DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Tactici în lupta și atacurile inamice

Cele ce urmează sunt câteva metode de bază pentru lupta cu cenușii şi reptilienii; aceste atacuri nu sunt decât nişte jocuri ale minţii pe care inamicii noștri le poartă pentru a ne speria şi astfel îndepărta de Tatăl nostru. Este ultimul front de luptă prin care inamicul “Guvernează prin Frică”. Mulţi nici nu vor avea parte de asemenea atacuri; singurul scop al acestui articol este acela de a educa şi de a scoate la lumină tacticile folosite de inamic, împotriva noastră.

Tatăl Satan împreună cu Măreţii Zei ne protejează întotdeauna de aceste atacuri, iar când devenim mai puternici şi deţinem mai multe cunoştinţe, învăţăm cum să luptăm în asemenea atacuri de unii singuri. Mai jos sunt câteva atacuri de bază:

 

1) Atacul prin Coşmaruri:

Cel mai adesea vei experimenta acest fel de atac atunci când eşti la început; te vei trezi în timpul nopţii, corpul îţi va fi *paralizat* (nu te poţi mişca, nu poţi vorbi) şi vei avea un sentiment puternic de frică – în orice caz, această frică nu vine de la vreun lucru sau problemă din viaţa ta, ci va apărea de absolut nicăieri şi fără nici un motiv logic. De asemenea, poţi auzi şi sunete ciudate şi poţi vedea lucruri stranii.

Aceasta este o formă de atac psihic specifică inamicilor cenușii. Vor folosi acest tip de atac de câte ori au ocazia, deoarece scopul lor este de a te îndepărta de Satan, de a te face să abandonezi meditaţia de împuternicire şi avansarea spirituală. Este o tactică simplă a inamicului. Trebuie să treci peste asta. Când eşti nou venit, cheamă-L pe Tatăl Satan sau pe Demonul Gardian pentru a te ajuta în timpul unui astfel de atac.

Practic, cea mai bună metodă de a manevra un astfel de atac este ca pur şi simplu să devii conştient de ceea ce se petrece. Prima dată când am avut parte de un astfel de atac, a fost în noaptea în care m-am dedicat Tatălui Satan; nu am avut deloc habar de ceea ce se petrecea şi pentru că nu ştiam ce era, nu l-am putut opri/combate. În fine, după ce am înţeles ce se petrecea şi care era sursa acestor atacuri, mi-a fost din ce în ce mai uşor să mă apăr şi să ripostez.

Conştientizarea a ceea ce se petrece reprezintă jumătate din luptă.

Odată ce începi să meditezi, să avansezi şi să îţi măreşti gradul de conştientizare, vei simţi dinainte când va urma să aibă loc un astfel de atac, iar acest lucru îţi va oferi timp să te pregăteşti. Cea mai bună pregătire este să îţi cureţi aura şi să îţi consolidezi aura de protecţie.

Este nespus de important să îţi construieşti aura de protecţie în mod constant; din momentul în care te-ai dedicat, ar trebui să faci acest lucru în fiecare zi – pot fi evitate o mulţime de neplăceri prin simpla construire a unei aure de protecţie puternice.

 

2) Înţelegerea şi Ruperea *Paraliziei* din Timpul Nopţii:

Paralizia din timpul somnului are loc datorită substanţelor chimice produse şi eliberate în organism de către creier, cu scopul de a preveni somnambulismul. Acest lucru este perfect natural, însă inamicul îşi potriveşte atacul atunci când nivelul acestor substanţe chimice este la apogeu. De fiecare dată paralizia însoţeşte atacurile prin coşmaruri (precum şi alte câteva atacuri); acest fel de atac va avea loc destul de des atunci când eşti proaspăt dedicat. După ce începi să meditezi zilnic, îţi va fi din ce în ce mai uşor să rupi această paralizie. Trebuie să meditezi şi să îţi construieşti o aură de protecţie în mod continuu.

Pentru a ieşi din paralizie, NU trebuie să gândești fizic; cu alte cuvinte *NU* te panica şi nu încerca să îţi mişti picioarele şi mâinile nebuneşte, nu te zbate, etc. Trebuie să rămâi pe atât de calm şi liniştit pe cât posibil şi să încerci să te mişti cu gândul. Altfel spus, trebuie să *gândești* şi să *vizualizezi* cum îţi mişti degetele, palmele, tălpile picioarelor, etc. fără a depune efort fizic. Odată ce reuşeşti să îţi mişti o parte a corpului (degete, mâini, picioare) cu *gândul* prin *vizualizare* paralizia va fi ruptă iar tu te vei putea mişca din nou, în mod liber.
Conştientizarea a ceea ce se petrece – şi prin încrederea în Tatăl Satan şi în Zei – îţi asigura succesul împotriva acestor atacuri iniţiale ale inamicilor.

