DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Deschiderea turnurilor de veghere

Rețineți: ca răspuns pentru cei care au cerut această meditație din cartea Satanic Power Meditation Vol. III (una din cele două cărți care n-au fost postate pe site din cauza lipsei de timp), am pus această meditație aici, ÎNSĂ este învechită și spun asta pentru că Satan și Lilith mi-au dat noi cunoștințe, făcând rezultatele meditațiilor chakrale mult mai puternice. Vibrațiile de mai jos sunt versiuni mai slabe, însă fac parte din meditația originală. Dacă dorești rezultate extreme, atunci folosește vibrațiile pentru fiecare chakră și extensie din articolul Acordarea chakrelor

Cu cât mai mult învățăm din ocult, cu atât nu mai există nici-un dubiu că creștinismul nu este nimic mai mult decât o farsă și că este complet fals în orice privință. Am învățat de la Satan faptul că Turnurile Enochiene, cele trei noduri și învățăturile esoterice ale Necronomiconului sunt cu toate niște alegorii. Inamicul înșală omenirea prin a ne face să credem că toate sunt lucruri propriu-zise, personalități și locuri adevărate, când, în adevăr, toate sunt concepte spirituale. Calea adevărată spirituală ne ghidează către a deveni zei, astfel încât să ne atingem scopurile, dorințele și să devenim stăpânii propriilor noastre destine.


Observă în sigiliul lui Seth (stânga) și cel al lui Barbatos (dreapta) cum capetele crucilor au borduri mai late înspre partea de dinafară, evidențiind chakrele. Se referă la extensiile chakrelor sexuală, a inimii și a șasea, care sunt aliniate sub forma unei cruci cu brațele egale. Pentru a împuternicii complet aceste chakre, trebuie să vibrezi mantra în toate cele patru, plus a 5-a din mijloc, pe rând; iar de aici ia naștere zvastica, deoarece zvastica este forma energiei spirituale. Încearcă să simți fiecare vibrație pe chakra pe care lucrezi. Concentrează-te intens. Poate fi dificil, însă încearcă să faci cât de bine poți.
Dacă ești începător, ar trebui să lucrezi pe o singura chakră pe sesiune și să acorzi 48 de ore înainte de a trece la sesiunea următoare. O senzație de apăsare sau durere indică faptul că ai deschis aceste chakre cu succes, însă, din experiență, acestea se pot închide la loc și s-ar putea ca aceste exerciții să trebuiască să fie repetate până când sunt deschise în mod permanent. Nu există un număr de repetiții precis, experiența este individuală.

Deschiderea chakrelor superioare ale Turnurilor de Veghere (al treilea nod):

Diagrama de mai sus ilustrează o vedere de deasupra capului. Observă cele patru colțuri. În acestea se află cele patra turnuri de veghe ale celei de-a șasea chakră. A șasea chakră din mijloc, din spatele celui de-a treilea ochi, este centrul.

1. Începe cu cel de-al treilea ochi. Inspiră energie în cel de-al treilea ochi până când plămânii sunt plini la un nivel confortabil și apoi când expiri, vibrează ”Thoth” ”TH – TH – TH – TH –O –O – O – O – TH – TH – TH –TH – TH. Această vibrație este efectuată prin vibrarea silabelor ”TH” și ”OH” în același timp, la fel ca atunci când ți-ai deschis cel de-al treilea ochi pentru prima oară. Când inspiri energie, vizualizează fiecare chakră în felul corect în care trebuie aliniată (cele patru colțuri cu vârful spre centru, iar cea de-a șasea chakră cu vârful în jos) și luminează-le cu energie.
2. Repetă pașii de mai sus, însă cu chakra tâmplei stângi.
3. Repetă pașii de la nr. 1 cu extensia din spate, care se află în spatele celei de-a șasea chakră.
4. Fă același lucru cu chakra tâmplei drepte.
5. Acum, fă la fel cu cea de-a șasea chakră care se află în centru, în spatele celui de-al treilea ochi și imediat sub chakra coroanei.

Repetă pașii 1 – 5 de 7 ori.

Deschiderea chakrelor mijlocii ale Turnurilor de Veghere (al doilea nod):

1. Începe cu extensia din față a chakrei inimii. Inspiră energie în această chakră până când plămânii sunt plini la un nivel confortabil și apoi când expiri, vibrează ”Amon” ”A – A – A – A –A –M – M – M – M –O – O – O – N – N – N –N – N. Când inspiri energie, vizualizează fiecare chakră în felul corect în care trebuie aliniată (cele patru colțuri cu vârful spre centru) și luminează-le cu energie. Chakra inimii care se află în centru, are vârfuri și în sus și în jos, în forma unui yoni (vagin) și este ilustrată în poza din stânga.
2. Repetă pașii de mai sus, însă cu chakra umărului stâng.
3. Repetă pașii de la nr. 1 cu extensia din spate, care se află în spatele chakrei inimii, pe șira spinării.
4. Fă același lucru cu chakra umărului drept.
5. Acum, fă la fel cu chakra inimii care se află în centru pieptului.

Repetă pașii 1 – 5 de 7 ori.

 

Deschiderea chakrelor inferioare ale Turnurilor de Veghere (primul nod):

  1.  Începe cu extensia din față a chakrei sacrumului. Inspiră energie în această chakră până când plămânii sunt plini la un nivel confortabil și apoi, când expiri, lasă-ți bărbia în jos și vibrează Nergal:  „N-N-N–E-E-E–R-R-R-R–G-G-G-G–A-A-A-A–L-L”.  Când inspiri energie, vizualizează fiecare chakră în felul corect în care trebuie aliniată (cele patru colțuri cu vârful spre centru) și luminează-le cu energie. Chakra bazei care se află în centru, are vârful în sus. Asigură-te că vibrezi litera „R” în mod corect.
  2. Repetă pașii de mai sus, însă, de această dată, cu chakra din șoldul stâng.
  3. Repetă pașii de la nr. 1 cu extensia din spate, care se află în spatele chakrei sacrumului, în șira spinării.
  4. Fă același lucru cu chakra șoldului drept.
  5. Acum concentrează-te pe chakra sacrală situată în centru și fă la fel.

Repetă pașii 1 – 5 de 7 ori.

 

Deschiderea celorlalte chakre

Chakra gâtului:
1. Începe cu chakra gâtului . Inspiră energie în extensia din față a acestei chakre și vibrează ”Ninnghizhidda” Amintește-ți că pronunția cabalistică este diferită de pronunția folosită zilnic. ”GH” se pronunță gutural și sunetul vine din gât, nu ca un ”K” gutural, ci ca un sunet fin. ”ZH” este pronunțat ca ”J-ul” din franceza – de exemplu ca în numele Jacques. Din nou, ”D” se pronunță ca mai sus. Aliniază-ți chakra ca în diagrama de mai sus.
2. Acum concentrează-te pe chakra gâtului, care se află în centru, și fă la fel ca mai sus.
3. Apoi, fă la fel cu extensia chakrei gâtului din spate care se află pe șina spinării, la spatele gâtului.

Repetă pașii 1 – 3 de 7 ori.

Chakra plexului solar (666):

1. Inspiră energie în extensia din față a chakrei solare și vibrează ”Ra”: ”R – R – R – R – R – A – A –A –A – A – A”. Aliniază-ți chakra ca în diagrama din dreapta.
2. Acum concentrează-te pe chakra solară, care se află în centru, și fă la fel ca mai sus.
3. Apoi, fă la fel cu extensia chakrei solare din spate care se află pe șina spinării.

Repetă pașii 1 – 3 de 7 ori.

Chakra bazei:

  1. Inspiră energie în extensia din față a chakrei bazei, lasă-ți bărbia în piept și vibrează Adar:  „A-A-A-A–TH-TH-TH–A-A-A–R-R-R-R”.  Și de această dată, litera „D” se pronunță după modelul explicat mai sus.
  2. Acum, fă la fel cu chakra bazei (principală) care se află în centru, în perineu (acesta se află între anus și genitale).
  3. Acum concentrează-te pe extensia din spate a chakrei bazei, situată chiar sub osul coccis.

Repetă pașii 1 – 3 de 7 ori.