Datorită extinderii internetului şi a comunicării, adevărul nu mai poate fi suprimat. Oamenii vin la Satan în număr nespus de mare şi la un nivel nemaivăzut până acum. Scriu acest articol în special pentru cei noi. Mulţi dintre noi, care sunt cu Satan de mai mult timp, sunt bine versaţi în ceea ce este cunoscut ca şi“ocult”. “Ocult” este un alt termen pentru “spiritualitate”.

Satanismul Adevărat ţine de transformarea sufletului prin meditaţia de împuternicire. Mulţi dintre cei noi în Satanism, pot fi nefamiliarizaţi cu efectele meditaţiei. De la un anumit punct în meditaţie (în cazul unora, acest lucru se poate întâmpla foarte devreme; totul ţine de puterea sufletească dobândită în vieţile anterioare), vei începe să îţi simţi sufletul. Acesta este un semn pozitiv că meditaţiile sunt făcute în mod corect şi că totul decurge bine. Nu te speria sau alarma niciodată, dacă începi să îţi simţi propriul suflet. Sufletul este compus din bioelectricitate şi din lumină de toate culorile spectrului luminii. E perfect normal să îţi simţi aura radiantă, vibraţiile acesteia sau ale sufletului sau în unele cazuri senzaţii de rece sau cald, precum şi alte senzaţii, cum ar fii furnicăturile sau zbârlirile părului.

De asemenea, meditaţia de împuternicire îţi va deschide şi psihicul. Poţi experimenta de la o intuiţie sporită, până la o deschidere aparte spre entităţile astrale. Acest lucru aspect poate fi atât pozitiv cât şi negativ. În cazul intruziunilor nedorite, simplu blochează-le în mintea ta, precum un radio şi ignoră-le. Niciodată nu te lega de nimic negativ sau care nu este binevenit. Aceste entităţi vor pleca dacă sunt ignorate şi nehrănite cu nici o emoţie sau atenţie.