DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
MARDUK

Cartea lui MARDUK, născută din Maestrul nostru ENKI, Domnul Magicienilor, care la învins pe TIAMAT, cunoscut sub numele de KUR, cunoscut sub numele de HUWAWA, în luptă magică, care la învins pe Cei antici pe care Bătrânii pot trăi și stăpâni Pământul.

În vremurile dinainte de timp, în epoca înainte ca cerul și pământul să fie puse la locul lor, în epoca în care Cei din vechime erau conducătorii a tot ceea ce există și nu există, nu era altceva decât întuneric. Nu era Lună. Nu era soare. Nu erau planete și nici stele. Nici cereale, nici copac, nici plantă nu a crescut. Cei Străvechi erau Maeștri ai Spațiilor acum necunoscute sau uitate și totul era HAS.

MARDUK a fost ales dintre Bătrâni pentru a lupta împotriva KUR și a smulge puterea de la Marele Șarpe Adormit care locuiește sub Munții Scorpionului. MARDUK a primit o arma si un Semn si i s-au dat cincizeci de puteri pentru a lupta impotriva groaznicului. amenință din Abis, Stăpânul Întunericului, Stăpânul Haosului, Nenăscut, Necreat, care încă dorește rău Rasei Oamenilor și Zeilor Bătrâni care locuiesc în Stele.

Zeii uită. Sunt distante. Trebuie să li se reamintă. Dacă nu sunt vigilenți, dacă porțile nu veghează la porți, dacă porțile nu sunt ținute mereu încuiate, încuiate și încuiate, atunci va intra și va aduce Cel care este mereu gata, Păzitorul Cealtă parte, IAK SAKKAK. împreună cu el hoardele armatelor Străvechilor, IAK KINGU, IAK AZAG, IAK AZABUA, IAK HUWAWA, ISHNIGGARAB, IAK XASTUR și IAK KUTULU, Zeii Câini și Zeii Dragonului, și Monștrii Mării și Zeii lui adancul.

Urmărește și Zilele. Ziua în care Ursul cel Mare atârnă cel mai jos pe cer și sfer de an măsurate direcții măsurate ale acestora, pentru că acolo Porțile pot fi deschise și trebuie să ai grijă să se asigure că Porțile rămâne pentru totdeauna închise. Ele trebuie să fie pecetluite cu Semnul Bătrân însoțit de riturile și incantațiile propriu-zise.

Urmează cele cincizeci de nume de aici, cu semnele și puterile lor. Ei pot fi chemați după ce Preotul a urcat pe treapta de pe Scara Luminilor și a obținută intrarea în acel Oraș Sacru. Semnele trebuie să fie gravate pe pergament sau sigilate în lut și așezate pe altar la Chemare. Și în parfumuri ar trebui să fie din cedru și rășini puternice, cu miros dulce. Și Chemarea să fie spre Nord.

LINK – INFORMATII 

Prenumele este MARDUK

Domnul Lorzilor, maestru al magicienilor. Numele Lui nu ar trebui să fie numit decât atunci când nimeni altcineva nu va face acest lucru și este cea mai teribilă responsabilitate să facă. Cuvântul Chemării Sale este DUGGA. Acesta este Sigiliul lui:

Al doilea Nume este MARUKKA

Cunoaște toate lucrurile de la începutul Lumii. Cunoaște toate secretele, fie ele umane sau divine, și este foarte greu de convocat. Preotul nu ar trebui să-l cheme decât dacă este curat de inimă și de duh, pentru că acest Duh îi va cunoaște gândurile cele mai adânci. Acesta este sigiliu lui:

Al treilea nume este MARUTUKKU

Maestru al artelor protecti, înlănțuit pe Zeul Nebun la luptă. I-au pecetluit pe cei vechi în peșterile lor, în spatele Porților. Posedă steaua ARRA. Acesta este Sigiliul lui:

Al patrulea Nume este BARASHAKUSHU

Făcătorul de minuni. Cel mai amabil dintre cei cincizeci și cel mai binefăcător. Cuvântul folosit la Chemarea lui este BAALDURU. Acesta este sigiliu lui:

 

Al cincilea nume este LUGGALDIMMERANKIA

Pune ordine în haos. A făcut apele corecte. Comandant al Legiunilor Demonilor Vântului care a luptat cu TIAMATul antic alături de MARDUK KURIOS. Cuvântul folosit la Chemarea sa este BANUTUKKU. Acesta este Sigiliul lui

Al șaselea Nume este NARILUGGALDIMMERANKIA

Observatorul IGIGI și ANNUNAKI, Subcomandantul Demonilor Vântului. El va pune la fugă orice Spirit rau  care te bântuie și este dușman. Nimeni nu poate trece în Lumea de Sus sau în Lumea de Dedesubt fără știrea lui. Cuvântul Lui este BANRABISHU. Sigiliul Lui este astfel:

