DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Pătratele cabalistice/magice

Timp de mulţi ani am tot dat peste „utilizarea pătratelor cabalistice,” uneori numite „pătrate magice.” Adevărul este că acestea, la fel ca aproape orice ţine de ocultism, îşi au originile în Orientul Îndepărtat.

Din nefericire, datorită distrugerii masive a cunoștințelor spirituale, metoda corectă de utilizare a acestora, a fost distrusă şi coruptă. Am citit variantele multor autori şi fiecare prezenta o metodă de-a dreptul cotonoagă despre felul în care aceste pătrate puternice ar trebui folosite. Ocultismul vestic, corupt cu spurcăciunile evreieşti, îşi învaţă adepţii să ia numerele şi să le convertească [potrivit versiunii evreieşti de numerologie] în versiunea lor de sigilii.

Alte surse, din cărţi despre mantre [autori din Orientul Îndepărtat], îşi instruiesc cititorii să „deseneze pătratele planetare şi să le poarte mereu cu ei.” Este mai mult decât evident că nu aceasta este metoda de utilizare a acestora.

Pe data de 28/11/10, Demonii mi-au dat adevărata formulă de utilizare a acestor pătrate puternice. În primul rând, acestea se numesc „Pătrate cabalistice.” Acum, mulţi dintre voi ştiţi că ADEVĂRATA Cabală constă în utilizarea sunetului sau a vibraţiei, pentru a invoca anumite energii şi/sau pentru a produce anumite rezultate dorite, în lumea materială. Aşadar, amândouă dintre sursele populare amintite mai sus, sunt în mod evident nişte explicaţii de rahat, care încearcă să înlocuiască lipsa adevăratei cunoștințe spirituale. Studiind din surse orientale, am descoperit că aceste pătrate sunt incluse în multe cărţi cu/despre mantre (mantrele sunt „cuvinte de putere”), ÎNSĂ în majoritatea nici nu se dă măcar vreo îndrumare cu privire la felul în care acestea pot fi folosite în mod eficient. Este un fapt că anumite mantre trebuiesc recitate de un anumit număr de ori, pentru un anumit număr de zile şi aşa mai departe. La urma urmei, asta este ceea ce Pătratele cabalistice/magice ne descoperă.

Pătratul cabalistic/magic relevă o anumită ordine în vibrarea unei mantre specifice. Magia pătratelor cabalistice este cea mai puternică magie pe care am făcut-o vreodată, motiv pentru care nu o recomand celor care sunt începători cu meditaţia. Aceasta poate genera o cantitate extrem de mare de energie, în special în chakra pe care pătratul respectiv o reprezintă. Toate chakrele ar trebui să îţi fie deschise, urmărind paşii descrişi în meditaţiile satanice pentru deschiderea sufletului

Se pare că energia se construieşte şi devine excepţional de puternică pe la jumătatea lucrării. Odată ce ai început lucrarea, este imperativ să NU sari peste nici o zi, întrucât acest lucru îţi va ruina întreaga lucrare şi vei fi nevoit să reiei totul de la capăt. De asemenea, este foarte important să fii exact şi precis în numărul repetiţiilor date pentru fiecare zi.

Spre exemplu:
Dacă foloseşti pătratul cabalistic al soarelui, vei vrea să repeţi mantra Soarelui de şase sute şaizeci şi şase de ori, întrucât aceasta este suma totală a numerelor pătratelor soarelui. mantra va fi vibrată de un anumit număr de ori în fiecare zi, timp de 36 de zile, deoarece Pătratul Soarelui conţine 36 de sub-pătrate.

PĂTRATUL CABALISTIC/MAGIC AL SOARELUI, PENTRU ÎMPUTERNICIREA CHAKRELOR, CONSOLIDAREA UNUI SOARE DEBIL ŞI PENTRU AJUTOR ÎN SĂNĂTATE ŞI AVANSARE SPIRITUALĂ GENERALĂ, RELAŢIONATĂ SOARELUI

Sun_ SvahaAşadar, după cum poţi observa în ilustraţia Pătratului Soarelui din stânga, în prima zi vei vibra mantra Soarelui de 31 de ori. Începi cu sub-pătratul din dreapta jos şi mergi dinspre dreapta spre stânga. După ce termini primul rând şi treci la al doilea, schimbi direcţia, după cum ilustrează săgeţile.

