DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Pluto: zodiile, casele și aspectele

În semne, Pluto reprezintă generația, manifestându-se în evenimente care se întâmplă în jurul lumii, cu excepția cazului în care Pluto este conducătorul sau co-dominantul astrogramei, și/sau este plasat în mod proeminent. Pluto aduce schimbări drastice și permanente legat de evenimente.

Despre Pluto

 

Berbec 1823-1853
Mulți dintre cei născuți cu Pluto în Berbec erau pionieri; exploratori; cei care au colonizat America, în timp ce în Europa și alte părți din lume a avut loc revoluția industrială.

Taur 1853-1884
Economiile au trecut prin schimbări de durată prin capitalism și creșterea industriei și a finanțelor. Imperii ale bogăției (monopoluri și carteluri) au fost stabilite și au crescut de-a lungul revoluției industriale. Vanderbilt, Rockefeller, Carnergie și alții extrem de bogații au apărut în scenă. Taur domină asupra pământurilor, finanțelor și proprietăților.

Gemeni 1994-1914
Generația cu Pluto în Gemeni a făcut progrese nemaivăzute în tehnologie și comunicații, cum ar fi telefoanele, aparatele de zbor, fonograful, mașinile, radioul și multe altele. Călătoriile și comunicația au făcut un enorm pas înainte.

Rac 1914-1938
Prăbușirea pieței stocurilor, revoluția bolșevică, cel de-al doilea război mondial, marea depresie și intrarea în cel de-al doilea război mondial. Acestea au restructurat casa și familia. Femeile au început să lucreze în fabrici și familiile au fost despărțite. Racul domină asupra Lunii, iar Luna conduce femeile. Fustele au devenit mai scurte decât până la gleznă și cel de-al 19-lea amendament le-a dat femeilor dreptul de a vota. Le-a fost dată multă libertate cât și drepturi femeilor acestei generații. Pluto domină asupra morții și mulți cu Pluto în Rac și-au avut casele și familiile distruse de război. Aproape toate lucrurile ce țin de casă și familie au fost schimbate în mod drastic în această perioadă.

Leu 1938-1956
Pluto în Leu este generația exploziei temporare în natalitate. Cei ce ne-au adus generația hippie. Leul domină asupra plăcerii. Atitudinile legate de sex au fost schimbate și revoluția sexuală a avut loc; drogurile recreaționale au devenit populare. Leul domină asupra copiilor; mamele singure au început să nu mai fie tratate fără respect, ca în timpurile înaintate. De asemenea, Leul domină asupra dragostei și dragostea a fost eliberată. Leul de asemenea domină asupra autorității și mândriei. Oamenii acestei generații au fost fie hippie fie activiști.

Fecioară 1956-1971
Această generație ne-a adus cluburile de sănătate, promovarea medicinei alternative cât și a unei diete ”sănătoase”. Oamenii acestei generații sunt în căutarea fizicului perfect. De asemenea, aceștia au o tehnologie medicală avansată nemaiîntâlnită. Fecioara domină asupra sănătății și a muncii de zi cu zi. Munca s-a schimbat în mod drastic odată cu intrarea în scenă a tehnologiei, computerelor și a internetului.

Balanță 1971-1983
Această generație va schimba legile sistemului juridic (sperăm spre bine). În plus, vor exista schimbări legat de căsătorie și divorț.

Scorpion 1736-1748; 1983-1995
Aici avem generația luptătorilor pentru libertate și a revoluționarilor. Mulți născuți cu acest aspect au luptat în războiul revoluționar din America și în Revoluția Franceză. Prăbușirea comunismului și a Uniunii Sovietice și finalul zidului Berlinului, cât și reunificarea Germaniei; toate s-au întâmplat când Pluto se afla în Scorpion. Cei născuți cu acest aspect au schimbat lumea și vor face asta din nou pentru a materializa Era Vărsătorului. Când Pluto se afla în Scorpion între 1490 și 1502, a fost descoperită ”Lumea Nouă” și din acel moment totul s-a schimbat pentru totdeauna. Pluto a intrat în Scorpion la începutul cât și sfârșitul Cruciadele 996-1008, 1243-1255. Asta a sfârșit Evul Mediu și a adus Epoca Renașterii.

Săgetător 1995-2008
Ultima oară când Pluto se afla în Săgetător (1748 – 1762), au fost făcute progrese în a face ca educația să fie disponibilă pentru toți. Când Pluto se afla la jumătatea perioadei în Săgetător, în 2002 și după (de asemenea acest semn domină asupra religiei), biserica creștină a fost expusă în sfârșit (Saturn se apropia și strângea unghiul și în același timp se plasa în partea opusă a planetei Pluto, aflată în acea perioadă în Gemeni), semnul mass-mediei și al comunicațiilor; nu au mai putut să își ascundă crimele împotriva umanității. Când generația cu Pluto în Săgetător ajunge la maturitate (de obicei după primul retur al lui Saturn, în jurul vârstei 28-30), este posibil ca aceștia să sfârșească în mod permanent ce a rămas din acea instituție odioasă.