 

3) Forme Mentale şi Elementali Inamici:

Este foarte uşor să scapi de acestea, însă dacă nu ai habar de ele, îţi pot da ceva bătăi de cap, în special dacă eşti la început.

Primul tip pe care îl vei experimenta aici, este să vezi o umbră cu coada ochiului care se mişca foarte repede: aceştia sunt elementali inamici, care în general exista pentru a spiona Sataniştii Dedicaţi şi pentru a ţine masele de xini oarbe şi neştiutoare.

Cel mai bun mod prin care poţi scăpa de acestea este să întreţii un ritual de alungare a spiritelor/energiilor negative şi să îţi cureţi casa în mod continuu cu Energie Satanică/Demonică de culoare Albastră. Sau dacă poţi, pur şi simplu foloseşte elementul foc.

Când eşti puţin mai avansat şi mai deschis din punct de vedere psihic, îi vei experimenta într-un mod diferit: mai mult ca sigur vei vedea unul sau mai mulţi ochi holbându-se la tine în mod constant; poţi atât să îi vezi cât şi să îi simţi cum te privesc. Metoda de combatere descrisă mai sus se aplică şi în acest caz. Pe lângă aceasta, există o variantă şi mai rapidă prin care poţi scăpa de ele: Concentrează-te pe unul, închide-i ochiul şi întoarce-l dinspre tine, după care distruge-l cu elementul foc: fie prin ardere sau explozie.

Al doilea tip pe care îl vei experimenta este forma mentală rudimentară, care ţi se ataşează de aură. O poţi vedea şi o poţi simţi cum se hrăneşte din energie ta, în mod parazitic. Metoda prin care poţi scăpa de ele, este să îţi cureţi aura în mod temeinic. De asemenea sugerez să îţi cureţi aura în apa curgătoare (duş, etc.) – apă curgătoare ajută la curăţarea aurei.

Bineînţeles, o metodă mai rapidă de a te descotorosi de aceşti paraziţi energetici este o metodă pe care o folosesc în mod constant pentru orice fel de atac psihic – această metodă nu este pentru oricine; începătorii ar trebui să o evite. Începe prin a *simţi* şi *observa* un Infern care începe să prindă viaţă înlăuntrul tău. Condensează şi expandează acest Infern până când simţi că nu îl mai poţi ţine; trebuie să simţi cum focul încearcă din răsputeri să evadeze. Trebuie să intensifici acest infern până când simţi că eşti pe cale să fii ars datorită fierbinţelii şi presiunii acumulate. Apoi, expiră şi eliberează Infernul în mod violent: focul dogoritor al acestuia va arde şi alunga orice formă mentală, elemental, cenușiu sau reptilian. Această metodă este extrem de efectivă, dar şi foarte periculoasă. Numai aceia care sunt experimentaţi în manipularea elementelor pot pune în practică aceasta metodă. Dacă nu eşti experimentat cu elementele, îţi vei cauza singur daune/vătămări fizice.

 

4) Depresie, Anxietate şi Supra-Agresivitate:

Acest lucru poate fi cauzat fie de inamic, fie de alinierile planetare proaste. În cele mai multe cazuri de ambele; acest lucru se datorează faptului că inamicul foloseşte alinierile planetare împotriva ta, ori de câte ori este posibil. Pentru a combate acest lucru, simplu curăţă-ţi aura în fiecare zi, de preferat de 3-4 ori pe zi şi construieşte-ţi în mod constant aura de protecţie, de asemenea de 3-4 ori pe zi. Tratează cauza, nu efectul.

Verifică-ţi diagrama astrologică în mod regulat, pentru a fi mereu la curent cu orice aliniere planetară negativă. Pregăteşte-te pentru ele şi cunoaşte faptul că inamicul le va folosi în avantajul lui.

Şi bineînţeles că îi va fi mult mai greu inamicului să te influenţeze pe plan mental şi emoţional după ce efectuezi Ruperea Legăturii inamice de la nivelul chakrei a 6-a.

[Din nou, fii conştient şi alert în mod constant].

 

5) Cum să Combaţi Roiurile de Cenușii în Fizic şi Astral, atunci când îi poţi vedea:

Din momentul în care te-ai deschis psihic şi ai avansat până la un anumit punct, nu vei mai avea parte de atacuri prin coşmaruri provocate de cenușii şi de reptilienii de rang inferior; vei experimenta câte unul aşa din când în când, însă vor fi o raritate. Există câteva motive pentru asta:
a) vei fi imposibil de afectat de încercările lor de a te injecta cu frică/depresie/anxietate,
b) paralizia cenușiilor poate fi ruptă instant,
c) vei cunoaşte imediat că va urma un atac, încă de când începi să te pregăteşti de culcare.

