DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Meditaţia Mer Ka Ba

Aşează-te într-o poziţie confortabilă, de preferinţă cu picioarele încrucişate; este în regulă şi dacă stai pe un scaun/fotoliu, atâta timp cât spatele îşi este drept. Intră în transă. Înaintea începerii exerciţiului, ar trebui să îţi rezervi câteva minute pentru a-ţi curăţa aura. Această meditaţie este întreţinută în cadrul a 18 respiraţii. Click aici pentru mai multe informaţii despre această meditaţie.

ACEASTĂ MEDITAŢIE A FOST REVIZUITĂ PE DATA DE 15/OCT/2012. CEA MAI PUTERNICĂ CHAKRĂ ESTE CHAKRA A 3-A (CHAKRA PLEXULUI SOLAR) ŞI NICIDECUM CHAKRA INIMII. AŞADAR, SFERA AR TREBUI MUTATĂ ÎN CHAKRA SOLARĂ, ATUNCI CÂND AJUNGI LA PASUL AL 14-LEA. PENTRU MAI MULTE INFORMAŢII DESPRE ACEST LUCRU, TE ROG DĂ CLICK AICI.

 

 

Vizualizează-te în mijlocul a două piramide. Meditaţia standard se face cu energie alb-aurie, însă odată ce avansezi şi devii mai experimentat şi ştii cum să mânuiești energia colorată, poţi schimba culorile. Energia alb-aurie este cea mai puternică energie. -1

 

1. 
Uneşte degetul mare cu degetul arătător şi inhalează până numeri la 6.
Ţine-ţi respiraţia până numeri la 6.

Expiră până numeri la 6 şi vibrează (fie cu voce tare sau în minte) SSSS-AAAA într-o expiraţie lungă, în timp ce vizualizezi piramidele umplându-se cu o lumină strălucitoare alb-aurie.

 

2. 
Uneşte degetul mare cu degetul mijlociu şi inspiră până numeri la 6.
Ţine-ţi respiraţia până numeri la 6.

Expiră până numeri la 6 şi vibrează (fie cu voce tare sau în minte)TTTT-AAAA într-o expiraţie lungă. Continuă să umpli piramidele cu o energie alb-aurie intensă şi strălucitoare.

 

3. 
Uneşte degetul mare cu cel inelar şi inspiră până numeri la 6.
Ţine-ţi respiraţia până numeri la 6.

Expiră până numeri la 6 şi vibrează (fie cu voce tare sau în minte)NNNN-AAAA într-o expiraţie lungă. Continuă să umpli piramidele cu o energie alb-aurie intensă şi strălucitoare.

 

4. 
Uneşte degetul mare cu degetul mic şi inspiră până numeri la 6.
Ţine-ţi respiraţia până numeri la 6.

Expiră până numeri la 6 şi sâsâie un SSSSSSSS lung, până când expiri de tot. Continuă să umpli piramidele cu o energie alb-aurie intensă, puternică şi strălucitoare.

 

5. 
Uneşte din nou degetul mare cu degetul arătător şi inspiră până numeri la 6.
Ţine-ţi respiraţia până numeri la 6.

Expiră până numeri la 6, în timp ce vizualizezi ambele piramide umplându-se cu o lumină strălucitoare alb-aurie.

 

6. 
Nu există nicio mantră pentru acest pas.Uneşte degetul mare cu cel mijlociu şi inspiră până numeri la 6.
Ţine-ţi respiraţia până numeri la 6.

Expiră până numeri la 6, în timp ce vizualizezi ambele piramidele umplându-se cu o lumină strălucitoare alb-aurie.

Nu există nicio mantră pentru acest pas.

 

De acum înainte pe durata întregii meditaţii, vei inhala energie cu fiecare inspiraţie; vei absorbi şi vizualiza energia intrând în acelaşi timp prin ambele deschizături ale tubului de respiraţie.

Tubul de respiraţie este extins deasupra capului pe lungimea unei palme (măsurat după lungimea propriei tale palme); acesta coboară prin cele 7 chakre şi iese prin chakra bazei (situată sub coccis) şi aici se extinde în afară pe lungimea unei palme. Atunci când stai în picioare, tubul de respiraţie se extinde sub tălpile tale pe lungimea unei palme.
Lărgimea tubului este pe atât de mare pe cât este cercul pe care îl creezi atunci când îţi uneşti degetul mare cu degetul arătător şi se subţiază la capete, dând naştere unei deschizături înguste. Tubul este transparent precum sticla.
Pentru claritate, următoarele 3 ilustraţii sunt fără piramide (însă tu ar trebui să te vizualizezi mereu în interiorul piramidelor, pe durata întregii meditaţii).

7. 
Uneşte degetul mare cu degetul mic şi cel inelar, iar pe degetul mijlociu şi pe cel arătător întinde-le în faţă, după cum este ilustrat în imaginea din stânga. Inspiră şi inhalează energie până numeri la 6, vizualizând o energie strălucitoare alb-aurie intrând în tub prin deschizăturile de la capete. Canalizează energia prin tub până când aceasta ajunge între chakrele a 2-a şi a 3-a şi condenseaz-o acolo.

Ţine-ţi respiraţia până numeri la 6.
Lumina inhalată şi canalizată prin tub formează o sferă de mărimea unui grepfrut.
Expiră până numeri la 6 şi vizualizează sfera strălucind de energie.

 

8. 
Păstrează-ţi degetele în aceeaşi poziţie ca la pasul 7. Inspiră şi inhalează energie până numeri la 6. Vizualizează sfera crescând în diametru până când îţi atinge primele coaste şi vârful osului pubian.

