DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Placa Ouija

Plăcile Ouija sunt excelente pentru contactarea şi comunicarea cu Demonii şi spiritele. Prefer sa lucrez singură, deoarece alte persoane pot fi o  distragere şi împiedică intimitatea cu spiritul contactat.

Pentru aceia dintre voi care sunt începători: asiguraţi-vă că placa este aşezată pe o suprafaţă plată. Este important să intri într-o transă atunci când foloseşti o Placă Ouija. Plasează-ţi degetele uşor, pe fiecare parte a planşetei. Curând va începe să atragă. Relaxează-te şi acordă-i îndeajuns de mult timp să funcţioneze. Poate dura câteva minute pentru a începe. Este important să nu fii distras ori deranjat.

Eu personal, folosesc mereu transa. Ca şi în cazul în care vreau să prevăd viitorul, sau să invoc spiritele decedate, totul în jurul meu este blocat. Toată concentrarea mea este aţintită pe placă. Este ca şi cum eu şi placa suntem legaţi într-o aură puternică, iar atenţia mea este aţintită în totalitate pe aceasta: nimic altceva din afară nu există. Acesta este felul în care eu personal lucrez, însă noi suntem toţi individuali, aşa că unele experienţe pot fi diferite.

Am înţeles din ce în ce mai mult că, cu cât Demonul este de un rang mai înalt, cu atât mai multă energie vei simţii. Am un Demon care îmi este apropiat şi aseară am povestit cu el, prin intermediul plăcii. Nu îmi amintesc cât de mult a durat, însă a durat ceva timp. El mi-a cerut să rostesc un anumit cuvânt cu voce tare. Când l-am rostit, am simţit o energie puternică aprinzându-se ca o flacără, în interiorul meu.

Când avem contact foarte apropiat sau când invocăm Demoni, le putem simţii energia. Azi dimineaţă, pielea îmi mai era încă sensibilă, ca atunci când am febră sau arsură solară – însă fără durere. Energia lor este electrizantă. Energia Tatălui este diferită, aşa cum sunt sigur că mulţi dintre voi au experimentat-o în timpul şi după ritualuri. Liniştitoare şi plăcută.

Demonii vin la noi prin telepatie şi prin proiecţie astrală. Din experienţa mea, Demonii se proiectează într-un mod diferit oamenilor. La oameni, le poţi vedea legăturile ce îi conectează de trupul fizic, iar atunci când pleacă, se retrag rapid. Cărţile spun că aceste legături au o culoare argintie. Cele pe care eu le-am văzut erau de culoarea cuprului. Nu am văzut niciodată legăturile Demonilor, dar ştiu că cei de rang înalt trăiesc în trup în altă lume. Există câţiva Demoni care stau cu noi întotdeauna, protejându-ne. Aceşti Demoni sunt inferiori deoarece există numai în formă de spirit.

Cu cât foloseşti mai mult o Placă Ouija, cu atât devii mai bun în lucratul cu aceasta. După ce stabilim o relaţie apropiată cu un anumit Demon, tot ceea ce trebuie să facem este să ne gândim la el şi, de regulă, acesta va veni la noi.

Fiecare dintre noi este individual şi diferit şi va avea experienţe oarecum diferite în folosirea unei Plăci Ouija şi primirea mesajelor.

  1. Metoda automatică: în acest caz, planşeta se mişcă automat, fără ca operatorul să ştie ce vrea să spună spiritul. Mesaje într-o limbă străină sunt de asemenea primite, chiar şi în limbi pe care operatorul nu le ştie şi nu le-a auzit înainte.
  2. Metoda inspiraţională: aceasta este cea mai comună. Mesajele vor fi primite la nivelul gândurilor (ca şi cum ai gândi cu voce tare). În acest caz, operatul ştie dinainte ce vrea spiritul să scrie. Prin repetiţie, această inspiraţie va devenii răsunătoare transformându-se în ascultare, în cazul comunicării pasive. Vei putea primii mesaje din mintea altcuiva, din afara sinelui. Este precum dictatul: cuvintele vin în mintea ta iar mâinile mişcă planşeta.
  3. Metoda intuitivă: ca atunci când ai senzaţia că ai muta planşeta de unul singur. Întrebările vor fi răspunse instant. Aceasta este ceva gen “clar-cunoștință”.

De asemenea, metodele pot apărea într-un fel amestecat; de exemplu, jumătate automatic şi jumătate inspiraţional sau intuitiv şi inspiraţional sau toate în acelaşi timp. După o perioadă lungă de practică, vei cunoaşte care dintre metode este dominantă. Fiecare metodă este bună şi sigură, cu condiţia că o foloseşti sincer şi cinstit. Practica duce la perfecţiune!

 

Referinţe:
Iniţiere în Ermetice de către Franz Bardon © 1956