Acum este timpul în care aceştia vor trece la tactici mai avansate: din acest moment, realmente vei vedea cenușii; întotdeauna aceştia vor fi în roi. Vei vedea unul şi când vei încerca să îl combaţi, dintr-o dată vor apărea alţi 3 – 4 sau mai mulţi.

Dacă îi poţi vedea, este foarte uşor să lupţi cu ei. Cea mai bună metodă este “Infernul lăuntric” despre care am vorbit mai sus. Sincer, este efectiv împotriva marii majorităţi a atacurilor inamice şi a inamicilor înşişi. Un alt lucru pe care îl poţi face este să îl apuci pe unul de mănă, foarte rapid [în Astral] şi fie canalizezi Energie Satanică/Demonică de culoare Albastră pentru a-l distruge, fie canalizezi foc şi îl arzi (poţi chiar să absorbi focul prin el).

Cenușii nu sunt capabili să îţi reacţioneze rapid în mod individual, întrucât mintea unui cenușiu interferează întotdeauna cu mintea de stup pe care o împărtăşesc. Aceasta este o mare slăbiciune a lor şi trebuie exploatata cu orice ocazie.

După cum am spus, când ataci unul, vor apărea mai mulţi. Foloseşte elementul foc şi de această dată şi curăţă-ţi aura. *ÎNTOTDEAUNA* consolidează-ţi aura de protecţie, în fiecare zi: acesta este fără îndoială singură cale prin care te poţi apăra de unul singur, altfel le vei ceda uşor atacurilor.

 

6) Cenușii de Rang Înalt:

Aceştia se aseamănă cu reptilienii, însă păstrează aceleaşi caracteristici tipice cenușiilor; singura diferenţă este că sunt înalţi şi aproape albi. Aceştia sunt o adevărată pacoste când vine vorba de atacuri psihice.

[Imediat după ce am rupt legătura inamică, abilitatea acestora de a mă afecta a scăzut semnificativ].

Aceştia nu vin aproape de tine, aşa cum fac cenușii de ordin inferior, ci mai degrabă te vor influenţa de la distanţă. Sunt trei astfel de cenușii cărora le place să mă atace, îi văd adesea cum mă privesc de sus. Singurul mod în care poţi lupta cu ei este să îi arzi; este destul de greu să faci asta, întrucât aceştia se afla la ani lumină depărtare de tine… succesul depinde în totalitate de tăria şi autoritatea pe care le deții. Numai Demonul tău Gardian te poate ajuta cu asta. Dacă cunoşti sau ai învăţat cum să faci asta, nici nu pot exprima incredibila satisfacţie pe care o ai atunci când îi vezi pe aceşti împieliţaţi cum ard de vii!

Încă odată, curățându-ți aura şi casa (cu elementul foc sau cu Energie Satanica/Demonică Albastră) şi consolidându-ți aura de protecţie, te vei proteja de influenţele acestora.

 

7) Atacurile Reptiliene şi Paralizia provocată de Reptilienii Inter-Dimensionali:

Aceste atacuri sunt destul de grele. Cu toate că urmează acelaşi curs precum atacurile prin coşmaruri provocate de cenușii, acestea sunt mult, mult mai puternice. Când reptilienii atacă, atacă în grup; am sesizat faptul că într-un atac sunt întotdeauna prezenţi atât reptilienii inter-dimensionali cât şi reptilienii normali.

Primul simptom care indica un astfel de atac este paralizia brută care este pusă peste tine; este covârșitoare, atât de puternică este [Din nou, de la un anumit punct şi aceasta paralizie devine uşor de rupt şi nu te va mai afecta.] Un alt indiciu prin care poţi identifica aproape instant un atac reptilian, este după sunetul pe care îl scot: un şuierat subţire şi gutural; este inconfundabil; este un sunet pe care dacă îl auzi odată, nu îl vei uita niciodată.

Prima dată când am auzit acest sunet mi s-a ridicat părul pe spate. Cu mult greu am reuşit să îmi deschid ochii şi am văzut patru reptilieni: doi erau inter-dimensionali cu nişte siluete energetice, iar în locul în care stăteau era un fel de “perturbaţie”; însă nu au o înfăţişare propriu-zisă.

Nu am avut nici cea mai vagă idee despre ce se petrecea. Apoi dintr-o dată mi-am simţit trupul cum începea să fie ridicat uşor de pe pat. Am început să strig după Malphas-sama pentru a mă ajuta, din nou şi din nou în mintea mea; dintr-o dată am văzut o strălucire puternică de un albastru electric şi toate lucrurile au revenit la normal.
Am sărit din pat… Sincer, Malphas-sama mi-a salvat curul în acea noapte.

