DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Fantomele

Fantomele sunt suflete care nu au putut trece peste anumite lucruri și au rămas astfel prinse în astral. Cele mai multe dintre acestea NU sunt doar niște „cochilii goale,” așa cum încearcă să ne convingă misticismul evreiesc de rahat. Cele mai multe fantome au emoții, și-au păstrat personalitatea intacta și au conștiința activă. Sufletul este precum apa: ia forma corpului în care a trăit. Fantomele pot fi blocate în astral din mai multe motive; cele mai multe nu se pot odihni: cum sunt cazurile în care mai au încă probleme majore pe care nu le-au rezolvat, așa ca nu pot pleca așa pur și simplu. Oamenii care meditează care și au suflete puternice, strălucesc ca niște faruri în astral. Îmi amintesc cum acum câțiva ani eram într-un restaurant aglomerat, cu un prieten al fiului meu și cu soția acestuia pentru a lua prânzul; tot acolo le-am făcut și o interpretare. Ea este de asemenea medium. În casa în care locuiau era o fantoma care s-a împrietenit cu fiul lor [care la momentul respectiv avea doar 5 ani]. Fantoma a ajuns să se mute cu ei atunci când aceștia s-au mutat în altă casă.

Dintr-o dată, în timp ce îmi povestea despre fantomă, prietena mea a exclamat: „este aici!” Fantoma a venit la mine, a intrat în mine și a început să vorbească prin mine. Murise de alcoolism în anul 1950 în prima casă în care au locuit prietenii mei; se simțea foarte singur, motiv pentru care s-a împrietenit cu fiul lor, care îl putea vedea și comunica cu el în mod clar. Era foarte îngrijorat că aceștia îl vor respinge și i-a asigurat pe toți [vorbind prin mine] că nu ar răni niciodată pe niciunul din ei. Am văzut camera și patul în care acesta a murit. După ce sesiunea de interpretare și de comunicare s-a încheiat, prietena mea mi-a spus că înainte să mă întâlnească pe mine, au mai fost doi mediumi acasă la ea și amândoi i-au spus aceleași lucruri.

Acum, există două tipuri de fantome. Primul tip este asemenea fantomei despre care am vorbit mai sus. Acestea pot fi simțite de persoanele normale care sunt puțin mai deschise spiritual și de copii, care de regulă sunt îndeajuns de deschiși pentru a le vedea și interacționa cu ele. Aceste fantome nu au multă putere și sunt adesea victime spirituale. Au diferite motive pentru care nu pot trece dincolo. Aici pot fi incluse cazurile în care au fost ucise iar criminalul nu a fost prins și/sau atunci când corpul nu a fost găsit sau alte circumstanțe neobișnuite si peliculare care au fost implicate în moartea acestora. Sufletul nu se poate odihni. De multe ori corpul nu este găsit sau nu este îngropat acolo unde sufletul vrea ca el sa fie îngropat. Moartea a putut surveni și în urma unui accident, persoana este dată dispărută sau încearcă să le spună membrilor familiei că este moartă.

Există cazuri în care acestea nici nu știu că au murit. Fiul meu era prieten cu doi frați. Întâmplarea aceasta a fost una foarte tristă. Fratele mai mic [în ultimii ani ai adolescenței] era foarte mic de statură. Într-o dimineață, după o noapte de petreceri, prietena acestuia l-a găsit țeapăn și rece; acesta a murit în urma unei come alcoolice. A doua zi, l-am contactat, iar acesta nici nu știa că este mort și se întreba de ce m-am deranjat să îl contactez.

Uneori fantoma va încerca să le transmită un mesaj persoanelor dragi înainte ca ea să treacă dincolo, mesaj despre care ea cred că este important. Acest lucru se poate întâmpla pe parcursul unei săptămâni de la moartea persoanei. Apoi, după câteva zile acestea pleacă de tot. Cu mult timp în urmă, unchiul meu [care era un suflet slab] a încercat să comunice cu mine și cu mama mea. Acest lucru m-a cam speriat pentru că la vremea respectivă eram atee și nu voiam să am de-a face cu așa ceva, întrucât nu credeam în existența sufletului; însă când mama mi-a spus că și ea l-a simțit și ca l-a îndepărtat de asemenea, am știut că era real.