Capricorn 1762-1778, 2008-2023/24
Revoluție și doborârea tiraniei. Peste tot în lume, guvernele represive cât și puterile acestora vor fi eliminate cu forța. Declarația Independenței a fost semnată.

Vărsător 1778-1798, 2024-2043
Vărsător domină asupra persoanei de rând. America a stabilită o noua formă de guvernare în care monarhii și dinastiile nu mai conduceau. Oamenii de rând aveau o voce în guvern. Următorul tranzit Pluto în Vărsător ar trebui să semnifice realitate Erei lui Vărsător. Acum ne aflăm în ultimele zile ale perioadei în Pești. Vărsător este semnul libertății și iluminării.

Pești 1798-1823, 2043-
Primul submarin a fost construit; Pești domină asupra oceanelor și apei. Au existat multe călătorii de-a lungul Oceanului Atlantic, cu imigranți venind în America și în Lumea Nouă.

 

Pluto în case

Prima casă
Acești oameni au o dorință puternică. Sunt intenși. Au abilitate fizică din fire și anii copilăriei sunt adesea umpluți de greutăți ce lasă cicatrici emoționale de durată. Copilăria a fost marcată de eforturi pentru a supraviețui. Familiile acestora au fost adesea în sărăcie extremă. Acești oameni tind să fie singuratici și își păstrează profunzimea propriei identități distantă de ceilalți. Sentimentele acestora sunt profunde și poate fi dificil să devină cunoscuți la un nivel personal.

A doua casă
Adesea există o obsesie pentru bunăstarea materială și bani. Aceștia pot fi lacomi. Concentrarea pe obținerea unui lucru poate deveni obsesie. Pot exista secrete legat de bunuri și chiar schimbări drastice legat de finanțe.

A treia casă
Acești oameni vor continua să se repete, deoarece destul de des cu acest plasament, persoana nu s-a simțit ascultată în copilărie. El/ea a fost adesea ignorat/ă, în special de adulți. Își exprimă gândurile și opiniile în mod intens. Adesea există o obsesie cu cunoașterea și cercetarea. O cădere nervoasă poate avea loc cândva de-a lungul vieții (în special dacă Soarele se unește cu acest Pluto prin progresie), ducând la o regenerare a minții. Cei cu acest aspect au opinii foarte puternice și comunică cu intensitate. Pot fi responsabili pentru informații secrete de o importanță extremă. De asemenea poate exista o rudă cu o accentuare Scorpion/Pluto în astrogramă, sau într-o poziție de putere. Poate exista activitate intensă în mediul înconjurător. Aceștia sunt întotdeauna ocupați și adesea au mai multe lucruri de făcut decât pot duce. Timpul liniștit este adesea petrecut prin studiu și învățare.

A patra casă
Adesea, mama și/sau tatăl este controlant, dominând și amestecându-se în viața adultă. De exemplu, tipul de mamă care își suna copiii adulți în fiecare zi, ținându-le evidența legat de unde se află și ce fac chiar și când sunt adulți. Într-un fel sau altul, destul de des, cei cu acest plasament au probleme cu mamele, bune sau rele. În cazuri rare este posibil ca un părinte să moară destul de devreme. Pot exista legături apropiate cu pământul, un talent pentru a căuta cu ansa și geologie. Poate exista implicare în minat și lucratul în subteran. Poate exista o luptă cu părinții sau alți membri din familie legat de putere. Pot exista traume sau abuzuri fizice în copilărie, lăsându-i pe cei cu acest plasament să se simtă ca și cum nu au nici un control asupra propriei vieți. În unele cazuri, este posibil să ajungă într-o poziție de putere mai târziu în viață.

A cincea casă
Pot exista pierderi enorme în jocuri de noroc. Pluto în a cincea casă poate aduce o dependență de jocurile de noroc. Acești oameni pot avea un istoric al unor părinți dominanți, extrem de stricți sau chiar și abuzivi. Există foarte multă putere creativă cu acest plasament. Aventurile de dragoste sunt adesea profunde și pline de pasiune. Puterea este cel mai puternic afrodisiac pentru aceste persoane. Existența unor aventuri în afara mariajului sunt foarte comune cu prezența lui Pluto în a cincea casă.

A șasea casă
Antreprenorii de pompe funebre, patologii, minerii, cei care lucrează în industriile pentru salvare și în proiecte atomice pentru guvern sunt susceptibili să aibă acest plasament în a șasea casă. Pot exista secrete legat de servici. Și cei care vindecă spiritual sunt cunoscuți în a avea acest plasament. Poate exista atât putere fizică și rezistență extremă, cât și puteri enorme de regenerare și recuperare. Acest plasament poate să aducă și probleme sexuale și/sau cu sistemul reproductiv, dar și boli cu transmitere sexuală.

