DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Păstrează-te sănătos și protejat

Dată fiind posibilitatea pandemiilor, vechea zicală zice: “O uncie de prevenţie are preţul unui livre de remediu”. În mod just, acesta vorbeşte şi pentru vrăjitorie. Este mult mai uşor să previi o problemă decât să scapi de ea după ce aceasta a prins rădăcini în viaţa ta.

Ceea ce urmează este o lucrare pentru a te proteja în aceste vremuri în care virusuri mortale colindă lumea. Bolile pot fi văzute şi simţite în aură, adeseori cu câteva zile înainte ca acestea acestea să se manifeste în trup. Aura începe să primească o culoare gri. Aceia dintre noi care îşi pot vedea propria aură precum şi aura celorlalţi, cunosc prea bine acest lucru. Aura şi sufletul poate fi programat să ne protejeze trupul de orice fel de boală. Această lucrare ar trebui să fie imperativă, dată fiind ameninţarea virusurilor mortale care se împrăştie la ora actuală.

Următoarea lucrare poate fi întreţinută şi pentru cei dragi. În cazul copiilor şi/sau a celor de care îţi pasă, doar vizualizează lumina şi rosteşte afirmaţiile care îi conţin numele.

Această lucrare ar trebui să fie începută în timpul unei Luni Crescânde (de la Lună Nouă spre Lună Plină). Zilele în care ar trebui să începi aceasta sunt:

  • duminica (Soarele reprezintă vitalitatea) în timpul orelor Soarelui, a lui Mercur, Venus sau Jupiter.
  • miercurea (Mercur este planeta vindecării) în timpul orelor lui Mercur, Venus, Jupiter sau a Soarelui.
  • joia (Jupiter este planeta benefică) în timpul orelor lui Jupiter, Venus, a Soarelui sau a lui Mercur.
  • vinerea (Venus este o altă planetă benefică, după Jupiter) în timpul orelor lui Venus, a Soarelui, lui Mercur sau Jupiter.

Lucrarea ar trebui întreţinută zilnic în timpul orelor lui Mercur, Jupiter, Venus sau a Soarelui. Pentru a obţine aceste ore, te rog să dai Click Aici şi să descarci şi să instalezi acest software gratuit, în cazul în care nu îl ai deja. Sincronizarea cu planetele este ceea ce de multe ori împuterniceşte sau anulează efectivitatea unei lucrări. Eu întotdeauna scot la imprimantă orele planetare pe o întreagă lună şi le prind cu capse, putându-le astfel accesa uşor, oricând şi oriunde.

Ar trebui să efectuezi această lucrare în fiecare zi, timp de 40 de zile consecutive, fără a omite nicio zi. Dacă omiţi să faci acest lucru într-o zi (din setul de 40 de zile), a doua zi fă lucrarea de două ori, însă încearcă pe cât posibil să nu sari peste nicio zi.

1. Relaxează-te şi simte-ţi aura. Pentru începători, doar concentraţi-vă pe aură. Pentru aceia dintre noi care îşi pot manipula aura, expandaţi-vă aura un pic, simte-o şi vizualizează-o strălucind de o lumină strălucitoare alb-aurie.

2. În timpul vizualizării, afirmă:
“Sunt întotdeauna şi sub orice formă extrem de puternic şi sănătos. Sistemul meu imunitar este întotdeauna şi sub orice formă extrem de puternic şi sănătos în fiecare zi. Sunt întotdeauna şi sub orice formă protejat de orice fel de boli, afecţiuni şi virusuri.”

Afirmaţia de mai sus este o sugestie, însă simte-te liber să o modifici după cum doreşti, însă asigură-te că acoperi fiecare aspect şi că afirmaţiile tale sunt mereu la timpul prezent.

3. Afirmă acest lucru de 10 – 20 de ori. Asigură-te că eşti concentrat şi focalizat.

 

Pentru a proteja pe cei dragi

Vizualizează cum lumina strălucitoare îl/o înconjoară şi afirmă:
“__(numele celui drag)__ este întotdeauna şi sub orice formă extrem de puternic şi sănătos. Sistemul imunitar al lui __(numele celui drag)__ este întotdeauna şi sub orice formă extrem de puternic şi sănătos. __(numele celui drag)__ este întotdeauna şi sub orice formă extrem de protejat de orice boală, afecţiune sau virus.”

Fă la fel, timp de 40 de zile consecutive. Şi da, poţi lucra atât pe tine cât şi pe cei dragi, însă nu în acelaşi timp, ci unul după altul. Fă o pauză de cel puţin 30 de minute între lucrări, pentru a nu-ţi dilua energiile.