Mulțumiri speciale Antihristului nostru care mi-a transmis această meditație în mod telepatic. El este unul dintre puținii care au completat Magnum Opus.

Aceasta meditație este una dintre cele mai puternice pe care le-am efectuat. Este un pic cam lungă.

1. Vibrează RAUM:
RRR în chakra bazală
AAA în chakra sacrumului
UUU în plexul solar
MMM în chakra inimii
Cele de mai sus reprezinta o runda. Efectuează aceasta de 108 ori folosind un rozariu satanic.

2. Începe din nou și vibrează RAUM în chakrele de sus.
RRR în chakra inimii
AAA în chakra gâtului
UUU în cea de-a 6-a chakra
MMM în chakra coroanei
Cele de mai sus reprezinta o runda. Efectuează 108 runde folosind un rozariu satanic.

3. După ce ai efectuat cele de mai sus, vibrează IO.
Vibrează I-I-I-I în partea dreapta a corpului și apoi O-O-O-O în partea stângă (de la dreapta la stânga), de 108 ori.

De exemplu, vibrează I-I-I-I în dreapta ta și imediat vibrează O-O-O-O în stânga. Aceasta este o runda. Apoi, imediat vibrează I-I-I-I în dreapta și imediat O-O-O-O în stânga, aceasta reprezentând a doua rundă. Efectuează 108 runde folosind un rozariu satanic.

4. Vibrează E-A. E-E-E-E în partea din față a corpului și A-A-A-A în partea din spate a corpului/șira spinării (gen, înainte-înapoi, înainte-înapoi, până expiri de tot)

Asa numitul “Tetragrammaton” este defapt meditația pentru cele patru cornere ale sufletului. Numele “divin al lui dumnezeu” este un cuvânt de cod pentru mantra extrem de puternică a sufletului. “Dumnezeu” este cuvântul de cod pentru ”sine”. Evreii au corupt aceste cunoștințe cu severitate.

Aceasta împuternicește sufletul în totalitate, chiar dacă ia ceva mai mult timp din cauza că meditația este un pic lunga. Chakra inimii este un conector iar energia vibrata în ea de dedesubt (în partea 1 a meditației) mai apoi se va conecta și transfera în chakrele de sus (în a doua parte a meditației). Însă ar trebui sa fii conștient ca această meditație este extrem de puternica și cu siguranță îi vei simții efectele din prima data când o efectuezi.

Maxine Dietrich
25/09/2013