DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Distrugerea trecutului nostru

Cei mai mulți dintre noi aici știu că creștinismul este o farsă, dar în ce măsură este o altă chestiune. Este o farsă de proporții catastrofale. Un studiu al Picturilor Medievale dezvăluie un strigăt de ajutor. Mulți dintre artiștii din perioada respectivă au lăsat mesaje în lucrarea lor. Există numeroase picturi – toate materiile religioase creștine (aceasta nu era o opțiune a artistului deoarece Biserica Catolică avea control total și aproape toate lucrările de artă din acea perioadă trebuiau să fie de teme religioase creștine, ca nu cumva artistul să fie acuzat de „erezie”, ceea ce însemna tortură și moarte) care dezvăluie farfuriile zburatoare care pluteau peste nazareni și alte semne că această religie greșită era o farsă și poporul o cunoștea, dar erau foarte asupriți. Nori gri, care ascund Soarele în pictura „Apelul primilor apostoli” de Domenico Ghirlandaio, 1481, dezvăluie o atmosferă sumbră care indică o ocazie tristă și spune o mulțime. Pictura lui Carlo Crivelli despre Buna Vestire din 1486 dezvăluie în mod flagrant un OZN care plutea peste virgină și strălucea un curent de lumină în capul ei. Mulți artiști au făcut aluzie la farfurii zburătoare, picurând nori lenticulari în cerul operei lor.

Cea mai recentă pictura a lui Leonardo „Cina cea de Taină” afișează apostolii nazarenei în patru grupe de câte trei, indicând semnele zodiacului și implicarea – el știa că creștinismul era o farsă. Multe alte picturi ale perioadei au ascuns mesaje în ele referitoare la farsa creștinismului, dacă cineva ia timp să le studieze.

Au fost mai multe rapoarte despre care am publicat link-uri cu detaliile din partea de jos a paginii, ale Institutului Smithsonian, care scot barje pline de artefacte antice în Oceanul Atlantic. Multe dintre acestea erau de origine egipteană și au fost găsite în Statele Unite. Orice ce contestă religia creștină este supus unei examinări intense. De vreme ce evreii, creștinii și musulmanii pretind că lumea este doar de aproximativ 6000 de ani, a existat întotdeauna un conflict cu adevărul în promovarea acestei minciuni.

Oricine cu jumătate de creier știe că nu există „Arme de distrugere în masă” în Irak. În ciuda a sute de proteste la nivel mondial împotriva invaziei și a faptului că UR a oferit Irakului un raport curat, George W. Bush a împins necontenit atacul asupra Irakului. Bineînțeles, este bine ca Israelul și SUA să aibă toate armele de distrugere în masă pe care le doresc, fără nici o interferență exterioară. Știm cu toții că domnul Bush este un creștin „născut din nou”.

Motivul real din spatele tuturor acestor lucruri pare să indice spre distrugerea unor relicve și documente vechi importante care dovedesc * iudaismul și creștinismul sunt minciuni. Saddam Hussein sa crezut a fi reîncarnarea lui Nebucadnețar. Cu această credință, a cheltuit aproximativ 500 de milioane de dolari în timpul încercării din 1980 de a reconstrui Babilonul Antic, capitala lui Nebucadnețar. Peste șaizeci de milioane de cărămizi au fost create pentru a înlocui zidurile Babilonului cu gravura „Pentru Regele Nebucadnețar în timpul domniei lui Saddam Hussein”. ¹

Au existat multe temple antice și relicve îngropate sub nisipurile Irakului, dovadă a originii omenirii. Indiferent dacă sunt încă acolo, dat fiind că invazia este necunoscută. Americanilor și britanicilor britanici li s-au acordat avansul de la alamă de top pentru a distruge și / sau pradă ceea ce au plăcut din muzeele irakiene.

Saddam Hussein lucra, de asemenea, la restaurarea Bibliotecii antice Ashurbanipal, cea mai veche bibliotecă recunoscută și catalogată în lume. Textele din acestea au provenit înainte de inundații. Arheologii britanici, la mijlocul secolului al XIX-lea, la Nineveh au excavat circa 25 000 de comprimate cuneiforme asamblate de regele Ashurbanipal, care aproape toate sunt acum în British Museum.

În aprilie 2002, arheologii irakieni au cerut Muzeului Britanic să permită efectuarea de aruncări ale comprimatelor. Deși s-au făcut copii în trecut cu anumite tablete, ar fi fost pentru prima dată când ar fi fost disponibilă o copie semnificativă.

