DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Ritualul de inițiere

Te rugăm să citești și Întrebări frecvent puse de la sfârșitul paginii.

Ce se întâmplă când închei un legământ formal cu Satan?

Satan are grijă de ai lui. Satan ne dă o tărie interioară aparte astfel încât devenim foarte puternici în spirit. Spre deosebire de religiile de dreapta, unde adepții sunt nevoiți să se roage și să își caute dumnezeul în mod continuu, Satan vine la noi de unul singur. Îl putem simți adesea cum apare și ne îndrumă când suntem la pământ, îngrijorați sau atunci când întâmpinăm probleme.

Fundamentul satanismului spiritual e în terminarea planului lui Satan pentru omenire, care este zeificarea, zeificare care este atinsă prin meditația de împuternicire. În momentul de față omenirea se află la un nivel foarte scăzut în ceea ce privește spiritualitatea. Atunci când începem să medităm, avem parte de schimbări pozitive profunde în viețile noastre. Satan și Demonii săi (adevărații Zei) ne protejează și ne poartă de grijă în timp ce noi avansăm și ajungem la stadiul în care suntem capabili să ne folosim de puterile noastre spirituale. Cu Satan beneficiem de protecție, ceea ce nu se întâmplă în cazul celor care sunt pe dinafară. Noi putem avansa în puterile minții și ale sufletului pe atât de mult pe cât dorim; pentru străini acest lucru se poate dovedi a fi extrem de periculos.

Satan de asemenea ne oferă cunoștințe: „Conduc pe o cale dreaptă fără nicio carte relevată.” În timp ce noi ne transformăm și creștem, viața ni se schimbă în mai bine și suntem mult mai fericiți. Prin Satan învățăm cum să preluăm controlul asupra vieții și destinului nostru, încetând să mai trăim la mila destinului. Învățăm cum să ne vindecăm atât pe noi înșine cât și pe ceilalți, dar și cum să ne împlinim dorințele folosindu-ne de puterile minții și sufletului.

Prin încheierea legământului, ne facem un angajament direct, în fața lui Satan, printr-un ritual. Acesta se face exclusiv prin liberă alegere. Noi luăm decizia – în opoziție cu botezurile creștine în care copiii neajutorați sunt duși în bisericile creștine, unde li se recită rugăciuni canonice (care în adevăr au fost furate și corupte din mantrele religiilor orientale), în fața unei adunături de idioți.

Mulțumită cercetărilor, acum putem dovedi fără nici un pic de îndoială că nazarineanul, „Iehova” și multe alte personaje biblice sunt caractere fictive care au fost furate și corupte din conceptele spirituale păgâne/satanice. După ce acestea au fost corupte în rândul populației, o mană de „aleși” au avut libertatea de a abuza de ele, ajungând să conducă lumea folosindu-se de puterile minții și a sufletului. Pentru mai multe informații, te rugăm să vizitezi site-ul Creștinismul expus.

Deoarece prea mulți au fost în mod forțat îndoctrinați cu aceste caractere, precum și cu poziția pe care acestea o au (ca inamici ai lui Satan), noi renunțăm permanent la ele prin Ritualul de dedicare/inițiere. Aceasta se dovedește a fi o acțiune sănătoasă și eliberatoare din punct de vedere psihic.

Ritualul de Inițiere este foarte personal, afară de cazul în care dorești ca prietenii tăi să participe sau dacă îl faci în cadrul unui grup.

Vei avea nevoie de:

  • una sau mai multe lumânări de culoare neagră, albastră sau roșie (pe cât de mute dorești),
  • un ac sau un lamă sterilă,
  • o foaie de hârtie curată și îndeajuns de mare pentru a putea scrie rugăciunea de mai jos,
  • un obiect de scris cu care îți vei semna numele în sânge (scufunzi vârful obiectului în sângele tău).

Scrie următoarea rugăciune:
Înaintea atotputernicului și inefabilului Zeu Satan/Lucifer și în prezența tuturor Demonilor Săi, care sunt Zeii adevărați și originali, eu, (trece-ți numele complet aici), renunț la toate credințele mele de până acum. Renunț la falsul zeu iudeo-creștin, renunț la josnicul și netrebnicul său fiu Isus Hristos, renunț la spurcatul, odiosul și infectul său duh sfânt.

Îl proclam pe Satan/Lucifer drept unicul și singurul meu Zeu. Promit să Îl recunosc și să Îl onorez în toate lucrurile fără reținere, dorind în schimb felurita Sa asistență, pentru a termina cu succes strădaniile mele.

