DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Să îi oferim energie Tatălui Satan și Soției Lui, Lilith!

Aceasta este o chemare la arme! Este o acțiune simplă pentru toată lumea ce ar trebui făcută de orice Satanist dedicat, fie că este începător sau avansat. Acest lucru ne ajută și pe noi, întrucăt vom putea primi mai mult ajutor de la Zei și de la Satan, fiind necesar și pentru a grăbi manifestarea victoriei noastre. Nu mai putem rămâne indiferenți sub nici o formă, trebuie să ne implicăm!

Acest lucru îl facem pentru a ajuta și recompensa Zeii și pe Tatăl Satan. Fac apel către toți oamenii nostri dedicați să ia masuri și să participe la această ofertă de energie pentru Satan și Lilith. După cum știți, Satan și Soția Lui Lilith sunt îndrumătorii noștri, cu alte cuvinte ei ne susțin și ajută să obținem zeificarea și în cele din urmă să eliberăm sclavii și Planeta din mâinile evreilor, cei vinovați pentru suferința și nedreptatea ce s-a abătut asupra noastră.

Ei (evreii și inamicii) trebuie opriți! Pentru ca acest lucru să fie realizat este nevoie de implicarea noastră în primul rând dar și a Zeilor (Aliații). Donând energie către Satan și Lilith se va întoarce tot la noi, întrucât energia va fi folosită pentru protecția și avansarea noastră.

Este destul de simplu, orice începător o poate face.

Vom crea o sferă de energie și o vom direcționa către Satan și Lilith, programând mental această sferă de energie să fie sub comanda lui Satan și a lui Lilith și să o poată folosi (energia) oricum doresc.

Pași:

1. Inspiră energie alb-aurie de la Soare și crează în fața ta o sferă de energie. Sfera trebuie să fie luminoasă și clară.

2. Vibrează „Ra”, „Aum Suryae”, „Raum” sau „Sol” sau orice altă vibrație pentru Soare de 9, 40 sau 108 ori, acest lucru va intensifica puterea sferei de lumină.

3. Concentrează-te pe sfera de energie creată și programeaz-o mental (prin afirmații) să fie supusă și sub comanda lui Lilith și Satan. Apoi imaginați-vă sfera părăsind încăperea și ajungând în fața lui Satan și a lui Lilith.

Un exemplu de afirmație pentru programarea mentală: „această sferă de energie se află sub comanda totală a lui Satan și a lui Lilith, astfel încât ei pot folosi această energie cum doresc.”

În prealabil, puteți cere ajutorul și/sau asistența Tatălui Satan sau a Demonului Gardian pentru această lucrare.