Bun. Și acum al doilea tip de fantome. Acestea sunt cu totul altceva. Aceste suflete sunt cu mult mai puternice decât cele despre care am vorbit în detaliu mai sus. Aceștia au fost vrăjitori puternici atunci când erau în viața și care ȘTIU CĂ SUNT DECEDAȚI – aceștia pot provoca fenomenul poltergeist, precum și tot felul de ravagii și haosuri în diferite locuri. Unii pot chiar să mute obiecte, să cauzeze răni, tăieturi, etc. în ființele vii – atât în oameni cât și în animale. Acestea sunt flagrante și oricine le poate simți prezența – chiar și aceia care nu sunt deschiși din punct de vedere psihic/spiritual.

Energia apei este rece și de cele mai multe ori este energia morții. Locurile în care au avut loc crime sau decese violente, există adesea probleme cu apa: de obicei sub formă de scurgeri inexplicabile.

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich.

SURSA BWC :

Samhain, rădăcinile celtice ale Halloween-ului, marchează începutul întunecatei jumătăți a anului incubatoare. Este, de asemenea, momentul în care vălurile dintre tărâmurile celor vii și morți sunt cele mai pure. Astfel, este timpul din întreaga lume să contactăm strămoșii, să le aducem tribut și onoare și să ne angajăm în practici necromantice de diferite tipuri. Se crede, de asemenea, că fantomele înfometate abundă – cele fără familie sau prieteni care să le hrănească și să le amintească.

Înțelegerea a ceea ce constituie o fantomă depinde în mare măsură de ceea ce se crede că i se întâmplă sufletului după moarte sau, de fapt, de modul în care se vede sufletul în timpul vieții.

Personal, cred că fantoma sau spiritul nu părăsește niciodată Pământul până nu mai rămâne nimeni care să-și amintească de cel care a murit. Când sunt o fantomă, știu că aș vrea să stau acolo pentru a-mi vedea familia, a vedea ce fac și a fi implicat în viața lor cât de mult pot. Când trec la locul următor, aș vrea să cred că împărtășesc acel loc următor oamenilor la care țin cel mai mult.

În tradițiile care venerează și comunică cu strămoșii, moartea formează un alt tip de răscruce de drumuri: sufletul va lua o întorsătură pozitivă și va accepta responsabilitățile unui spirit ancestral sau se va transforma într-o fantomă?

Dacă se transformă într-o fantomă, va fi aceasta o fantomă ajutătoare, binevoitoare sau cel puțin discretă, care se va lăsa aproape de cei vii sau se va transforma într-o fantomă malefică, răutăcioasă, resentimentată, răutăcioasă, care face probleme?

Drumul parcurs la acea răscruce poate depinde de acțiunile celor vii: au fost date ritualuri funerare adecvate? A fost tratat corpul cu respect și grijă? Au fost oferite măsurile de precauție spirituală necesare?

Printre multe filozofii tradiționale, cei care mor violent, departe de casă sau ale căror înmormântări și / sau morminte sunt neglijate, au capacitatea de a evolua în fantome rătăcitoare semi-malevolente sau mai rău.

Respect pentru cei morți

 • În budism, există o serie de planuri de existență în care o persoană poate renaște, dintre care unul este tărâmul fantomelor flămânde. Budiștii sărbătoresc Festivalul Fantomelor. Dacă fantomele flămânde sunt hrănite de non-rude, nu ar deranja comunitatea.
 • În China – a cincisprezecea zi a lunii a șaptea din calendarul lunar se numește Ziua Fantomelor, iar luna a șaptea, în general, este considerată Luna Fantomelor, în care fantomele și spiritele, inclusiv cele ale strămoșilor decedați, ies din tărâmul inferior. Oferte de hârtie sunt arse pentru strămoșii proprii. Cu toate acestea, se pot oferi oferte suplimentare pentru a potoli orice fantome flămânde și rătăcitoare.
 • În Mexic, 2 noiembrie, Ziua Morților, este o sărbătoare națională. Familiile se adună în cimitire, vizitând cei dragi, reparând și îngrijind morminte. Pe lângă ofrandele făcute strămoșilor și rudelor, mulți adaugă lumânări pentru sufletele uitate, cei care nu au pe cine să le întâmpine și să le îngrijească. Aceste lumânări, cu ofrande suplimentare, pot fi așezate pe altarul familiei sau ca ofrande independente pe marginea drumului, pentru trecerea fantomelor.

De unde știi dacă este prezentă o fantomă?

 • Lumanarile care ard slab, slab sau albastru pot indica prezenta unei fantome
 • Un frig neașteptat în aer poate indica o fantomă
 • O observație frecventă este că prezența fantomelor este indicată de o scădere semnificativă a temperaturii – un punct rece
 • Fantomele își pot semnala prezența prin parfumuri specifice, un fel de carte de vizită aromată

Cum arată o fantomă?

Descrierile fantomelor variază foarte mult de la o prezență invizibilă la forme translucide sau abia vizibile, până la forme realiste, realiste

Poți coexista cu o fantomă prietenoasă?

Da!

Coexistența pașnică și reciproc avantajoasă poate să nu necesite vrăji sau degajări de stil de eliminare din casă.

Judika Illes spune: „Multe case prezintă prezența unei fantome care nu vrea altceva decât să zăbovească în prezența celor dragi. Dacă fantoma nu te deranjează, în general nu este nevoie să o exorcizezi; acțiunile în acest sens pot de fapt să antagonizeze fantoma și să provoace probleme ”. (1)

SFATURI

 • La miezul nopții de Halloween îngropă mere la răscruce de drumuri pentru a hrăni fantome flămânde.
 • Plasați ofrande de lapte și orz afară sub stele pentru a ușura foamea fantomelor, pentru a preveni răutatea lor și pentru a acumula binecuvântările lor.

Pot contacta sau vorbi cu fantoma?

Încercarea deliberată de a contacta spiritul unei persoane decedate este cunoscută sub numele de necromanță sau în spiritism ca o ședință. Alți termeni asociați cu acesta sunt apariție, bântuire, fantomă, poltergeist, umbră, spectru sau spectru, spirit, spook și wraith.

Modul popular de a vorbi cu o fantomă de acasă este prin tabloul Ouija și am scris despre acest lucru pe larg pe acest site.

Spiritele Ouija

Cum să apelezi la un anumit spirit sau demon folosind tabloul Ouija

Abraham Hicks vorbește despre Consiliul Ouija

Pot să mă protejez de fantomă?

În principiu, există două tipuri de vrăji fantomă:

 1. Vrăji pentru a oferi protecție împotriva fantomelor supărătoare și pentru a le menține departe
 2. Vrăji pentru a obține acces la fantome și puterile lor

Vrăji pentru a oferi protecție împotriva fantomelor supărătoare

Vrajă fantomă Boneset

de Judika Illes

Boneset ghidează fantomele în altă parte, atrăgând în schimb spirite protectoare și binevoitoare. Boneset poate fi, de asemenea, utilizat pentru a proteja oamenii și animalele de „boala fantomelor”, boală despre care unii cred că poate apărea după un contact prelungit cu morții. Cel mai puternic set de oase se găsește în creștere pe sau lângă morminte. Completați-l cu pin alb pentru o îmbunătățire suplimentară.

SFAT – Agățați ramuri proaspete de ansamblu deasupra ușilor sau ardeți ramuri tinere de os și crenguțe într-un cazan pentru a alunga fantomele existente.

Obțineți lumânările vrăjitoare înapoi

 • Aprindeți o lumânare albă după întuneric.
 • Poartă-l în mâna dreaptă în timp ce ții o mână de sare în stânga.
 • Mergeți înapoi prin fiecare cameră din casa dvs. stropind sare printre degete. În timp ce faceți acest lucru, spuneți fantomelor să se piardă, cu voce tare sau în tăcere, după cum considerați potrivit.
 • În partea de sus, cea mai îndepărtată casă, stingeți lumânarea.

Ierburi și curiozități

 • Împrăștiați fasole în jurul proprietății dvs. pentru a refuza intrarea în fantome timp de un an.
 • Crinii tigru plantați lângă uși și ferestre ar fi împiedicat intrarea fantomelor.
 • Arderea cafelei măcinate (mai degrabă decât a fi preparată, deși puteți încerca și asta, având o ceașcă în proces) respinge fantomele, precum și entitățile spirituale răuvoitoare.
 • Dacă fantoma și-a stabilit reședința în casa dvs. sau în altă clădire, agățarea de alyssum în fiecare colț al unei case va presupune exorcizarea acesteia.
 • Fantomele urăsc pinii și evită locurile în care cresc. Dacă nu este posibil să vă înconjurați casa cu pini vii, aduceți copaci vii mici înăuntrul ei și plasați-i strategic. Decorați cu imagini care rezonează puternic ale vieții: ankhs, hexagrame și imagini (abstracte sau altfel) care descriu organele genitale umane. (În cazul în care nu ați fost sigur ce să faceți cu acea amuletă thailandeză , aceasta este oportunitatea perfectă.) Se presupune că alungă fantoma sau cel puțin o face să se simtă extrem de nedorită.

Vrăji pentru a obține acces la fantome și puterile lor

Ierburi și curiozități din coexistența fantomelor

 • Păstrează crinii în casa și grădina ta. Nu vor respinge fantomele sau le vor alunga, dar vor păstra fantomele bine purtate, împiedicându-le să provoace rău sau răutate.
 • Păstrați fantomele fericite și bine-naturale, menținând parfumul de benzoin și lemn de santal în casă.
 • Păstrați ramuri și / sau frunze de dafin proaspete în casă.

Vrăjeala Ghost Keep Away Nu treceți acea linie, Ghost!

de Judika Illes

Creați o linie de hotar peste care fantomele nu vor trece.

 1. Așezați trei căței de usturoi curățați într-un castron, împreună cu o mână de sare de mare și o mână de frunze proaspete de rozmarin.
 2. Măcinați și amestecați ingredientele împreună.
 3. Presărați-le pentru a crea o graniță, după cum este necesar.

Odihnește-te în pace Trimite vraja

Fantomele neliniștite pot fi lăsate să se odihnească oferindu-le înmormântarea corespunzătoare pe care poate nu au avut-o niciodată.

1. Așezați o păpușă mică într-un coșciug mic.
2. Aveți o trimitere excelentă.
3. Îngropați sicriul într-o zonă îndepărtată sau chiar într-un cimitir în sine.

In concluzie

Este important să ne amintim că multe fantome înseamnă că știi rău. Au fost în mediul dvs. de mult timp și intenționează să rămână în mediul dvs. bine după expirarea timpului. Vă recomandăm ca, dacă o fantomă nu vă deranjează (personal) sau nu interferează cu energia dvs. sau cu casa dvs. într-un mod care vă afectează, să lăsați fantoma să fie.

Uneori, dacă nu sunteți obișnuiți să lucrați cu lumea spirituală, s-ar putea să credeți instantaneu că o fantomă este răuvoitoare, așa că am scris pe larg despre diferitele tipuri de fantome și spirite de pe această pagină aici.

Protecţie

Tipuri de energie negativă și entități

Ritual de eliminare a fantomelor: alungă vraja fantomelor

Dacă sunteți atacat, poate fi un alt tip de entitate care vă atacă și, prin urmare, este important să citiți pagina tipurilor de entități negative și energii, pentru a vă ajuta să determinați ce vi se întâmplă. Amintiți-vă că, dacă nu puteți înlătura singuri fantoma sau dacă aveți nevoie de ajutorul nostru pentru a elimina o fantomă sau energie negativă sau entitate, BWC oferă acest serviciu unic și specializat.