DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Ritual – Cereri – Multumiri

 

Satan/Lucifer îi reprezintă pe oamenii de rând. Spre deosebire de bisericile xine și toate resursele lor vaste, în rând cu spectacolul lor ceremonial, Satan nu așteaptă de la oamenii săi să aibă instrumente scumpe pentru ritual. Dacă tot ceea ce ai ești tu însuți, atunci asta e în regulă cu Satan. El înțelege. Satan, care este adevăratul Zeu Creator, ne-a dat tot ceea ce noi avem nevoie pentru a deveni mai puternici spiritual, din interior. Satan reprezintă și simbolizează randamentul personal și împuternicirea personală, până acolo încât să ne putem controla propriile vieți și destine, fără să veneram sau să ne bazăm pe ceva din exterior. Satan ne dă cunoștința de care avem nevoie pentru a accesa această putere dinlăuntrul nostru.

  • Este o idee bună să faci duș/baie înainte de ritual. Aceasta denotă respect.
  • Dă foc bețișoarelor parfumate/tămâii și lasă-le să ardă în jur de 10-15 minute pentru a umple camera cu mirosul lor.
  • Scrie orice rugăciuni, mulțumiri și/sau solicitări pe o hârtie curată.
  • Aprinde lumânările. [Dacă folosești suporturi pentru lumânări, ar trebui să fie din argint].
  • Umple potirul cu vin sau cu o altă băutură [potirul/paharul ar trebui să fie din argint]
  • Îmbracă-te pentru ritual. Dacă nu ai nici-o robă pentru ritual, încearcă să porți negru, dacă este posibil. Asigură-te că hainele respective sunt curate.

 

RITUALUL:

1. Sună din clopoțel, întoarce-te în sens invers acelor de ceasornic și invocă-i pe cei patru Prinți Încoronați ai Iadului. Poți face asta cu pumnalul (dacă ai unul) SAU simplu îndreaptă-ți degetul arătător de la mână stângă și vizualizează un flux de energie de culoare albastru-electric, care îți intră prin vârful degetului și îți umple întreaga ființă. Cu fiecare întoarcere, albastrul devine din ce în ce mai intens, umplându-ți și încărcându-ți întreaga ființă. Începe cu Regele Atotputernic  Satan/Lucifer , cu fața spre est și apoi întoarce-te spre nord pentru Printul Belzebuth , spre vest pentru Printesea  Astaroth și spre sud pentru Printul Azazel.  Continuă să te încarci cu energia albastră, cu fiecare întoarcere  :

REGELE   – SATAN/LUCIFER spre EST si spune : Eu te Invoc pe tine Rege ;  Satan Lucifer ,Domn al Pamantului , Iluminarii , Cunoasterii si Intelepciunii
PRINTUL – BELZEBUTH  spre NORD  si spune : Eu te Invoc pe tine Printule ; Belzebuth , Zeul Furtunilor si Vietuitoarelor ; Distrugatorul si Protectorul lumii
PRINTESA  – ASTAROTH spre VEST si spune : Eu te Invoc pe tine Printesa ; Astaroth  Zeita a Dragostei , Fertilitatii ,Cunoasterii si Razboiului
PRINTUL  – AZAZEL spre SUD si spune : Eu te Invoc pe tine Printule Azazel ; Zeu al Dreptatii , Adevarului, Justitiei si Razbunarii

2. Apoi Scrie  si Recită Invocaţia către Satan – Lucifer :

In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi.
În Numele lui  Satan Lucifer , Creatorul si Conducătorul Pământului si Universului , Zeu Adevărat  care esti   m-ai  Presus de Toti Zeii  si Toate Lucrurile , Puternic și Inefabil, care a Creat  Universul , Pamantul ,Omul si Toate Lucrurile acestei Lumi  , Invit si Invoc Puterile lui  Tatal  Satan Lucifer , Printului Belzebuth  ,Printesei Astaroth  si Printului Azazel  să își reverse Puterile  Infernale si Focul Iadului  peste mine. Deschideți acum Porțile Iadului și Intâmpinați-mă ca Frate/Soră și Prieten/ă.