În ziua a doua, vei recita mantra soarelui de 2 ori; în ziua următoare de 4 ori şi tot aşa, până când ajungi la ziua a şasea, zi în care vei recita mantra de 36 de ori. În ziua a şaptea vei trece la sub-pătratul din stânga din rândul al doilea şi vei recita mantra de 25 de ori, în ziua următoare de 29 de ori, etc., până când ajungi la a treizeci şi şasea zi, zi în care vei vibra mantra soarelui o singură dată, după cum se indică în pătrat.

PĂTRATUL CABALISTIC/MAGIC AL SOARELUI, PENTRU SUCCES MATERIAL, PROSPERITATE ŞI AFACERI PĂMÂNTEŞTI [NE-SPIRITUALE]

Soare_ NamaPentru succes material, prosperitate şi progres în afacerile pământeşti [ne-spirituale], mantra trebuie vibrată de sus în jos, după cum este ilustrat în imaginea cu pătratul soarelui din stânga. În prima zi a lucrării vei vibra mantra o singură dată. Începi pătratul din extremitatea din dreapta sus şi mergi de sus în jos: în prima zi vibrezi mantra o dată, în a doua zi de 30 de ori, în a treia zi de 24 ori, în a patra zi de 13 ori, în ziua a cincea de 12 ori, in ziua a şasea de 31 de ori, iar apoi, pentru ziua a şaptea, vei trece la a doua coloană prin partea de jos şi vei vibra mantra soarelui de 2 ori, după cum îndrumă săgeţile. În a treizeci şi şasea zi, când termini lucrarea, vei vibra mantra de 6 ori, după cum se poate observa în Pătrat.

Apoi, vei vrea să începi lucrarea când Soarele este puternic, fie în semnul său al exaltării [Berbec], fie în semnul său de casă [Leu]. NICIODATĂ nu întreţine nici un fel de ritualuri sau lucrări solare atunci când Soarele se află în semnul căderii sale [Balanţă] sau în semnul detrimentului său [Vărsător]. Toate ritualurile şi lucrările cu soarele ar trebui începute duminica [ziua soarelui], în timpul orelor soarelui. Poţi afla orele Soarelui [precum şi a celorlalte planete] cu programul Chronos, program care ne este indispensabil.

Lucrarea soarelui ar trebui începută în timpul zilei, când soarele este în înaltul cerului, cum ar fi între orele 10:00 şi 14:00, dacă acest lucru este posibil.

În fiecare zi, mantra soarelui ar trebui vibrată în timpul orelor soarelui.

Acestea sunt mantrele standard din sanscrită, care au fost folosite timp de mii de ani. Ar trebui să le simţi energia aproape instantaneu.

Dacă foloseşti mantra în scopuri tangibile/pământeşti [ne-spirituale], este important ca imediat după ce termini cu vibraţia, să direcţionezi energia ridicată, rostind o afirmaţie de mai multe ori, în timp ce vizualizezi rezultatul dorit în realitatea şi la timpul prezent.

Atât lucrările spirituale cât şi cele materiale ar trebui întreţinute atât înaintea cât şi în timpul tranziturilor dure ale lui Saturn, pentru a întări planeta sau planetele afectate  și pentru a compensa/echilibra nenorocirea şi ghinionul cauzat de acesta.

*Cu toate că exista texte şi doctrine care susţin că a treia chakră este patronată de planeta Marte, noi avem păreri diferite. Motivul pentru care nu cădem de acord cu ei, este faptul că mantra/vibraţia de bază [Bija] pentru a treia chakra, a fost dintotdeauna RA/RAM, care este o variaţie a lui „RA” [precum în AMON RA] – Zeul egiptean al Soarelui. Cuvântul „zeu” mai înseamnă şi „chakră.”

INDEXUL PĂTRATELOR CABALISTICE ALE PLANETELOR:

Scurtături

Fișiere mp3 cu pronunția mantrelor pătratelor cabalistice ale planetelor