A șaptea casă
Partenerul de mariaj poate fi mult prea gelos, dorind control și chiar poate fi abuziv fizic. Acesta este un plasament pe care adesea îl observ cu soțiile bătute. Viețile le pot fi schimbate drastic de căsătorii și parteneriate sau chiar și relațiile cu alți oameni. Cei cu acest plasament trebuie să aibă multă grijă cu cine se asociază. Partenerul este mult mai probabil să domine asupra acestei persoane; deținând controlul într-un mod greșit. Asta merge în ambele sensuri (ambele sexe). În cazuri extreme, persoana cu acest plasament poate fi găsită moartă. Ucigașa Susan Atkins cu Saturn, Pluto și Marte în casa a șaptea era puternic atrasă de Charles Manson. Inutil de menționat, el a adus la viață răul din ea și împreună cu asocierile din viața ei, acestea au schimbat-o într-un mod foarte urât.

A opta casă
Acest plasament oferă putere și rezistență formidabilă, împreună cu a forță vitală remarcabilă. Adesea există un libido puternic. Viața este un business serios pentru aceștia și pot avea o atitudine de ”fac sau mor”. Darurile oculte, clarauzul, clarvederea și telepatia sunt pronunțate și foarte comune cu cei care dețin Pluto în a opta casă. Aceștia au un talent firesc pentru cercetare și investigație. Pot exista secrete legate de datorii ascunse și în cazuri extreme pot exista altercații cu cămătarii și bani ce implica legături cu mafia. Adesea, aceștia au fetișuri sexuale secrete. Sunt înclinați în implicarea în situații drastice între viață și moarte. Multe activități sunt efectuate în secret și se manifestă doar în stadiile finale ale dezvoltării. Cei cu acest plasament trebuie să aibă scăpări sexuale pentru sănătatea fizică și mentală, deoarece libidoul le este mult mai puternic decât al majorității și se pot transforma în alte lucruri de natură neplăcută dacă nu sunt rezolvate. Cineva a observat o persoană cu Pluto în conjuncție cu Neptun în a 8-a casă care a terminat Magnum Opus.

A noua casă
Poate exista fanatism religios, adesea cu schimbări drastice în credințele spirituale mai târziu în viață. Aceștia iubesc misterul, jocurile puzzle și cele de inteligență. Rudele prin alianță pot deține controlul și/sau pot fi manipulante; pot fi oameni cu putere și influență. Al doilea partener de căsătorie poate fi ca o persoană cu Pluto în a șaptea casă (vezi cele de mai sus). Adesea poate exista o ambiție puternică de a fi recunoscut în arii de educație avansată și/sau realizări spirituale. Aceștia pot avea dogme morale rigide cât și fanatice, având o toleranță limitată cu alții, împingându-și crezurile asupra altora. De asemenea, acest plasament poate indica un ateu activist. Orice acest individ crede, sau nu, există o tendință puternică către fanatism.

A zecea casă
Tatăl (condus de a 10-a casă) este adesea dominant și cu o fire care controlează. Poate fi într-o poziție de putere și influență. Cei cu acest plasament pot avea talent în a se ocupa de cei în poziții de putere și autoritate. Cariera sau scopurile acestor indivizi pot deveni o obsesie, cu o puternică tendință de a deveni obsedat de muncă. Dacă aceștia nu ajung să dețină putere sau statut, este mult mai probabil să atragă atenția celor care fac asta. Pot exista circumstanțe pline de secret ce se învârt în jurul carierei.

A unsprezecea casă
Cei cu acest plasament adesea au prieteni cu putere și prietenii competitive. Prietenii pot avea o fire geloasă cât și posesivă, controlând și dominând. Poate exista o implicare în grupuri oculte, cât și poziția de conducător, și/sau putere în grupuri/asociații. Grupurile de care aceștia aparțin pot fi secrete și uneori foarte serioase. Aceștia pot fi dominați și manipulați într-un fel sau altul de grupurile în care intră, implicând chiar și viața și moartea.

A doisprezecea casă
Cei cu Pluto în a 12-a adesea sunt extrem de singuratici. Există abilitate psihică cât și talent spiritual. În unele cazuri aceștia pot fi extrem de privați și au nevoie de timp în care să fie singuri. Pot exista inamici puternici cât și fatali. Cei cu acest plasament sunt capabili de meditație profund, înțelegere intuitivă și sunt adepți ai magiei negre. Din fire, sunt foarte telepatici. Acest plasament poate oferi protecție, distrugând inamicii și prevenind pierderile personale.