DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Ritual protectie Spirit Vine

Dacă vrei să înveți magie, Spirit Vine este cel mai bun pariu al tău. Este foarte informat pe subiect, dar cunoștințele doar în legătură cu sacrificiile pe care le face.

Vine, cunoscută și sub numele de Vinea, este al 45-lea și ultimul Duh. Este un monarh puternic și un aristocrat care călărește un cal negru în timp ce ține o viperă. Sarcina lui este să descopere necunoscute precum vrăjitoarele, vrăjitorii și viitorul, prezentul și trecutul.
La ordinul exorcistului, el va ridica turnuri, va răsturna ziduri masive de piatră și va dezlănțui furtuni violente pe mări. Armata sa spirituală are 36 de legi, toate pe care le îngrijesc. În ceea ce găsește inelul său cu și tu, acesta este

Puterile lui Vine sunt:

​​ÎNVĂȚĂ MAGIA ESENȚIALĂ 
MAGIA ELEMENTALĂ
ÎNVĂȚĂ ECHILIBRUL
MAGIA ÎNVĂȚĂ MAGIA NATURĂ

Poziția zodiacală: 10-14 grade de Scorpion 2-6
noiembrie
Carte de tarot: 6 cupe
Planetă: Jupiter/Neptun
Culoare lumânare: Alb
Planta:
Nalbă Metal: Staniu/Neptun 
Element: Apa
Rang: Regele
Vine este un Demon de noapte și guvernează 36 de legiuni de spirite

Până în prezent, doar Vine, un demon, cunoaște adevărata natură a altor vrăjitoare și vrăjitori. El este la curent cu toate informațiile și are puterea de a-și șterge adversarii. El este capabil să protejeze vrăjitorul de atacurile altor vrăjitoare și vrăjitori. El este capabil să dezvăluie informații despre trecut, prezent și viitor.