Al șaptelea Nume este ASARULUDU

Purtătorul sabiei în flăcări supraveghează Rasa Observatorilor la cererea Zeilor Bătrâni. El asigură cea mai perfectă siguranță, mai ales în sarcinile periculoase întreprinse la ordinul Zeilor Astrali. Cuvântul lui este BANMASKIM și Sigiliul său este astfel:

Al optulea Nume este NAMTILLAKU

Un Domn cel mai secret și puternic, el are cunoștință de a învia morții și de a conversa cu spiritele Abisului, fără ca Regina lor să știe. Niciun suflet nu trece în Moarte decât că este conștient. Cuvântul său este BANUTUKUKUTUKKU și Sigiliul său este astfel:

Al nouălea nume este NAMRU

Distribuie înțelepciune și cunoaștere în toate lucrurile. Oferă sfaturi excelente și învață știința metalelor. Cuvântul lui este BAKAKALAMU și Sigiliul lui:

 

Al Zecelea Nume este ASARU

Această Putere cunoaște toate plantele și copacii și poate face fructe minunate să crească în locurile deșertice și niciun pământ nu este o risipă pentru el. El este cu adevărat Protector . Cuvântul Său este BAALPRIKU și Sigiliul său urmează:

Al unsprezecelea Nume este ASARUALIM

Posedă înțelepciune secretă și strălucește Lumină în zonele Întunecate, forțând ceea ce trăiește acolo să dea o bună contabilitate a existenței și cunoștințelor sale. Dă sfaturi excelente în toate lucrurile. Cuvântul Lui este BARRMARATU și Sigiliul pe care îl gravați este astfel:

Al Doisprezecelea Nume este ASARUALIMMUNNA

Aceasta este Puterea care prezidează asupra armurii de toate felurile și are o excelentă cunoștință în chestiuni militare, fiind a armatei de avans a lui MARDUK la acea Bătălie. El poate furniza unei armate întregul ei armament în trei zile. Cuvântul Său este BANATATU și Sigiliul este astfel:

Al Treisprezecelea Nume este TUTU

Aduce la tăcere plânsul și dă bucurie până la capăt și rău la suflet. Un nume foarte binefăcător și ocrotitor al gospodăriei, Cuvântul său este DIRRIGUGIM și Sigiliul său este acesta:

Al Paisprezecelea Nume este ZIUKKINNA

Oferă cunoștințe excelente despre mișcările stelelor și semnificațiile acestora, despre care Chaldaenii posedau aceleași cunoștințe din abundență. . Cuvântul este GIBBILANNU și Sigiliul este acesta:

Al cincisprezecelea nume este ZIKU

Această putere dăruiește bogății de toate felurile și poate spune unde este ascunsă vistieria. Cunoscător al Secretelor Pământului. Cuvântul Lui este GIGGIMAGANPA și Sigiliul său este acesta:

Al șaisprezecelea Nume este AGAKU

Această Putere poate da viață a ceea ce este deja mort, dar doar pentru o perioadă scurtă de timp. El este Domnul Amuletei și Talismanului. Cuvântul său este MASHGARZANNA și Sigiliul său este acesta:

Al șaptesprezecelea Nume este TUKU

Lord al Magiei Nenorocitoare, Învinsător al celor străvechi prin magie, Dătătorul vrăjii lui MARDUK KUROS, un inamic cel mai înverșunat. Cuvântul Lui este MASHSHAMMASHTI și Sigiliul său urmează:

Al optsprezecelea Nume este SHAZU

Cunoaște gândurile celor de la distanță, precum și ale celor din apropiere. Nimic nu este îngropat în pământ sau aruncat în apă, dar această Putere este conștientă. Cuvântul Lui este MASHSHANANNA și Sigiliul său este acesta:

Al XIX-lea Nume este ZISI

Reconciliator al dușmanilor, tăcetor al argumentelor, între doi oameni sau între două națiuni, sau chiar, se spune, între două lumi. Mirosul Păcii este într-adevăr dulce pentru această Putere, al cărei Cuvânt este MASHINNANNA și al cărei sigiliu este acesta:

Al Douăzecelea Nume este SUHRIM

Caută închinătorii Ceilor Antici oriunde s-ar afla. Preotul care îl trimite la o comisie o face cu un risc teribil, pentru că SUHRIM ucide ușor și fără să se gândească. Cuvântul lui este MASHSHANERGAL și sigiliul lui:

Al douăzeci și întâiul nume este SUHGURIM

Ca SUHRIM de mai sus, Dușmanul care nu poate fi liniștit. Descoperă dușmanii preotului cu ușurință, dar trebuie avertizat să nu-i omoare dacă preotul nu dorește acest lucru. Cuvântul este MASHSHADAR și Sigiliul:

