DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Neptun: zodiile, casele și aspectele

Despre Neptun

În zodii, Neptun acoperă generații întregi, manifestându-se în evenimente ce se petrec în lume, cu excepția cazului în care se află în astrogramă drept o planetă co-guvernantă și/sau iese în evidență.

Berbec
Neptun domină asupra celor defavorizați. Când Neptun se afla în Berbec, s-au luat măsuri pentru ca cei mai puțini norocoși și cei defavorizați din punct de vedere financiar, să fie ajutați. Armata Salvării a fost fondată atunci când Neptun se afla în Berbec. Berbec conduce Marte, iar Marte domină asupra războiului. Războiul civil a avut loc în SUA. Neptun domină asupra chimiei, lichidelor, mărilor și oceanelor. În 1866, prima torpilă subacvatică a fost inventată.

Taur
Taur domină asupra pământului, iar Neptun slăbește, subminează și dizolvă. În anul 1878 în China, recolta a avut eșec răspândit, rezultând în foamete. Mai mult de 10 milioane de oameni au murit de foame în China. Taur domină asupra banilor, de asemenea a existat depresiune economică.

Gemeni
Neptun domină filmele, actoria, muzica și artele. Gemeni conduce asupra comunicării. Mașinăriile pentru proiecția filmelor au fost inventate. Și picupul a fost inventat, iar oamenii ce au aparținut acestei generații au făcut multe progrese în tehnologia comunicațiilor.

Rac
Patriotismul era foarte ridicat în al Doilea Război Mondial. Familia era idealizată. De-a lungul acestui timp au fost construite conace enorme și ornate. Multe familii ale oamenilor născuți în această generație au fost distruse și dezbinate de către cel de-al Doilea Război Mondial.

Leu
Leul domină asupra monarhiei. Regimul țarist în Rusia împreună cu Imperiul Otoman s-au prăbușit. De asemenea, Leul domină asupra plăcerii în timp ce Neptun subminează. Au fost impuse prohibițiile.

Fecioară
Fecioara domină asupra forței de muncă și prosperității. Depresiune economică și mulți oameni neangajați. Foametea a împins Ucraina sub Stalin și milioane de oameni au murit de foame. În 1932, 34 de milioane de Americani nu aveau nici-un venit. Fecioara este un semn de pământ iar Neptun de apă, o secetă severă a măturat o mare parte din SUA.

Balanță
Balanța este un semn al păcii; Neptun subminează. Al doilea război mondial, inventarea bombei atomice, războiul rece și războiul coreean au avut loc atunci când Neptun se afla în Balanță.

Scorpion
Neptun domină asupra drogurilor și Scorpionul conduce orice este ascuns. Drogurile psihedelice au devenit o cale de a investiga subconștientul. Munca detectivilor și a spionilor a fost adusă în atracția publicului prin filmele cu James Bond. Neptun domină asupra compasiunii iar Scorpion care este condus de Pluto domină asupra morții. De-a lungul acestei perioade au fost create ospicii și locuri speciale pentru cei bolnavi în ultimele stadii.

Săgetător
Neptun conduce spiritualitate și psihicul. Când Neptun a fost în Săgetător a crescut interesul asupra religiilor orientale. În plus, multe culte religioase au prosperat în această perioadă. Neptun conduce și înșelăciunea.

Capricorn
Capricorn conduce structura, Saturn condus de către Capricorn domină asupra restricției. Uniunea Sovietică s-a prăbușit, zidul Berlinului a fost dat jos și Germania a fost reunită. Europa a fost restructurată. Totalitarismul a fost descompus.

Vărsător
Vărsător domină asupra tehnologiei. Neptun subminează. Neptun în Vărsător poate submina libertatea și libertățile individuale. Neptun a fost în Vărsător în 1348 când marea plagă a distrus ¾ din Europa și a distrus multe alte părți în lume.

Pești
Neptun este acasă în Pești. Neptun s-a aflat în Pești în ultimele zile ale Romei. După ce Roma a căzut, lumea a intrat în Epoca Întunecată. Asta s-a întâmplat în Pești. Acum intrăm în Vărsător. După orice secol, adesea există o mare catastrofă și mari pierderi de vieți omenești.

 

Neptun în case

Prima casă
Adesea, influența lui Neptun creează o persoană slabă, de neîncredere, înclinată spre abuz de alcool/droguri și în cazuri extreme pot exista boli mentale sau alte anormalități. Acestea sunt amplificate în mod special dacă Neptun este într-un grad prost. Cei cu acest plasament sunt foarte sensibili, ușor de impresionat, creduli și cu o tendință de a trece prin viață fără vreun scop anume.

A doua casă
Cei cu acest plasament sunt adesea nepractici în ceea ce ține de bani. Banii sunt adesea cheltuiți pe muzică, teatru și/sau arte și ocupări spirituale. Acești oameni pot fi păcăliți cu ușurință. Poate exista evaziune financiară. Uneori depind de alții pentru suport financiar și invers. Potențial puternic de a da faliment și/sau eroziune de active. În unele cazuri, persoana cu acest aspect poate considera banii și finanțele neimportante ca cei care jură să trăiască săraci în anumite programe ”religioase”.

A treia casă
Adesea au frați sau surori vitrege. Este posibil ca aceștia să aibă unul sau mai multe nume și aliase diferite. Acest plasament oferă o mentalitate slabă, însă de asemenea și abilitate psihică, împreună cu o imaginație însuflețită și un dar pentru vizualizare. La fel ca cei cu Uranus în a treia casă, cei ce au acest aspect adesea scriu și/sau comunică despre astrologie și alte discipline spirituale. În unele cazuri pot exista handicapuri de învățare, dislexie și chiar boli mentale.

