DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Meditatia elementului foc
  • Activați intenția de practicare a focului.
  • Pentru a atinge o stare de echilibru mental calm și liniște interioară, în care nu există gânduri.
  • Simți-te lângă un foc deschis sau stai în fața unei lumânări cu ceară aprinsă, nu mai aproape de 30-40 cm înaintea ochilor tăi.
  • În câteva minute se află în flacără, ca și cum ar fi agățat de esența ei, astfel încât să rezoneze rezonanța cu elementele. După ce începeți să vă introduceți conștiința în esența Focului.
  • Vizualizați sau încercați să vedeți (este mai eficient dacă vă vedeți cu adevărat) în jurul dvs. Foc, stați într-un lotus de aur. Focul nu vă va face nici un rău, deoarece lotusul de protecție reflectă ușor flacăra, deși există un zid de Foc în jurul vostru. Lotusul de aur este o formă de protecție, toți clarvăztorii văd în permanență această structură de protecție sub forma unui lotus. Când o vizualizați, concentrându-vă o viziune clară – gândire sau simț, există o chemare la această structură. Dar, dacă nu o faceți fără o rezonanță adecvată, firește că practica nu va funcționa.
  • Sunteți în flacără de foc, treptat ca conștiința este combinată cu esența focului, ajunge la realizarea că Focul curăță canalele de energie, clarifică conștiința, făcându-l ascuțit ca un cuțit bine ascuțit. Cu acest cuțit, dacă știți cum să procedați corect, puteți reduce spațiul.
  • Practica nu este mai mare de 30-40 de minute. Aceste practici ar trebui să fie îndeplinite foarte atent, să nu intrăm până acum în structura focului subtil. Dacă practici des, veți înțelege ce este un foc subtil, vine cu experiență. Sau, dacă aveți nevoie de ea, vă vom învăța pe cursuri. După practică, mulțumesc Focului.