DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
La ce te poți aștepta

 

Mulți dintre noi am avut parte de experiențe asemănătoare ca și sataniști spirituali, însă dat fiind faptul că toți suntem diferiți, experiențele pot varia iar ceea ce unuia i se poate întâmpla, altul s-ar prea putea să nu experimenteze.
Pentru aceia care sunt noi, aici sunt câteva lucruri la care te poți aștepta:

  • coincidențe ciudate și frecvente, de obicei de o natură pozitivă,
  • voci care îți pot da sfaturi și îndrumări bune sau care te pot informa despre lucruri pe care nu le știai sau care urmează să se întâmple,
  • vise intense, în special dacă ai petrecut mult timp studiind despre Demoni.

În general aceste vise nu sunt negative, ci doar vii și intense.

Multe lucruri care se întâmplă în prima perioadă pot fi stimulante și captivante. Ține minte însă că acestea sunt lucruri noi și poate fi nevoie de ceva timp pentru a te obișnui cu ele; între timp îți poți stabili relații spirituale puternice și permanente, care îți pot fi de un ajutor de neprețuit.

De la un anumit punct, de obicei când te simți confident și încrezător, cel mai probabil Satan îți va arăt ce anume este greșit în viața ta (dacă e cazul). El cunoaște totul despre noi. Dacă facem lucruri care se vor dovedi a fi în detrimentul nostru în viitor, el ne va face cunoscut din timp acest lucru pentru a putea evita un eventual dezastru personal.

Aceste lucruri pot fi năucitoare și chiar înfricoșătoare pentru unii, în deosebi datorită minciunilor și a falselor povești de groază împrăștiate de către inamici, timp de secole. Nu este cazul să te alarmezi. Satan se implică doar pentru că îi pasă. Uneori o să trimită un Demon să te îndrume, precum a făcut și cu mine, lucru pentru care îi sunt recunoscătoare până în ziua de azi. Demonul ar putea fi forte strict și ar putea face orice pentru a te determina să iei aminte și să schimbi lucrurile care îți vor aduce probleme în viitor.

SATAN ȘI DEMONII SĂI NU ÎȚI VOR CERE NICIODATĂ SĂ FACI NIMIC „MALEFIC” ȘI NIMIC CARE ESTE ÎN DETRIMENTUL TĂU SAU AL CELORLALȚI!

Experiențe de natură malefică vin exclusiv din partea îngerilor creștini sau al altor entități care nu au nimic de-a face cu Satan sau cu vreunul din Demonii săi.

Întotdeauna fi deschis. Dacă întâmpini probleme în a înțelege ceva sau dacă ești confuz, îi poți cere lui Satan să te ajute, iar el o va face. Amintește-ți să fi întotdeauna plin de respect și reverență înaintea lui Satan și a Demonilor prieteni, iar ei te vor răsplăti cu multă înțelepciune și cunoaștere, pe care cei ce sunt pe dinafară nu le vor avea niciodată.

Ca și sataniști, așa numitul „supranatural” face adesea parte din viețile noastre cotidiene. Acest lucru este foarte pozitiv. Satan te va răsplăti cu un simț aparte pentru spiritualitate și cu o putere interioară care te va proteja în toate, împreună cu încredere de sine și o înțelegere profundă.

În încheiere, vreau să subliniez faptul că este foarte important să îți păstrezi o atitudine pozitivistă puternică și să nu iei aminte la poveștile de nimic spuse de către cei care, în adevăr, nu cunosc nimic despre satan sau despre satanism.

Îți doresc binecuvântările lui Satan și fie ca călătoria ta în satanismul spiritual să fie bogată și plină de recompense