DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Tactici și strategii în lupta de zi cu zi

Avem impact. Blestemele împreună cu informarea publicului își cer prețul de la inamic. Trebuie să lucrăm neobosiți și să ne menținem avântul. Nu îți poți întoarce spatele unui inamic doborât la pământ, înainte de a te asigura că este cu adevărat și în totalitate MORT. În cele mai multe cazuri, întorcându-ți spatele te poți trezi cu un cuțit în spinare sau chiar mai rău. Oamenii care încurajează neimplicarea și atitudinea de ”las’ că fac alții”, își invită furia lui Satan. Acești oameni sunt lipsiți de orice fel de valoare – asta ca să nu spun altceva …

Există multe tactici prin care să fii efectiv în lupta de distrugere a inamicului. Aici sunt câteva metode prin care poți lucra la distrugerea inamicului; de asemenea, orice alte idei și sugestii sunt mai mult decât binevenite, întrucât această secțiune este foarte importantă:

Pe/în broșurile creștine, biblii, etc., care ne sunt băgate pe ochi în spălătorii, spitale, săli de așteptare ș.a.ș.m.d., scrie sau plasează în ele un link spre Creștinismul Expus și lasă și remarca ”Creștinismul este o MINCIUNĂ!” sau ”Creștinismul este o FARSĂ!” – sau orice altceva de genul.

Teancurile cu pamflete și broșuri creștine pot fi aruncate la gunoi în mod discret. Cu ceva timp în urmă, am dat peste un astfel de teanc într-o sală de așteptare. Le-am aruncat la gunoi, după care am urinat pe ele îndeajuns de mult pentru a le satura cu urină, asigurându-mă astfel că nici un dobitoc creștin nu le mai poate salva.

La spălătorie, întotdeauna am un pix la îndemână și întotdeauna scriu www.crestinismulexpus.blogspot.ro pe toate jegurile de reviste ale martorilor lui iehova care îmi cad în mână și pe care aceștia le au împrăștiate peste tot locul. Pun de asemenea și alte notițe în aceste reviste, în dreptul link-ului. Persoanele cărora le place să piscălească: puteți deteriora aceste căcaturi creștine (cum ar fii pozele cu nazarineanul din broșuri) exact așa cum vă place. Ideea e să le transmitem că aceste gunoaie nu vor fi tolerate și în același timp, să ne transmitem mesajul adevărului în contrast cu minciunile lor. (Cu toate acestea, nu încălcați legea prin asta … spre exemplu, vandalizarea bisericilor și a mormintelor este împotriva legii. Evitați să faceți așa ceva!!)

Bucăți de hârtie pe cu www.crestinismulexpus.blogspot.ro + câteva notițe pot fi lăsate și în biblioteci, plasate în cărțile creștine și așa mai departe. Zicala ”stiloul este mai măreț decât sabia” este reală și funcționează; însă cu acest monstru trebuie să facem tot ce putem. Informarea a fost prietenul nostru și are mai multă influență decât ai putea crede. Cunosc acest lucru și l-am experimentat.

Dacă ești sâcâit de creștinii care vând prin magazine, supermarketuri, de cei cu care faci afaceri sau de oriunde altundeva – FĂ RECLAMAȚIE!!
Creștinii au operat fără opunere timp de secole. Asigură-te că reclami un astfel de comportament managerului, district managerului sau oricui de la conducere. Dacă rămâi tăcut și nu spui nimic, le arăți că le aprobi atitudinea și intruziunea. Eu ÎNTOTDEAUNA depun plângere. Ține minte totuși să faci acest lucru într-un mod profesional și diplomat: nu ridica tonul vocii, nu devenii emoțional și nu folosi așa-numitul limbaj ”vulgar”. În multe locuri, cum e cazul în Tulsa, Oklahoma, USA (loc în care locuiește și Înalta Preoteasă Maxine Dietrich) și care se află în mijlocul ”centurii biblice” de căcat, ”înjuratul” în public este realmente o infracțiune. Atât de dăunători și nenorociți sunt creștinii atunci când lucrează să îți ia drepturile bazice. Amintește-ți mereu că libertatea noastră este în joc. Nu ne putem permite să pierdem.
Fii ferm și la obiect. Dacă eșuezi în a primi un răspuns pozitiv, notează numele managerului, răspunsul negativ pe care acesta ți l-a dat, data la care a-ți vorbit și orice altă informație importantă, și apelează la cineva aflat într-o poziție de conducere mai înaltă (district managerul, etc.)

