod aparent ale unor formațiuni stâncoase) cu nume ca: Turnul lui Set, Turnul lui Ra, Templul lui Horus, Templul lui Osiris și Templul lui Isis. În zona Haunted Canyon am găsit nume ca: Piramida lui Keops, Mănăstirea lui Budha, Templul lui Budha, Templul lui Manu și Templul lui Shiva. A existat vreo relație între aceste locuri și pretinsele descoperiri egiptene din Marele Canion?”

”Smithsonianul”
”Articolul din 1909 afirmă în mod clar că Smithsonian este implicat în studierea și excavarea sitului. Totuși, Smithsonian tăgăduiește că ar fi avut loc vreo astfel de descoperire. Acest lucru aduce cu sine o mare întrebare și anume, dacă asta ar fi fost adevărat, de ar mușamaliza Smithsonian ceea ce cu certitudine ar fi fost una dintre cele mai semnificative descoperiri din secolul al XX-lea? Crezi sau nu, Smithsonian are precedență în pierderea de informație cu privire la descoperi despre care se crede că nu se potrivesc în dogma acceptată în mod curent, despre istoria Americii și interacțiunea sau lipsa acesteia cu alte civilizații antice.”

_____________________________

LINKURI (în engleză)

Distrugerea sistematică a muzeului din Bagdad

Mai multe informații cu privire la această distrugere

Mușamalizări arheologice

Suprimarea adevărului despre trecutul Marelui Canion

Creștinismul Expus (RO)