Al douăzeci și al doilea nume este ZAHRIM. A

Ucide  zece mii de oameni  în luptă. Un războinic printre războinici. Poate distruge o întreagă armată dacă Preotul dorește. Cuvântul lui este MASHSHAGARANNU și sigiliul său:

Al douăzeci și treilea nume este ZAHGURIM

Ca ZAHRIM, un adversar cel mai teribil. Se spune că ZAHGURIM ucide încet, după un mod cât se poate de nefiresc. Nu știu, pentru că nu am chemat niciodată acest Duh. Este riscul tău. Cuvântul este MASHTISHADDU și Sigiliul:

Al douăzeci și patrulea nume este ENBILULU

Această Putere poate căuta apă în mijlocul unui deșert sau pe vârfurile munților. Cunoaște secretele apei și curgerea râurilor sub Pământ. Un spirit cât se poate de folositor. Cuvântul Său este MASHSHANEBBU și Sigiliul său astfel:

Al Douăzeci și cincilea Nume este EPADUN

Acesta este Domnul tuturor irigațiilor și poate aduce Apa de la un loc îndepărtat la picioarele voastre. Posedă cea mai subtilă geometrie a Pământului și cunoașterea tuturor tărâmurilor unde apa poate fi găsită din abundență. Cuvântul Lui este EYUNGINAKANPA și Sigiliul său este acesta:

 

Al Douăzeci și șasea Nume este ENBILULUGUGAL

Puterea care prezidează orice creștere și tot ceea ce crește. Oferă cunoștințe despre cultivare și poate furniza un oraș înfometat cu hrană pentru treisprezece luni într-o lună. O putere cea mai nobilă. Cuvântul lui este AGGHA și pecetea lui:

Al douăzeci și șaptelea nume este HEGAL

Ca Puterea de sus, un maestru al artelor agriculturii și agriculturii. Oferă recolte bogate. Posedă cunoștințe despre metalele pământului și plugul. Cuvântul Lui este BURDISHU și pecetea lui astfel:

l Douăzeci și opta Nume este SIRSIR

Distrugătorul lui TIAMAT, urât de Cei Antici, Stăpân peste Șarpe, Dușman al lui KUTULU. Un Domn cel mai puternic. Cuvântul Lui este acest APIRIKUBABADAZUZUKANPA și Sigiliul lui:

Al Douăzeci și Nouă Nume este MALAH

 A călcat pe spatele Viermelui și a tăiat-o în două. Domn al curajului și al vointei  și ofera  aceste calități Preotului care le dorește sau altora pe care preotul poate decide. Cuvântul este BACHACHADUGGA și Sigiliul:

Al treizecilea nume este GIL

Furnizorul de semințe. Iubit de ISHTAR, puterea sa este misterioasă și destul de veche. Face orzul să crească și femeile să nască. Îl face puternic pe impotent. Cuvântul său este AGGABAL și pecetea lui este astfel:

Numele al treizeci și întâi este GILMA

Fondator de orașe, posesor al cunoștințelor de arhitectură prin care au fost construite templele fabuloase ale UR; creatorul a tot ceea ce este permanent și nu se mișcă niciodată. Cuvântul Său este AKKABAL și Sigiliul său este acesta:

Numele al treizeci și al doilea este AGILMA

Aducătorul ploii. Face să vină ploile blânde, sau provoacă furtuni și tunete mari, asemenea pot distruge armate, orașe și culturi. Cuvântul Lui este MASHSHAYEGURRA și Sigiliul lui este:

Al treizeci și treilea nume este ZULUM

Știe unde să planteze și când să planteze. Oferă sfaturi excelente în orice fel de afaceri și comerț. Protejează un om de negustorii răi. Cuvântul Lui este ABBABAAL și Sigiliul său este acesta:

Al Treizeci și Patru Nume este MUMMU

Puterea dată lui MARDUK de a modela universul din carnea lui TIAMAT. Oferă înțelepciune cu privire la starea vieții înainte de creație și la natura structurilor celor Patru Stâlpi, pe care se odihnesc Cerurile. Cuvântul Său este ALALALABAAAL și Sigiliul este:

Al treizeci și cincilea nume este ZULUMMAR.

