DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Localizarea puterii oculte în creier

Glanda pineală este o parte a creierului care împuternicește ceea ce este cunoscut sub numele de “al șaselea simț”, și alte abilități paranormale. De asemenea, este centrul senzației de fericire. Glanda pineală este inactivă în omul de rând. O glandă pineală nefuncțională este analoagă unei coloane vertebrale rupte: în acest caz, creierul nu poate trimite semnale pentru a mișca părțile corpului aflate sub zona în care coloana a fost afectată. Singura diferență în cazul glandei pineale, este că aceasta afectează sufletul.

De-a lungul secolelor, mulțumită creștinismului și a “religiilor” relaționate acestuia, omenirea a decăzut și s-a degenerat din punct de vedere spiritual. Acesta este motivul pentru care omenirea ca întreg este lipsită de putere spirituală. Dintotdeauna, scopul bisericii creștine a fost acela de a menține umanitatea fără cunoștințe spirituale și fără putere. De fiecare dată când biserica creștină a preluat controlul unei zone, scrierile antice au fost eliminate și/sau distruse. Apoi, biserica a înlocuit cunoștințele pe care le-a îndepărtat, cu minciuni și cu o istorie fictivă. Acesta este motivul pentru care oamenii sunt în situația în care sunt în ziua de azi, din punct de vedere spiritual. Depresia, bolile, suferința, neputința și ignoranța sunt toate rezultatele pierderii acestor cunoștințe. Omul de rând folosește numai 5-10% din puterea mintală pe care o posedă. Acest lucru este analog unui membru care a fost pus în ghips și este astfel rigid și uscat; însă mult mai rău. Omenirea a pierdut complet accesul la puterile psihice, în urma generaților în care i-a fost interzisă utilizarea acestora.

Pentru a-ți activa glanda pineală, meditațiile de împuternicire trebuie făcute regulat. Este nevoie de timp pentru a împuternici aceasta glandă și pentru a o activa și utiliza. Glanda pineală lucrează împreună cu glanda pituitară. Amândouă aceste glande sunt stimulate prin meditația de deschidere a chakrei coronale.

Glanda pineală și ceea pituitara se adaptează și reduc frecvența curenților bioelectrici. Acestea sunt transformatoare de energie psihică. Energia psihica intra prin chakrele superioare, coboară prin chakra coronală, loc din care intră în glanda pineală din creier. Când aceasta intră în creier, rata vibrației este încetinită. O glandă pineală activa acționează ca un transformator care încetinește și mai mult energia, aducând-o la o frecvența energetică joasă. Mai apoi energia trece în jos din zona hipotalamusului și intră în glanda pituitară. Glanda pituitară (hipofiza) transforma energia la o frecvență și mai mică, astfel încât aceasta să poată fi asimilată și citită de către creier.

Omenirea ca întreg operează pe o frecvență joasă. Meditația de împuternicire și învârtirea chakrelor accelerează aceste vibrații la un nivel mai ridicat, astfel încât devenim deschiși psihic și conștienți. De asemenea, o vibrație ridicată ne protejează împotriva bolilor și a energiilor negative.

Corpul calos face schimbul de informații între cele două emisfere ale creierului. Majoritatea oamenilor nu folosesc partea dreaptă a creierului, prin urmare trăiesc într-o lume guvernată de emisfera stângă a creierului. Meditația Vid reduce la tăcere partea stângă a gândurilor și logicii, și ne deschide partea dreaptă, intuitivă și transcendentală a creierului.

Lumina este esențială pentru suflet. Atât de mult negativism a fost asociat cu lumina, din cauza abuzurilor religiilor de dreapta și a mișcării New Age. Lumina … iluminează – acesta fiind un simbol al creației, un vechi simbol al lui Satan; fulgerul. Putem călători pe lumină și putem folosi lumina pentru propriile noastre scopuri.

Spre deosebire de alte religii, satanismul și știința lucrează mână în mână. Experimentăm, observăm și înțelegem. Satan explică lucrurile.