DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Meditația elementului Pământ

  1. Activați intenția de a lucra cu energia pământului.
  2. Ajungeți la starea tăcerii.
  3. Imaginați-vă că stați pe pământ, simțiți-o cât mai luminoase posibil, reînsuflețiți în memorie toate amintirile pozitive legate de pământ: pământul este asistentul medical, slujitorul etc. atingeți iarba, să vă îmbrățițiți copacul, să stați sub el, să atingeți darurile pământului.
  4. Simți-vă ca parte a corpului pământului. Simțiți-o ca o conștiință vie. Simțiți-vă că Pământul vă răspunde și simțiți că Pământului se ridică pe picioarele voastre.
  5. Într-o stare de iubire și de recunoștință, simțiți fuzionarea cu Pământul.
  6. Reglați-vă profund conștiința pe Pământ. Realizați cum, prin intenție, conștiința voastră caută conștiința Pământului. Meditează în tăcere totală.
  7. La sfârșitul meditației, simțiți-vă ca o piatră pe suprafața Pământului. Simțiți-vă că sunteți o parte integrantă a Pământului și este o parte din voi. Fiți în această stare pentru o vreme, apoi ieșiți ușor din meditație, păstrând o stare tăcută. Dacă după ce ați efectuat meditația asupra elementelor pământului mergeți la culcare, puteți obține imediat informații importante. Și puteți merge la o plimbare după meditație, acordând atenție semnalelor pe care Pământul le poate da prin animale, păsări, copaci.

Meditația elementului Pământ elimină încăpățânarea, tergiversarea, lenea, îndoielile, aversiunea, timiditatea, timiditatea

Elementul pământului este energia care oferă forma fizică tuturor dorințelor tale și rezultatelor practicilor tale magice, dar face multe Mai Mult.

La nivel energetic, meditația pământului vă va schimba nivelul de vibrație și vă va modifica mai multe emoții. Meditația Pământului funcționează pe chakra 1, această chakră este responsabilă de toate temerile tale dacă nu funcționează corect.

Dacă energia pământului nu este echilibrată în vibrația energetică a corpului tău, va avea o influență mare și negativă asupra emoțiilor precum încăpățânarea, amânarea, lenea, îndoielile, aversiunea, timiditatea, timiditatea și așa mai departe.

În meditația Pământului vă vom ajuta să echilibrați această energie și să faceți ca chakra de bază să funcționeze corect, astfel încât să puteți ridica vibrația pământului și să eliberați orice exces de energie negativă.

După ce ai făcut această meditație pe pământ, te vei simți mai întemeiat, hotărât, încrezător, deschis la minte, flexibil și fără teamă excesivă.

De îndată această energie este echilibrată în tine, vei experimenta un efect imediat când vei practica magia. Vei primi rezultate mai repede și mai consecvent pentru că energia pământului tău nu le va mai opri manifestarea.

Practicați această meditație în fiecare zi, de câte ori puteți și atât timp cât simțiți că este necesar. Majoritatea practicienilor experimentează schimbări pozitive după câteva zile sau o săptămână. Pentru ca să fie de lungă durată, ar trebui să repeți această meditație de fiecare dată când simți că ești dezechilibrat.