DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Informații despre Steaua lui Astarte

Azazel şi Thoth au lucrat împreună cu mine la revizuirea acestei meditaţii, care avea la bază varianta new age a meditaţiei “Mer Ka Ba”. Mai multe revizii mi-au fost dictate de Azazel pe data de 26-27 Martie, 2005. Există mulţi autori care scriu şi îi învaţă pe alţii despre Mer Ka Ba. Varianta new age are la bază hexagrama şi le-a fost înmânată entuziaştilor new age de către îngeri. Ceea ce hexagrama face, este să stabilească un câmp electric geometric care corespunde timpului planetei Saturn; octavelor inferioare ale lui Saturn. Sistemul curent al timpului, bazat pe numerele 3 şi 6, nu se află în sincronizare cu vibraţiile pământului şi ale universului, care în mod natural sunt 13 şi 20; 13 cicluri lunare. Necunoscut multora, meditaţia hexagramei este o conspiraţie şi este în detrimentul omenirii. Totul are de a face cu numerele şi numerologia. Fiecare număr de la 1 la 9 şi de asemenea numerele 11, 22, 33, 666 etc., îşi au propriile vibraţii şi puteri. În viaţă totul se învârte în jurul numerelor.

 

Meditaţia de pe acest website se bazează pe steaua cu opt vîrfuri a lui Isis (Astarte).  În sanscrită (una dintre cele mai vechi şi spirituale limbi) “Ashta”înseamnă “8”. Poziţia corectă a Stelei lui Isis este când e rotită la 22 de grade. După felul în care este ilustrată în stânga, mai este cunoscută şi ca “Sigiliul Fiarei 666” – 1 -. Se spune că Cavalerii Templieri purtau Steaua lui Isis din argint (şi rotită la 22 de grade) pe o eşarfă roşie. Numerele sunt în totalitate satanice, întrucât numărul lui Isis (Astarte ) este 8 iar numărul pentagramei este 5; 8+5=13. Numărul lui Enki (Satan) este 4; o altă combinaţie e 8×5=40 (care în numerologie este 4). De asemenea, numărul 13 se bazează şi el pe ciclurile Lunii, care constituie anul natural. Pe lângă asta, sunt 8 faze ale Lunii. Acesta reprezintă anul Satanic.

 

Simbolul ei babilonian este cunoscut drept “Discul Stelei lui Ishtar”.Lucrul pe care această meditaţie îl poate face, este să îţi ridice câmpul energetic la o vibraţie mult mai ridicată. Geometria energiei are efecte foarte puternice.
Odată ce începi această meditaţie, ar trebui să continui să o faci în fiecare zi, până când câmpul energetic se stabilizează şi este permanent. Vei cunoaşte când acesta este permanent atunci când îi vei simţi pulsaţia orișicând te gândești mai intens la el. Odată ce acesta este stabil, nu mai trebuie să întreţii această meditaţie în fiecare zi.

 

Steaua cu opt vârfuri este foarte antică şi are la bazează octaedrul. Octaedrul reprezintă un aspect extrem de important al naturii, fiind unul dintre arhetipurile primare ale creaţiei întregii vieţi. Se bazează pe 13 cicluri ale căror centre sunt conectate. De asemenea, acesta se află la baza unui sistem informaţional important în univers. În acesta se găsesc toate cele cinci Solide Platonice, “pietrele de temelie” a creaţiei. Steaua cu opt vârfuri este şi simbolul “iniţierii Shambhala” – iniţierea călugărilor budişti avansaţi, în Tradiţia Kalachakra. Această tradiţie precedă ceea ce majoritatea oamenilor cunosc drept “Budism” cu mii de ani, avîndu-şi bazele în religia tibetană “Bon”, religie care le-a fost dată Preoţilor Tibetani de Marduk/Amon Ra. Spre deosebire de religia contemporană pacifistă şi jertfitoare de sine a Budismului, religia originală Bon a fost o religie războinică în care discipolii erau împinşi şi stimulaţi să îşi depăşească limitele şi să devină asemenea Zeilor. – 2 –

“După ce candidatul a fost condus prin cele şapte porţi şi după ce a primit cele şapte iniţieri [deschiderea celor şapte chakre], acesta putea fi primit în curtea Shambhala” – 3 –

________________________________________
Referinţe:

¹ Genesis, The First Book of Revelations, de David Wood ©1985

² The Black Sun, de Peter Moon ©1997

³ Cloak of the Illuminati, de William Henry © 2003