DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Meditatia elementului apa
  1. Activați intenția de a lucra cu elementul de apă.
  2. Veți atinge o stare de pace profundă, menținând intenția tăcută.
  3. Încercați să vedeți, să simțiți sau, dacă nu puteți face nimic, imaginați-vă (pentru început și va fi bine) în apropierea sursei de apă. Aici apa curge chiar lângă tine, caută în ea. Simte-ti constiinta cu esenta ta pana cand realizezi ca este viu si raspunde actiunii tale.
  4. Continuați să vă scufundați, să introduceți esența conștienței de apă. Dacă sunteți un bun clarvăzător, veți vedea cum un val de apă vă copleșește, dar nu exagerați și nu-l amestecați cu înec. Apa se joacă cu tine cu atenție și cu atenție, respectând pe deplin ființa și voința ta liberă. În întreaga lume, toate ființele respectă libertatea voinței altor ființe. Încercați să încălcați legea, în principal numai oamenii și unele materiale străine.
  5. Continuați să vă aprofundeți contactul cu elementele de apă, începeți să vă topiți, ușor de topit, ca o fulg de zăpadă să se dizolve în apă și să devină unul cu întregul. Acest lucru ar trebui să se întâmple fără sentimentele umane obișnuite, o fulg de zăpadă este doar o comparație, astfel încât să fie mai ușor de înțeles. Un bun practicant nu este nici rău, nici sentimental. Întoarceți-vă egoismul și conectați-vă cu apa.
  6. Dacă ați reușit, nu strângeți practica, nu vă conectați cu apă, nu obțineți experiență și nu terminați azi, lucrul cu elementul Apă este ușor pentru mulți oameni. Faceți această meditație în 2-3 zile.