A patra casă
Uneori mama este idealizată. Poate fi o fanatică religioasă. Poate exista depravare și/sau abandonare în copilărie; opusul acestui lucru poate avea loc atunci când părinții sunt mult prea protectivi. Poate exista înșelăciune legat de proprietarii casei și/sau în legătură cu proprietatea imobiliară. Adesea există o dorință de a trăi lângă apă sau ocean. Este posibil ca această persoană să-și încheie viața într-o instituție. În unele cazuri, mama poate fi dependentă de droguri și/sau alcool. Poate fi slabă și în cazuri rare, bolnavă mintal. Cei cu acest plasament se pot îndepărta în mod gradual de familiile lor, odată cu vârsta.

A cincea casă
Adesea există situații secrete legate de copiii celor care au acest plasament. Poate exista avort, pierderi de sarcină și situații ascunse legate de celălalt părinte al copilului. Nativii acestui aspect adesea au aventuri amoroase ascunse, chiar mai mult de un singur partener sexual în același timp. Acești oameni își idealizează copii, însă în mod neintenționat îi pot neglija. Relația copil/părinte poate fi îndepărtată atunci când copilul ajunge adult. Există multă creativitate, abilitate artistică și actorie. Copiii acestuia sunt adesea înzestrați psihic, sensibili și intuitivi.

A șasea casă
Pot exista perioade fără loc de muncă. Uneori aceștia pot fi de neîncredere când vine vorba de muncă. Problemele de sănătate adesea sunt vagi și greu de diagnosticat, și poate exista ipohondrie, alergii, astm și alte sensibilități. Adesea caută serviciul ideal și drept rezultat, pot rămâne neangajați. Este posibil să lucreze în chimie, biologie marină, servicii sociale, spitale, instituții și închisori.

A șaptea casă
Adesea, partenerul nu este de încredere, este evaziv și chiar mincinos. El/ea poate face abuz de droguri și/sau alcool. Există cazuri în care ei înșiși pot aduce ce este mai rău în cei din jur. Este posibil ca partenerul să aibă un Neptun puternic și/sau o accentuare a semnului Pești în astrogramă. Neptun în a șaptea adesea aduce înșelăciune în relații. Poate exista o atitudine idealistă legată de dragoste și căsătorie. În cazuri foarte rare, sexul fizic poate fi exclus în căsătorie, deoarece Neptun domină asupra celibatarilor și relațiilor platonice. Pot exista comunicații telepatice cu partenerul și posibil o uniune la nivelul sufletului. Partenerul poate fi implicat în actorie, artă, teatru, muzică și dans.

A opta casă
Venitul comun poate fi nenorocos. Aceștia pot fi înșelați legat de resursele financiare. Pot fi păcăliți și chiar excluși dintr-o moștenire sau bani. Pot exista încercări de evaziune a taxelor și alte escrocherii. Aceasta este o poziție puternică pentru celibatari. Adesea moartea survine în situații neobișnuite. Dacă această energie este sublimată, poate exista un interes puternic în ocult. Sexul poate aduce extaz și chiar să ajungă la un nivel spiritual. Este comun cu acest plasament să existe un talent pentru vrăjitorie și avansarea sufletului, dacă energiile sunt direcționate cum trebuie. Cei cu acest plasament pot fi experți din fire la magie neagră.

A noua casă
Există interes în religiile orientale. Aceștia pot fi vulnerabili legat de apartenența la culte religioase, cum sunt Moonies și în aderarea la grupuri ca Guyana, unde oamenii s-au sinucis în masă. Aceștia pot avea impresia că sunt aleși într-un fel sau altul sau că sunt niște lideri spirituali minunați. Poate exista înșelăciune și pierderi într-o țară străină și prin intermediul călătoritului de lungă distanță. Este posibil să călătorească pentru motive spirituale unde învață foarte multe. Când este sublimată, energia lui Neptun în a noua poate oferi abilități spirituale și abilitatea de a medita. Poate exista ineficacitate și chiar confuzie legat de educația avansată. În unele cazuri poate exista confuzie religioasă și spirituală.

A zecea casă
În unele cazuri, cariera poate fi văzută cu apatie. Acest plasament este excelent pentru biologi marini și oceanografi (Jacques Cousteau are Neptun în cea de-a 10-a casă). Mulți dansatori, actori, prezentatori, balerine, cei care lucrează în teatru, arte, muzicienii, astrologii, psihici profesionali și misticii, cu toții au Neptun în a 10-a. Tatăl poate fi dependent de droguri sau alcool. Este posibil ca tatăl să aibă un Neptun puternic sau o accentuare a semnului Pești în astrogramă. Rar, este posibil ca tatăl să fie bolnav mintal.

A unsprezecea casă
Adesea cei cu acest plasament au prieteni care abuzează drogurile și/sau alcoolul. Prietenii pot fi mincinoși de neîncredere și în general o influență proastă. Pot fi membrii ai grupurilor cu obiective spirituale și/sau umanitare.

A doisprezecea casă
Acest plasament oferă clarviziune, abilitate psihică, intuiție remarcabilă și abilitate artistică și poetică. Poate exista izolare, paranoia și nevroză. Acești oameni sunt adesea foarte sensibili și orice lucru urât poate avea un impact foarte negativ și de durată. Firea lor arată foarte multă compasiune și grijă față de alții. Suferințele altora îi afectează profund. Acești oameni empatizează și își dau seama cu ușurință de gândurile și starea generala a mediului în care se află, prin psihicul lor deschis. Ar trebui să stea departe de oameni și situații negative. Este posibil să lucreze în instituții unde au grijă de cei neprivilegiați și/sau cei cu nevoi. Există un interes puternic cu privire la minte, psihic și spiritualitate.