Dă o putere extraordinară, ca la zece oameni, unui singur om. A ridicat partea lui TIAMAT care urma să devină Cerul din partea care urma să devină Pământ. Cuvântul Lui este ANNDARABAAL și Sigiliul său este:

Al treizeci și șaselea nume este LUGALABDUBUR

Distrugătorul zeilor lui TIAMAT. Învingător al hoardelor ei. L-a înlănțuit pe KUTULU la Abis. L-a luptat cu AZAG-THOTH cu pricepere. Un mare apărător și un mare atacator. Cuvântul Său este AGNIBAAL și Sigiliul său este acesta:

 

 

Al Treizeci și șaptelea Nume este PAGALGUENNA

Posesor al Inteligenței Infinite și determină natura lucrurilor care nu au fost încă făcute și a spiritelor necreate încă și cunoaște puterea zeilor. Cuvântul Său este ARRABABAAL și Sigiliul său este acesta:

Al treizeci și opta Nume este LUGALDURMAH

 Domnul Locurilor Înalte, Vezitorul Cerurilor și a tuturor celor ce călătoresc în ele. Nimic nu traversează elementul înstelat, dar această Putere este conștientă. Cuvântul Lui este ARATAAGARBAL și Sigiliul său este acesta:

 

Al treizeci și nouălea nume este ARANUNNA

Dătătorul de Înțelepciune, Sfetnic Tatălui nostru, ENKI, Cunoscător al Legământului Magical și al Legilor și al Naturii Porților. Cuvântul său este ARAMANNGI și Sigiliul său este astfel:

Al patruzecelea Nume este DUMUDUKU

Posesor al Baghetei de Lapis Lazuli, Cunoscător al Numelui Secret și al Numărului Secret. Să nu îți dezvăluie acestea, dar să vorbească despre alte lucruri la fel de minunate. Cuvântul Său este ARATAGIGI și Sigiliul său este:

Numele Patruzeci și întâi este LUGALANNA

Puterea celui mai Bătrân dintre Cei Bătrâni, posedă cunoștințele secrete despre lume când Cei Antici și Cei Bătrâni . Cunoaște esența celor antici și unde ar putea fi găsită. Cuvântul Lui este BALDIKHU și Sigiliul său este acesta:

Numele  Patruzeci și Al doilea este LUGALUGGA

Cunoaște esența tuturor spiritelor, a celor morți și a celor nenăscuți, a celor înstelate și a celor pământești, precum și a spiritelor aerului și a spiritelor vântului. Ceea ce ți-ar putea spune El, și vei crește în înțelepciune. Cuvântul Său este ZIDUR și Sigiliul său este astfel:

Al patruzeci și treilea Nume este IRKINGU

Aceasta este Puterea care i-a încredințat Comandantului forțelor Ceilor Străvechi, Rege  Puternic  . Cuvântul Lui este BARERIMU și Sigiliul său este acesta:

Al patruzeci și patrulea Nume este KINMA

Judecător și Stăpân al zeilor, la numele căruia se cutremură de frică. Pentru ca zeii să nu greșească, această Putere a fost dată pentru a le supraveghea activitățile, dacă ar fi legale și în natura Legământului, pentru că zeii sunt uituci și foarte departe. Cuvântul Său este ENGAIGAI și Sigiliul său este acesta:

Al patruzeci și cincilea Nume este ESIZKUR

Acest Duh posedă cunoștințele despre durata vieții oricărui om, chiar și până la plante și demoni și zei. El măsoară toate lucrurile și cunoaște spațiul lor. Cuvântul Lui este NENIGEGAI și Sigiliul său este acesta:

Al patruzeci și șaselea nume este GIBIL

Această Putere a primit Tărâmul Focului și Forja. El păstrează vârful ascuțit al Sabiei și al Lancei și dă înțelegere în prelucrarea metalelor. El ridică, de asemenea, Fulgerul care vine de pe Pământ și face să apară Sabii pe Cer. Cuvântul Său este BAALAGNITARRA și Sigiliul său este acesta:

Al patruzeci și șaptelea Nume este ADDU

Ridică furtuni care umplu cerurile întregi și face ca Stelele să tremure și chiar Porțile IGIGI să se cutremure în locul lor. Poate umple cerurile cu strălucirea lui, chiar și în cea mai întunecată oră a nopții. Cuvântul Lui este KAKODAMMU și Sigiliul său este acesta:

 

Al patruzeci și opta nume este ASHARRU

Cunoscător al Căilor Perfide. Oferă inteligență a viitorului și, de asemenea, a lucrurilor din trecut. Pune zeii în cursurile lor și le-a determinat ciclurile. Cuvântul Lui este BAXTANDABAL și acesta este Sigiliul lui:

Al patruzeci și nouălea nume este NEBIRU

Duhul Porții lui MARDUK, conduce toate lucrurile în căile lor și mișcă trecerile stelelor după moda cunoscută caldeenilor. Cuvântul lui este DIRGIRGIRI și Sigiliul său este acesta:

Al cincizecelea Nume este NINNUAM

Aceasta este Puterea lui MARDUK ca Domn al Totului Ce Este, Judecător al Judecăților, Hotărâtor al Hotărârilor, Cel Care Determină Legile și Domnia Regilor. El nu poate fi chemat decât la distrugerea unui oraș sau la moartea unui rege. Cuvântul Lui este GASHDIG și Sigiliul său este acesta: