DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Glanda – Pineala

Civilizațiile antice știau de existența glandei pineale și îi cunoșteau importanța deosebită. Astăzi se vorbește puțin despre glanda pineală și motivele pentru care oamenii din vechime îi venerau importanța.

Glanda pineală sau epifiza, cunoscută și ca „al treilea ochi”, este o formațiune de formă conică din creier, responsabilă pentru secreția de melatonină și cu rol fundamental în reglarea somnului și a stării de veghe.

ochiul lui horus vs glanda pineala

Muzica detoxifiere Glanda-Pineala

Rezonanta Schumann 7,83Hz

Localizată în centrul creierului, glanda pineală ocupă un spațiu foarte mic între cele două emisfere. În urmă cu mii de ani, egiptenii și alte civilizații avansate îi cunoșteau importanța crucială.

Astăzi, însă, informația disponibilă publicului larg fost curățată de orice urmă de esoterism, iar epifiza este văzută ca un simplu „motoraș” biologic, ca oricare altă parte a corpului.

Rolul său covârșitor pentru eforturile fiecărui individ de atingere a potențialului maxim este aproape necunoscut și foarte puțin studiat în zilele noastre.

Glanda pineală a fost văzută mult timp drept portalul care face legătura între lumile fizică și spirituală, cele două planuri în care trăim concomitent cu toții.

Când este activată glanda pineală, omul are acces la o stare de beatitudine și iluminare și își conștientizează potențialul de a pune în practică orice produs al minții sale.

Tehnicile de activare a glandei pineale sunt :

1  . Concentreazate pe flacarii lumanarii ( albastru inchis sau mov ) timp de 1- 3 min. fara a inchide ochii , dupa acea inchide ochii  si focalizeazati atentia pe Glanda Pineala care se afla in mijlocul Creierului si Vibreaza AUM sau YAUM care va este ma-i benefic pentru voi  timp de 10 min in fiecare zi .

2 . Yoga Fizica si Kundalini 

3 .  Meditație pe glanda pineală

4 .  Meditația vid 

Link Video Demonstrativ despre Glanda Pineala Video Glanda Pineala

 

Glanda pineală era cândva văzută și ca un vehicul pentru călătoriile spre alte dimensiuni, clasificate astăzi în laboratoare drept „dedublare astrală (ori „proiecție astrală”) sau „vedere la distanță” și împinse în categoria „fenomenelor paranormale”

Aceste subiecte ar putea părea puerile și nedemne de luat în seamă, dacă nu am ști că agențiile guvernamentale au fost în ultimii ani deosebit de interesate de potențialul militar ofensiv al acestor abilități, pe care le-au studiat în amănunt în proiecte care au fost foarte bine finanțate.

Numai Pentagonul a cheltuit 20 de milioane de dolari în zece ani de studii. Însă nu doar guvernele și centrele de studii americane și-au arătat interesul pentru potențialul glandei pineale.

Guvernul rus și anumite organizații obscure au cochetat, de asemenea, cu ideea deosebit de atrăgătoare de exploatare a potențialului nelimitat al minții umane. Rezultatele reale sunt, bineînțeles, inaccesibile publicului.

Strat de minerale depus pe glanda pineală, în principal din cauza ingerării de fluoruri. 

 

Și mai interesant este că anticii știau cum să descătușeze potențialul „celui de-al treilea ochi” și uilizau mai multe metode și tehnici pentru a dobândi controlul asupra minții și acțiunii altor oameni în lumea fizică.

Bun, dar de ce nu mai reușim acest lucru astăzi? Iată o întrebare interesantă, care chiar merită un răspuns.

Este foarte probabil ca potențialul adevărat al glandei pineale să fie blocat de fluor și fluorura de sodiu (citiți despre mai multe despre asta în studiul realizat de Harvard – bazat pe cercetări și date reale, dincolo de orice teorie a conspirației”).

Intrăm în contact în fiecare zi cu aceste substanțe (din pasta de dinți, de exemplu), iar glanda pineală le absoarbe ca un burete, ceea ce provoacă dezechilibre în organism.