Toate lucrurile au o parte pozitivă și una negativă, pentru a fi ținute în echilibru — pentru ca Universul să poată dăinui. Există lucruri teribile, distructive și îngrozitoare care trebuie să se întâmple, precum și lucruri bune, constructive și miraculoase care trebuie să aibă loc în aceeași măsură. Se crede că aceste lucruri au loc la întâmplare și că vor continua în felul acesta pentru eternitate. Asta nu este deloc adevărat și nu este esența a Ceea ce Sunt.“

  • Lumea trebuie să depășească această perioadă tulbure. Întotdeauna există o cale alternativă de a face un lucru. Această cale este îndepărtată, însă rămâne o cale posibilă. Distrugerea și teroarea nu vor fi întotdeauna căi alternative. Însă până când acea vreme va veni, vreme în care distrugerea și teroarea sunt date la o parte, tu trebuie să lucrezi după normele lumii/erei în care te afli. Eu sunt un Echilibru perfect, iar distrugerea și creația sunt lucruri deopotrivă necesare.“
  • „Până în Noua Eră, distrugerea și creația sunt în mâinile tale, așa cum sunt și în ale Mele. Nu îți fie frică să faci niciuna din aceste lucruri. Până când timpul de liniște și pace se instaurează, timp în care aceste practici vor fi înlocuite cu căi pacifiste, tu trebuie să păstrezi Pământul în echilibru. Nu-ți fie frică să distrugi. Distruge cu toată ființa ta. Nu vei fi mai creat dacă vei crea, după cum nu vei fi distrus dacă vei distruge. Ești mai creat acum? Exiști sau ești distrus? Exiști, și vei exista atâta timp cât Eu exist și sunt aici: adică pentru totdeauna. Ia aminte la ceea ce îți spun. Dacă îți spun să creezi, fă-o! Și fă-o cu perfecțiune și plăcere. Dacă îți spun să distrugi, fă-o! Nu ezita! Distruge cu toată puterea și cu satisfacție; da, îți cer să te delectezi din ceea ce ai distrus.”
  • Creștinii ne-au atacat neobosiți timp de secole și continuă să facă asta până în ziua de azi. Suntem persecutați până acolo încât ne este cu neputință să avem locuri publice de închinare satanică. Suntem nevoiți adesea să ne ascundem credințele și practicile în fața celorlalți, asta ca să ne putem păstra locul de muncă, să evităm confruntări de proporții cu familia și să evităm să fim persecutați și hărțuiți. Locurile din care ne putem achiziționa lumânări negre precum și alte obiecte satanice devin din ce în ce mai rare, iar accesul la cărți, rugăciuni și alte inspirații satanice este imposibil de obținut în magazinele care, în schimb, sunt inundate cu gunoi creștin. Am întors obrazul pentru prea multă vreme. Este timpul să începem să contraatacăm în mod agresiv și plini de răzbunare. Zilele în care se ardea pe rug sunt istorie, iar noi acum deținem puterea psihică. Creștinii fundamentaliști se laudă cu privire la „legarea lui Satan,” „legarea și blestemarea Demonilor” și așa mai departe. Toți aceștia se poartă ca și cum ei înșiși pot face așa ceva. Este timpul să le arătăm ce înseamnă *adevărata* legare și blestemare. Zilele în care se ardea pe rug sunt de domeniul trecutului și nu mai există legi împotriva legării spirituale, a blestemării sau a altor lucrări de răzbunare psihică. Ceea ce faci în intimitatea cămăruței tale pentru ritualuri, folosindu-te de puterile minții, este legal și liber.
  • Satan vrea ca inamicii să fie storși în mod complet de vortexul lor de energie psihică și distruși.
  • Satan a cerut ca fiecare satanist dedicat să participe în războiul spiritual. Trebuie să lucrăm împreună ca o echipă și ca un berbec stârnit, atacând inamicul fără oboseală prin metode psihice. Fiecare poate face cel puțin un ritual de distrugere sau să trimită energie distructivă spre inamic. Mulți dintre voi care sunteți dedicați cu adevărat, puteți întreține un ritual înaintea lui Satan prin care să vă puneți în serviciu ca Războinic și să vă luați angajamentul de a întreține în mod regulat lucrări psihice de distrugere împotriva inamicului. Covanurile pot face și ele acest lucru, întrucât mai multe persoane implicate înseamnă mai multă putere.
  • Este foarte important să lucrezi în ascuns și în secret. Oțelește-ți inima și oțelește-ți mintea. După cum ne-au arătat și imaginile cu Zeii egipteni – în care mâinile acestora erau încrucișate pe piept – emoțiile umane sunt vulnerabile în fața manipulării. Inamicul exploatează acest lucru. Acesta este motivul pentru care nazarineanul este înfățișat cu brațele larg deschise: pentru a exploata emoțiile umane. Niciodată nu trebuie să uităm Inchiziția și ceea ce li s-a făcut milioanelor de oameni inocenți, sub conducerea creștină.
  • În ochii lui Satan nicio ființă umană nu este mai importantă decât un Războinic. Satan te va răsplăti cu generozitate, cum a făcut și cu mine. Acum este timpul, iar Satan cere fiecăruia dintre voi să între în luptă și împreună să punem inamicul în genunchi și să îl distrugem în totalitate prin metode psihice. Meditația de împuternicire este un dar de la Satan. Aceasta a schimbat în bine viețile celor mai mulți dintre noi.
  • Este timpul ca fiecare dintre noi să oferim ceva în schimb, ca recunoștință. Cu cât mai mult faci pentru Satan, cu atât mai mult Satan va face pentru tine. Fiecare Războinic va primi apreciere și poziție de seamă în Iad. Cât despre aceia care se mulțumesc cu atitudinea „trăiește și lasă să trăiască” – și preferă să ignore problema creștin-evreiască care avansează mereu, blestemându-ne și blasfemiindu-ne Zeul, promulgând legi care ne iau drepturile și luptă încontinuu împotriva noastră – acești oameni nici măcar nu merită să fie numiți sataniști. Nu trebuie decât să tastezi „luptă spirituală” și „Satan” în orice motor de căutare online și ai să dai peste mii de website-uri creștine militante, care dovedesc modul în care aceștia ne atacă neobosiți. Până acum, cei mai mulți sataniști au întors celălalt obraz. Acest lucru trebuie să înceteze și să fie corectat.