Este important să faci baie înaintea oricărui ritual pe care îl faci, deoarece asta denotă respect. Când ești pregătit aprinde lumânările. Ia acul și înțeapă-ți degetul arătător de la mâna stângă și stoarce puțin sânge.

Semnează-ți numele în sânge.

Recită rugăciunea cu voce tare sau în minte.

Îndoaie hârtia aprinde-o în flacăra unei lumânări și las-o să ardă. Mulți dintre noi au rămas și au meditat până când lumânarea a ars de tot.

Încheie ritualul cu cuvintele „Și așa să fie,” și un „HAIL SATAN!”

­­­­­­­­­­­___________________________________________________

Întrebări Frecvent Puse

Întrebare:
Pot face ritualul de mai multe ori?
Răspuns:
NU! Ritualurile Satanice sunt foarte reale. Ritualul Legământului ar trebui făcut doar O SINGURĂ DATĂ!

Întrebare:
Am făcut ritualul însă nu am putut stoarce decât o foarte mică cantitate de sânge pe hârtie. Mai e ritualul valabil?
Răspuns:
DA!! Cantitatea de sânge nu contează, aceasta fiind doar o formalitate. Ceea ce este în inima ta precum și intenția ta sunt mult mai importante decât cantitatea de sânge din semnătură.

Întrebare:
Pot să inversez ritualul?
Răspuns:
Spre deosebire de ritualurile altor religii, ritualurile satanice sunt reale și permanente. Am primit un număr foarte mic de scrisori de la oameni care au fost induși în confuzie și au fost hărțuiți de creștini în urma dedicării lor. Câțiva dintre aceștia au făcut un revers pentru ritualul de dedicare și Satan i-a părăsit în mod total. Satan nu forțează pe nimeni să îl accepte și nici să rămână lângă el.

Creștinii sunt înșelați. Ei cred că „dumnezeul” lor este „iubitor” și „iertător.” În adevăr, acest monstru este plin de ură și un atacator al ființelor umane. Atunci când ești cu Satan, te afli mereu sub protecția sa. El are grijă de noi, iar noi intrăm într-o nouă viață în care nu mai avem parte de îngrijorările pe care ceilalți le îndură. Lucrurile nu sunt perfecte, însă ele sunt întotdeauna mai bune. Satan nu te pedepsește dacă îl respingi, ci pur și simplu te părăsește și te lasă să înfrunți singur chinurile inamicilor.

Acești oameni mi-au scris pentru că după câteva luni, ei se rugau de Satan să îi primească înapoi. Inamicii nu au făcut absolut nimic pentru ei. La toți le părea extrem de rău pentru că au plecat de lângă Satan și erau disperați să se întoarcă înapoi.

Întrebare:
Sunt minor și dacă părinții m-ar prinde vreodată făcând ritualuri Satanice, mi-ar crea probleme serioase.
Răspuns:
Dacă nu există nici o cale de a întreține ritualul fără a te pune în pericol, poți face acest ritual în Templul tău astral.

Întreținerea ritualului în astral este la fel de validă ca și aceea făcută în fizic. Satan este foarte înțelegător în ceea ce îi privește pe adolescenții care sunt forțați să adopte creștinismul, atâta timp cât trăiesc cu familia creștină.

Întrebare:
Sunt minor, locuiesc într-o familie creștină, iar părinții mă forțează să merg la biserică și să particip la slujbele creștine. Mai pot întreține ritualul de dedicare? Se va supăra Satan pe mine?
Răspuns:
Da, poți întreține ritualul. Satan înțelege. Atâta timp cât tu îi ești loial în inima ta, el nu se va supăra pe tine. Cei care au sub 18 ani, în general nu sunt liberi. Nu trebuie să îți dezvălui convingerile religioase nimănui. Ceea ce este în inima ta contează mai mult decât orice. Satan ne sfătuiește în Al-Jilwah să nu ne dezvăluim religia celor ce sunt pe dinafară, dacă asta ne creează probleme; asta e valabil în special pentru adolescenți. Pur și simplu renunță la „dumnezeul” creștin în mintea ta dacă ești forțat să participi la gunoaiele lor. Satan înțelege că poate fi extrem de periculos ca minorii să își dezvăluie apartenența religioasă părinților creștini, atâta timp cât locuiesc împreună cu ei.