DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Necromanția – Chemarea, Contactarea şi Comunicarea cu Morţii

Multe cărţi despre vrăjitorie, mediumi şi sesiuni de canalizare, vorbesc despre un proces foarte elaborat pe care trebuie să îl urmezi, dacă vrei să contactezi morţii. În realitate, nu este deloc dificil să chemi pe cineva care pribegeşte prin astral.

Sunt multe suflete “pierdute” şi prinse în astral. În cazul celor care au fost deja reîncarnaţi, dacă eşti destul de sensibil, vei fi capabil de a recepta acest lucru şi vei şti că este de prisos să încerci să îi contactezi, deoarece ei se află deja într-o altă viaţă.

Oamenii morţi sunt “spirite”. Acestea sunt de ordin inferior. Nu sunt la fel de puternice ca Demonii sau îngerii, cu excepţia cazului în care şi-au împuternicit sufletele.

Pentru aceste suflete, astralul este de obicei un loc pustiu, iar ele îşi doresc să aibă contact cu cei întrupaţi. Fantomele care sunt văzute sau simţite în casele vechi (adesea persoanele respective au murit acolo), sunt cei care nu se pot despărţi de membrii familiei care mai sunt în viaţă or de cei dragi; adesea fantomele se ataşează de ceva – de casă, locul de muncă, familia care mai este în viaţă, familia gazdă, etc.

Uneori pot exista treburi neterminate, în care decedatul are nevoie de ajutorul celor în viaţă; poate fi cazul îngropării, rezolvării unei omucideri, a unei persoane date dispărute sau orice alt lucru, datorită căruia decedatul nu se poate “odihni”. De cele mai multe ori, acesta se va face cunoscut. Anumite obiecte pot fi rătăcite sau mutate, aparatele electrice pot fi pornite şi oprite, el/ea poate fi simțit/ă chiar şi de către indivizii neantrenaţi.

Cum să stabileşti un contact:
Nu este necesar ca decedatul să se afle în zonă, pentru a fi chemat. Dacă este mort, poate fi contactat: atâta timp cât nu este reîncarnat. O astfel de chemare poate fi efectuată oriunde te poţi concentra.

Cărţile de Tarot pot fi folosite pentru a stabili un contact. Placa Ouija şi Pendulul pot fi folosite pentru a comunica cu acesta. În cazul în care chemarea se face de către un grup, toţi participanţii ar trebui să fie în ton şi serioşi. Una dintre persoane va fi pe post de medium.

  • Persoana cea mai apropiată decedatului (în cazul unui spirit cunoscut) amestecă cărţile, concentrându-se pe contactarea şi citirea informaţiilor despre cel chemat. Apoi mediumul începe să citească cărţile. Se procedează la fel dacă se are la îndemână o Placă Ouija. În cazul unei astfel de plăci, mediumul ar trebui să stea în faţa persoanei care doreşte să cheme decedatul. Poate fi de ajutor un obiect care a aparţinut decedatului, în cazul celor care sunt închişi din punct de vedere psihic sau neexperimentaţi şi care sunt pe post de medium.
  • De obicei, persoana care este cea mai apropiată decedatului, îi va simţi prezenţa înaintea celorlalţi. Persoana pe post de medium va trage spiritul în ea şi va vorbi pentru el. Când ai terminat, direcţionează spiritul să plece. Nu te lega în nici un fel de acesta. Păstrează o atitudine cât mai impersonală posibil.

De asemenea poate fi folosit un pendul. Mediumul, dacă decide să folosească această metodă, ar trebui să fie cât de cât experimentat cu acesta. Începe prin a întreba dacă este vreun spirit în cameră/casă/zonă. Dacă pendulul răspunde “da”, atunci poţi continua şi să întrebi mai multe întrebări sau poţi folosi o placă Ouija pentru a purta o conversaţie.

Spiritele umane sunt destul de uşor de invocat. Acestea nu au sub nici o formă energia pe care o au Demonii; cunosc acest lucru deoarece am invocat atât spirite cât şi Demoni. De regulă, energia unui om poate fi simţită numai când acesta îţi intră în corp. Pe de altă parte, energia unui Demon este electrizantă, iar energia care rezidă în urma invocării, îţi poate cauza furnicături ale pielii câteva zile bune.

Niciodată nu încerca să forţezi un spirit să răspundă la întrebările la care acesta nu vrea să răspundă. Dacă eşti nemanierat, aura ta va primi vibraţii neplăcute în astral, vibraţii care pot zădărnicii încercările viitoare de contactare sau invocare a spiritelor.

Meditaţia Vid este esenţială aici, la fel cum este o minte şi un spirit puternic, cu control total asupra propriilor gânduri şi emoţii. Abilitatea de a opri şi bloca orice lucru nedorit, este de o importanţă extremă atunci când se invocă ceva din astral. Unele spirite se hrănesc cu frică, dintr-o minte neantrenată,  sau  cu diverse alte emoţii.

Oamenii plini de frică, foarte impresionabili sau predispuşi la emoţii excesive/isterie sau cei cu un comportament instabil, nu ar trebui să participe la astfel de practici! Trebuie să fii liniştit, calm şi adunat pe întreaga durată a unei astfel de sesiuni. Mediumul trebuie să aibă tot timpul control asupra situaţiei.

Când sunt contactate spiritele morţilor, acestea sunt la fel ca atunci când erau în viaţă. Personalitatea nu se schimbă, cel puţin din experienţele pe care le-am avut. Acesta este un alt motiv pentru care noi toţi ar trebui să ne facem viaţa aici, lucrând pentru dezvoltarea şi evoluţia noastră spirituală.