Folosește internetul: există mii de grupuri și forumuri online în care oamenii pun întrebări despre religie și despre Satanism. Fă-le cunoscut că Satanismul NU ține de sacrificiile de sânge, etc. – așa cum mulți, în mod eronat sunt conduși să creadă. Și dacă răspunzi numai cu www.crestinismulexpus.blogspot.ro, este un mod rapid și eficient de a descoperi adevărata față a creștinismului. Acest lucru e simplu de făcut: copiază pagină cu pagină și tot ceea ce oamenii trebuie să facă este să dea click pe link. Website-ul va face restul. Când am fost nouă în Satanism, am făcut acest lucru pe forumurile ateiste pe care dezbăteam problema creștinilor. Făceam acest lucru și pe alte grupuri online, dedicând câteva ore în fiecare zi pentru a ataca creștinismul. De-a lungul anilor, Satan mi-a arătat că efortul depus de mine online, cu cele de mai sus, a fost efectiv și influent.

Cu grupurile și forumurile creștine, dă un copy/paste. Puțini creștini citesc biblia cu adevărat. Arată incertitudine, neliniște, dezamăgire, etc., pentru a crea dezordine în comunitățile creștine. În multe cazuri este mai bine dacă dai un copy/paste la fragmente sau articole de pe Creștinismul Expus (sau alte locuri care aduc dovezi bune împotriva creștinismului); adesea, oamenii tind să citească ceea ce au în față. Cu toate acestea, ambele variante sunt efective (copy/paste sau link).

Blestemă-l pe inamic necontenit și fără milă! Blestemă-le conducătorii! Fii precum un berbec ațâțat. Nu te opri de loc până când aceștia sunt distruși în mod complet și cu desăvârșire. Blestemele noastre au avut și au efect. Lucrările au nevoie de timp pentru a se manifesta și trebuie repetate. Multele blesteme și ritualuri făcute împotriva acestui program odios, au trezit și au pus în mișcare forțe puternice. Fii răbdător. Creștinismul este un monstru de proporții uriașe care deține averi și putere imensă. Nu va cădea într-o zi, ci în timp. Este tărie în mulțime. În același fel cum, o singură furnică nu reprezintă o amenințare pentru nimeni, în timp ce o armată de furnici îți pot pustii o livadă într-o scurtă perioadă de timp.

Aceia care lucrează pentru Satan beneficiază de protecția Lui și vor fi răsplătiți din belșug. Satan mi-a spus în noaptea de 30 aprilie 2008, că ”vremurile vor deveni mult mai rele din punct de vedere economic”. El de asemenea mi-a spus că ”mulți oameni vor muri”. Aceia care nu fac nimic pentru Satan, să nu se aștepte la nimic din partea Lui. Puterile Iadului sunt acum în plină bătălie spirituală și nu au timp de pierdut pe aceia care nu se sinchisesc deloc. Aceia dintre noi care suntem războinici, nu vom primi numai protecție personală, ci și pentru cei dragi nouă. Cu cât facem mai mult pentru Satan, cu atât mai mult va face și El pentru noi. Puterile Iadului au fost eliberate în totalitate din iarna lui 2002 – primăvara lui 2003. Inamicul se află pe plin picior de război. Dezastre naturale, plăgi și tot felul de neobrăznicii se manifestă peste tot în lume. Creștinii zeloși și dedicați lucrează în toate felurile posibile pentru a încerca să facă ca acele”profeții biblice” să pară reale, pentru a înșela cât mai mulți oameni.

Ca indivizi, trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putință. Oamenii aflați în poziții înalte și care nu își pot pune reputația în risc: folosiți-vă zona de influență și luptați acolo în mod tainic! Dacă nu ești sigur ce și cum să lupți, cere îndrumări direct de la Satan. VEI PRIMI indicații clare pentru a lucra discret, indiferent de profesia pe care o ai și vei primi de asemenea îndrumări cu privire la toate felurile în care poți participa în război, fără a aduce stricăciuni poziției tale. Știu că Ministerele Bucuria lui Satan (Joy of Satan) au oameni peste tot.

Aceia dintre voi care pot întreține ritualuri de distrugere individuale sau care pot participa în ritualurile de grup cu ceilalți frați și surori în Satan: FACEȚI ASTA. Ritualurile de grup cu dățile la care acestea pot fi întreținute vor fi postate pe Forumurile BLS.

Aceia care lucrează pentru a crea dezbinare între sataniști hărțuind alți membrii, denigrând alte grupări sataniste legitime sau orice altceva pentru a crea probleme sataniștilor – AI DE GRIJĂ. Ghinionul și nenorocirea te pândesc la ușă. În ochii Puterilor Iadului sunteți precum sunt creștinii.

Marcu 3: 25-26
25 Și dacă o casă este dezbinată împotriva ei înseși, casa aceea nu poate dăinui.
26 Tot astfel, dacă Satana se răscoală împotriva lui însuși este dezbinat și nu poate dăinui, ci s-a isprăvit cu el.

Oamenii care lucrează pentru a crea dezbinare între sataniști vor fi pedepsiți de Puterile Iadului!!