Ţine-ţi respiraţia până numeri la 6.

Expiră până numeri la 6 şi vizualizează sfera crescând în strălucire şi intensitate.

 

9. 
Păstrează-ţi degetele în aceeaşi poziţie ca la pasul 7 şi 8 şi ca în ilustraţia din stângă. Inspiră şi inhalează energie până numeri la 6; vizualizează sfera strălucind şi crescând în putere.

Ţine-ţi respiraţia până numeri la 6 şi vizualizează şi simte strălucirea, intensitatea şi puterea sferei.

Expiră până numeri la 6 şi vizualizează sfera crescând din ce în ce mai strălucitoare şi mai puternică.

 

10. 
Păstrează-ţi mâinile în aceeaşi poziţie ca în imaginea din stânga şi inspiră şiinhalează energie până numeri la 6.
Sfera ajunge la concentraţie maximă; se aprinde şi îşi schimbă culoarea într-un alb-albăstrui electric, după care se schimbă într-un auriu strălucitor precum Soarele.

Ţuguie-ţi buzele pentru a sufla.

Suflă până numeri la 6. În timp ce sufli, vizualizează sfera expandându-se până îţi înconjoară întregul corp.
Sfera mai mică va rămâne în acelaşi loc şi va fi mai concentrată şi mai strălucitoare decât sfera largă. (Vizualizează-te ca şi cum ai umfla sfera).

 

11. 
Păstrează-ţi mâinile în aceeaşi poziţie ca în imaginea din stânga şi inspiră şiMKB777inhalează energie până numeri la 6. Vizualizează şi simte energia care îţi intră prin ambele capete ale tubului de respiraţie şi se concentrează în sfera mai mică după care se expandează în sfera mai mare.

Ţine-ţi respiraţia până numeri la 6.

Expiră până numeri la 6 şi vizualizează energia concentrată expandându-se în sfera mai mare, făcând-o din ce în ce mai strălucitoare şi mai puternică.
Din acest moment, mai mult ca sigur vei observa că sfera mai mică începe să se învârtă. Se poate învârti fie de la stânga la dreapta, fie de la dreapta la stânga. Vizualizeaz-o cum se învârte şi lasă-te dus de val.

 

Paşii 12 şi 13 sunt la fel ca şi pasul 11. (Continuă să învârti sfera).

 

14. 
În cazul bărbaţilor: aşează-ţi palma stângă peste palma dreaptă, ambele îndreptate în sus. În cazul femeilor: aşează-ţi palma dreaptă peste palma stângă, ambele îndreptate în sus.

Când începi să inspiri, mută sfera mai mică în chakra a 3-a (chakra soarelui 666). Inspiră până numeri la 6. Când ai mai multă experienţă, poţi muta sfera în orice altă chakra, după plac. (Vezi ilustraţia din dreapta).

 

15. Inspiră până numeri la 6 şi rosteşte în minte “VITEZĂ EGALĂ”

Cele două piramide vor începe să se învârtă în direcţii opuse. Piramida de sus se va învârti în sens invers acelor de ceasornic, iar piramida de jos se va învârti în sensul acelor de ceasornic.

Ţuguie-ţi buzele după cum ai făcut mai sus şi suflă până numeri la 6, învârtind piramidele şi simţindu-le învârtindu-se în direcţii opuse. Acestea se vor învârti la 1/4 din viteza luminii. Piramidele care se învârt se simt ca nişte pulsaţii.

 

16. Inspiră până numeri la 6 şi rosteşte în minte “JUMĂTATE DIN VITEZA LUMINII”

Ţuguie-ţi buzele după cum ai făcut mai sus şi suflă până numeri la 6, învârtind piramidele şi simţindu-le învârtindu-se în direcţii opuse. Acestea se vor învârti cu 1/2 din viteza luminii.

 

 

17. Inspiră până numeri la 6 şi rosteşte în minte “TREI PĂTRIMI DIN VITEZA LUMINII”

Ţuguie-ţi buzele şi suflă.

Când acestea se apropie de 3/4 din viteza luminii, un disc plat situat sub bazin va ieşi în afară şi se va extinde pe o distanţă de aproximativ 17 m în diametru. Vizualizează aceasta precum Galaxia Sombrero, după cum se ilustrează în dreapta.

Continuă să sufli cu forţă şi simte viteza discului crescând şi stabilizându-se.

 

18. Inspiră până numeri la 6 şi rosteşte în minte “VITEZA LUMINII”
Vizualizează-ţi discul şi piramidele învârtindu-se atât de repede, încât emit o puternică lumină şi energie albă (viteza luminii este de aprox. 300.000.000 m/s). Ţine-ţi respiraţia până numeri la 6 şi suflă până numeri la 6. Aceasta va stabiliza discul.

 

Îţi recomand cu tărie să rămâi în meditaţie pentru 5-15 minute şi să meditezi pe energia produsă, după care concentrează-te pe senzaţia de pulsaţie oferită de disc.

 

__________________________
Model: Sema-Tawy-Tefnakht, Preot al Faraonului Psanatik I, din Dinastia a XXVI-a; anii 664 – 610 i.e.n.

1. Lumina Soarelui, lumina alb-aurie, este incredibil de puternică. Pentru mai multe informaţii şi o lectură interesantă, citeşte cartea “Lost Secrets of the Sacred Ark, Amazing Revelations of the Incredible Power of Gold” de Laurence Gardner. Cartea a fost publicată la Londra: Element, ©2003. (Acesta este aur astral şi nicidecum praf de auz, după cum este menţionat în carte, însă puterea este reală).