 

Eliberează-mă, O, Tu, Mărețe Atotputernicule  Rege Tata Satan – Lucifer , de toate credintele false  , Karma negativa din viata aceasta si din alte vieti , Blestemele , Energiile Negative  , Vrajile de Legare , Friciile , Erorile și amăgirile din trecut si din vietiile anterioare care se afla asupra mea . Eu iti cer acum Marete Atotputernicule Rege Tata Satan – Lucifer Distrugele si Indeparteazale din Viata si Sufletul meu acum si in Vecii Veciilor . Eu iti Cer Tie Tata Satan – Lucifer aprinde in sufletul meu Focul Satanic  si Umple-mă cu Adevăr, Ințelepciune ,Ințelegere,  Cunoastere , Putere , Invicibilitate  in fata inamiciilor  si ține-mă Puternic în Credința și Lucrarea mea pentru a te urma Intotdeauna cu Laudă, Onoare , Glorie , Respect si Recunostiinta  acum si in  Vecii Vecilor.

3 . Bea din potir.

4. Acum, acesta este punctul culminant al Ritualului: momentul în care citești rugăciunea către Satan. Când ai terminat, aprinde hârtia în flacăra unei lumânări și las-o să ardă complet, în vasul de ardere (care preferabil este din argint). Acum este timpul pentru meditație și contemplare.

După meditație ar trebui să vorbești cu Tatăl Satan. După aceasta pot fi spuse mai multe rugăciuni * (citește notița despre rugăciunile satanice de la sfârșitul acestei pagini). În acest moment poți să te rogi în enochiană, să rostești Coduri Enochiene  sau sa vibrezi Rune la alegere si  rugăciuni personale sau ENNURI-

ENN SATAN – Tasa Reme Laris Satan – Ave Satanis

ENN BELZEBUB – Adey Vocar Avage Beelzebub

ENN ASTAROTH – Tasa Alora Foren Astaroth

ENN AZAZEL – Eye On Ca Azazel Aken

Toți suntem diferiți și avem propriile noastre feluri de a face ritualuri. La început, Demonii mi-au spus că îngenuncherea arată respect; un prieten apropiat a avut aceiași experiență. Însă asta este strict între tine și Tatăl Satan.

5. La sfârşitul Ritualului încheie cu un :

HAIL SATAN – LUCIFER  !!

HAIL AZAZEL !!

HAIL ASTAROTH !!

HAIL BELZEBUTH !!

6. Întoarce-te în sensul acelor de ceasornic şi sună din clopoţel.

 

Pentru aceia dintre voi care nu pot găsi lumânări negre, există o alternativă: culoarea lui Lucifer este albastru. Albastrul electric. Și Demonii se înfățișează adesea într-o aură albastră. Aceia dintre noi care au văzut Iadul, cădem de acord că acesta e învăluit într-o aură albastră. FOLOSEȘTE ALBASTRU.

Pentru vrăjile care implică magia neagră, folosește roșu (furie) sau bleumarin. De asemenea și maro închis este în regulă. Aceasta este doar o încercare a creștinilor de a ne împiedica să ne practicăm religia și este în special îndreptată împotriva adolescenților și a persoanelor tinere. Satan înțelege acest lucru și alternativele sunt în regulă pentru el. Pentru copiii și adolescenții care nu pot obține aceste instrumente pentru ritual și pentru aceia care au probleme financiare, Ritualul poate fi făcut și în propriul vostru Templu astral

 

„Rugăciunea” satanică este:

  1. Comunicare telepatică între noi şi Satan şi/sau Demonii Săi.
  2. Un alt aspect al rugăciunii satanice este vibrarea unei mantre, a unor cuvinte de putere (în enochiană) sau a runelor.

Vibrația este esențială pentru vrăji și alte lucrări asemănătoare; în plus, ne împuternicește sufletele și ne avansează spiritual.

Clopoțelul folosit în ritualul satanic simbolizează vibrația, după cum se explică mai sus. Când vibrăm în mod repetat cuvinte pline de putere – mantre, rune, etc. – în timp ce ne concentrăm și direcționăm energiile acestora, are loc un efect de undă în astral, manifestându-ne dorințele în lumea materială. Acesta este simbolismul CLOPOȚELULUI în ritualul satanic.

Muzica Ritual :