În fine, pentru a combate un asemenea atac se procedează în acelaşi fel descris mai sus: foloseşte fie elementul foc fie Energia Satanică/Demonică Albastră. Şarpele meu Kundalini mi-a arătat cum să lupt cu ei în mod efectiv.

[După cum am spus din nou şi din nou, conştientizarea a ceea ce se petrece reprezintă jumătate din luptă. Experienţa este cel mai bun profesor când vine vorba de aşa ceva].

 

8) Inamicii Nordici:

Am avut parte de multe experienţe cu inamicii Nordici; în general aceştia nu folosesc atacul prin coşmaruri. Într-adevăr, în planul astral se poartă o luptă cu aceştia, însă în planul fizic ei preferă să folosească tactici viclene.

Ceea ce inamicii Nordici vor face, este să îţi apară şi să se dea drept unul dintre Zeii noştrii. Nu îţi vor spune în mod direct că ei sunt Zeii Neamurilor şi nici nu vor spune că sunt ai lui Satan, ci te vor lăsa pe tine să asumi asta. Aceştia niciodată nu vor juca în mod direct pe niciunul dintre Zeii noştri, întrucât le este teamă de consecinţe; însă îţi vor da motive să *asumi* că eşti vizitat de un anumit Zeu.

Îţi vor vorbi şi îţi vor apărea adesea şi în felul acesta vor încerca să îţi câștige încrederea. Vor merge până acolo încât te vor sfătui cu meditaţia şi cu avansarea spirituală [însă ajutorul pe care aceştia îl dau este de bază şi prin simpla citire a oricărei predici scrise de Înalta Preoteasă Maxine Dietrich, ai dobândi mai multă cunoştinţă].

Odată ce ţi-au câștigat încrederea, vor continua să joace drăguţ până într-o zi când, aşa din senin, te vor pune într-o situaţie din care simţi că nu poţi scăpa, vor decurge la orice metodă posibilă pentru a te face să îl trădezi pe Tatăl Satan, pe Zei, să trădezi pe cineva drag sau să te trădezi chiar pe tine însuţi. Ţelul lor este fie să te facă un trădător, fie să te facă să te sinucizi mânat de sentimentul de vinovăţie pentru faptele tale.

Surprinzător sau nu, ACEST LUCRU SE ÎNTÂMPLĂ DESTUL DE DES. Singurul lucru prin care poţi combate acest atac este să *NU ASUMI NICIODATĂ NIMIC*. După cum spunea şi ÎP Maxine Dietrich:“Presupunerea este mama tuturor căcaturilor” şi te va conduce spre cădere.

Dacă îţi apare o entitate, chiar şi dacă aceasta pare prietenoasă şi de ajutor, pune-i mereu întrebări. Întreabă-o cum se numeşte; dacă nu îţi da numele ei sau dacă încearcă să evite să dea un răspuns clar,s FII SIGUR că este este un inamic.

Chiar şi dacă nu suspectezi entitatea respectivă, doar ca să fii sigur, spune următoarea frază de câteva ori, cu voce tare: “Dacă nu eşti cu adevărat de partea lui Satan, atunci te alung în Numele Lui! Te alung în Numele Atotputernicului Zeu Satan! – Tatăl Nostru Atotputernic! Hail Tatălui Satan şi Hail Tuturor Zeilor Atotputernici ai Duatului!”

Îţi pot garanta că nu vrei să îţi înveţi lecţia prin experienţe negative; acesta este un atac prin care inamicul literalmente te poate călca în picioare. Fii mereu alert, fii mereu precaut și fii mereu pregătit. Odată ce creşti şi te deschizi mai mult spre planul astral, inamicul nu te va mai putea manipula în felul acesta; îţi vei putea cunoaşte şi simţi adevăraţii Zei, precum şi adevărul comunicării astrale. Însă este nevoie de timp şi practică.

Sunt mult mai multe atacurile şi tacticile pe care inamicul le va folosi împotriva ta; însă tot pe atât de multe sunt şi metodele de combatere. Acestea sunt doar câteva dintre ele şi le-am dezbătut în acest articol cu scopul de a te ajuta să te pregăteşti şi pentru a te informa cu privire la o parte din războiul pe care îl purtăm.

Tatăl Satan şi Zeii te vor îndruma şi proteja întotdeauna, însă este imperativ să înveţi cum să lupţi şi cum să te aperi de unul singur. Demonul tău Gardian te va antrena într-un fel care să ţi se potrivească abilitaţilor tale şi ţie în general.

Foamea după cunoştinţe este ceea ce îi separă pe cei ce vor supravieţui, de aceia care vor pieri!