DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Respirație în al 3-lea ochi și glanda pineală

Această meditație pune o presiune în al 3-lea ochi sau în glanda pineală, lucru care îți va împuternici pe oricare dintre acestea două pe care alegi să meditezi. Această meditație este avansată și nu este deloc recomandată începătorilor. Ar trebui să ai îndeajuns de multă experiență și să înțelegi pe deplin și fără nici o problemă îndrumările de mai jos.

  1. Inspiră energie de la baza spinării în sus până în chakra gâtului.
  2. Ține-ți respirația pe atât de mult pe cât îți este confortabil și concentrează-te fie pe glanda pineală, fie pe al 3-lea ochi. Ar trebui să simți o presiune, mâncărime sau chiar o ușoară durere în al treilea ochi sau glanda pineală (depinde pe care alegi să o împuternicești acum).
  3. Expiră și repetă exercițiul de încă câteva ori.

Înainte de a începe această meditație (sau orice altă meditație de această natură), ar trebui să îți planifici dinainte din ce va consta meditația. În cazul de față, stabilește dinainte dacă vei lucra pe glanda pineală sau pe al 3-lea ochi. Eu le-am făcut pe ambele: am început meditația concentrându-mă pe al 3-lea ochi, după care, în partea a doua a meditației m-am concentrat pe glanda pineală.

În cele din urmă, după ce îți deschizi și activezi glanda pineală în mod complet, capul ți se va umple de lumină. Acest lucru este extrem de puternic și plăcut. Această lumină este foarte puternică în materializarea dorințelor tale, dacă o direcționezi în mod corespunzător.

Senzația oferită de glanda pineală – când aceasta este activată – este incredibilă și nu ai cuvinte pentru a o descrie. Este excepțional de plăcută și poate dura timp de câteva ore sau chiar mai mult dacă rămâi în ton.