DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Formele mentale rătăcitoare

Cel mai bun exemplu de formă mentală rătăcitoare, sunt casele “bântuite”. Pentru ca un loc să capete o energiile aparte, acolo trebuie să aibă loc un eveniment foarte emoțional, de regulă o moarte sau o crimă violentă. Frica, furia și energiile distructive sunt atât de puternice încât lasă în urmă o esență pe care majoritatea oamenilor (chiar și persoanele obișnuite) o pot detecta. Nu există o mai mare energie decât cea degajată la momentul morții iar dacă moartea este violentă, întreaga zonă poate ”duhni” timp de secole.

Formele mentale creează un morman de energie. Sunt rezultatul emoțiilor și gândurilor intense. Durata vieții lor este determinate de cât de multă energie este pusă în ele. Stresându-te în mod continuu cu privire la ceva, pentru o perioada extinsă de timp, îi va da gândului/emoției respective îndeajuns de multă energie pentru a prinde viață de una singură. Fiecare individ este diferit în ceea ce ține de puterea aurei și a gândurilor lui/ei.  Unii oamenii se nasc cu o minte și o aură puternică în mod natural, datorită vieților anterioare. Cei mai mulți oamenii au atașate forme mentale de aura lor. Visatul cu ochii deschiși, fanteziile, furia, ura, dorințele și așa mai departe, atunci când sunt stresate în mod repetat și cu multă intensitate, dau viață la forme mentale. Formele mentale pot fi pozitive sau negative. Oricare ar fi cazul, acestea pot interfera cu procesele de gândire ale persoanelor de care sunt atașate.

Atunci când medităm, ne sporim energia. Formele mentale se hrănesc cu această energie. Meditația de împuternicire este aidoma unui proces de curățare a casei. Ne putem ocupa de ele și le putem elimina; tot așa putem face și cu persoanele care s-au atașat de sufletele noastre. Îndepărtarea acestora va aduce gânduri mai clare și o pace a minții. Acesta este un proces de vindecare.

Cum să-ți detașezi aura de peroane/entități nedorite