Biblioteca reconstruită propusă la Nineveh ar fi ținut copii ale tuturor comprimatelor de la Muzeul Britanic și a fost planificată să fie un centru pentru cercetători și o atracție turistică. Alături de bibliotecă urma să fie un centru pentru studiul cuneiform. De asemenea, au fost făcute planuri de excavare a unuia dintre aripile Palatului Regelui Ashurbanipal din Kuyunjik Mound unde se spera că vor fi găsite alte mii de comprimate îngropate.

Există aproximativ 10.000 de situri arheologice împrăștiate în Irak și majoritatea nu au fost nici măcar atinse. Potrivit arheologilor, hoții au spart în mod repetat muzeele irakiene și au furat artefacte sumerice (acest lucru a avut loc și înainte de război). Bijuteriile și ornamentele de aur scumpe au fost lăsate în urmă. Ceea ce au urmat au fost înregistrările vechi sub formă de cilindri și tablete cuneiforme.

Muncitorii din UC și diplomații străini au fost acuzați de mai multe ori de către guvernul irakian că au transmis aceste artefacte în afara țării. În vara anului 2002, un proprietar irakian curăța un apartament vacant din Bagdad, fost ocupat anterior de un diplomat străin. Proprietarul a găsit două cutii de fragmente arheologice. Guvernul irakian nu a numit niciodată diplomatul sau țara sa.

„Saddam știe cu siguranță că eliberarea documentelor care dovedesc iudaismul și creștinismul ca derivate sau copii ale unei religii sumeriene antice ar putea avea un efect devastator asupra afacerilor globale”.

„Când George W. Bush a stat înaintea Monumentului Washington în ianuarie 2001, în timpul inaugurării sale, a împrumutat o imagine surprinzătoare din trecut. Referindu-se la America de două ori, el a spus: Și un înger se plimbă încă pe vânturi și conduce această furtună.

De-a lungul veacurilor, după manifestarea iudaismului și a creștinismului, au fost făcute toate încercările de la uciderea în masă până la distrugerea și răsturnarea întregului oraș și genocidul întregii popoare pentru a păstra capacul asupra acestei minciuni. „Diavolul” nu „Dumnezeul Iudeo / Creștin” a fost creatorul umanității.

 

Părți ale informațiilor de mai sus au fost preluate din cartea:

¹ „Haină a Iluminaților” de William Henry, 2003. Autorul are o mulțime de informații utile dacă se poate citi între linii, dar este înșelat în mod serios în ceea ce privește nazarenele. Nazaretul, după cum știm cu toții, este fictiv. În ceea ce privește fecioara, această entitate a furat totul de la Astaroth în timp ce Astaroth era legat.

² Ibid.

Extrase din link-urile de mai jos despre UPS Cover Archeological:

„La un moment dat, Smithsonian a luat o barja plină de artefacte neobișnuite în Atlantic și le-a aruncat în ocean”.

„Istoricul și lingvistul Carl Hart, redactorul WORLD EXPLORER, a obținut apoi o hartă a Marelui Canyon de la o librărie din Chicago. Ne-am uimit să vedem că o mare parte a zonei din partea de nord a canionului Zona egală cu Ninety-Four Mile Creek și Trinity Creek a avut zone (formațiuni de rocă, aparent) cu nume cum ar fi Turnul din Set, Turnul Ra, Templul Horus, Templul Osiris și Templul Isis. cum ar fi Piramida lui Cheops, Mănăstirea Buddha, Templul lui Buddha, Templul Manu și Templul Shiva. Există vreo relație între aceste locuri și presupusele descoperiri egiptene din Grand Canyon?

„The Smithsonian”
„Articolul din 1909 afirmă în mod clar că Smithsonianul este implicat în studierea și excavarea sitului, însă Smithsonianul neagă faptul că orice astfel de descoperire a avut loc vreodată, ceea ce ridică întrebarea mai mare că, dacă aceasta ar fi o poveste adevărată, de ce ar fi acoperit Smithsonianul ceea ce cu siguranță ar fi una dintre cele mai importante descoperiri arheologice ale secolului XX? Credeți sau nu, există o prioritate pentru Smithsonianul care pierde informații despre descoperirile care sunt considerate a nu se potrivi cu dogma acceptată în prezent despre istoria Americii și a ei interacțiunea sau lipsa acesteia cu alte civilizații antice „.

LINK-URI:

Report on the rampant destruction and wholesale looting of irreplacable ancient artifacts in Iraq

Systematic destruction of the Baghdad Museum

More proof of the destruction

Archaeological Cover-ups

Suppressing Proof of the Past in the Grand Canyon

http://www.exposingchristianity.com/