DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Deschiderea si Activarea Chakrelor -Sufletului

Deschizându-ţi sufletul îţi vei deschide şi ochii spirituali, care te vor conduce spre a vedea adevărul şi spre iluminare. Pe lângă asta, vei descoperi multe dintre aşa-zisele puteri “supranaturale” în tine însuţi, atunci când îţi împuterniceşti chakrele. Atunci când chakrele îţi sunt aliniate şi împuternicite în mod corect, atât vindecarea bolilor fizice cât şi a celor psihice va avea loc ca prin minune.

Azazel, care este Maestrul Alchimiei Spirituale, a lucrat împreună cu mine în detaliu la fiecare dintre aceste meditaţii, prin urmare multe dintre acestea au fost revizuite în lumina noilor cunoștințe. Aceste meditaţii sunt extrem de puternice şi adesea, efectele pot fi simţite într-un interval de câteva ore. Este important să urmezi instrucţiunile, iar dacă eşti nou în meditaţia de împuternicire, ia-o încet! Dacă ai întreţinut deja meditaţiile precedente, atunci poţi trece liniştit la acestea. Destul de puţini oameni au avut parte de ceva efecte în urma meditaţiilor luate din cărţile populare de spiritualitate.

Se dă un anumit număr de repetiţii pentru fiecare exerciţiu. Dacă descoperi că eşti supra-stimulat, te sfătuim să le întrerupi. Aceste exerciţii pot fi reluate mai târziu, după ce îi acorzi sistemului nervos îndeajuns de mult timp pentru a se adapta la bioelectricitatea (forţa vitală) ridicată. Dacă eşti începător, îţi recomandăm cu tărie să laşi câteva zile între exerciţii.

Persoanele cu convulsii/epilepsie, sau care se află sub tratament psihiatric, nu ar trebui să întreţină niciuna dintre aceste meditaţii de împuternicire, cu excepţia meditaţiei vid, cu excepţia cazului în care li se dă undă verde din partea psihiatrului. Acestea sunt foarte efective în deschiderea chakrelor şi stimularea Şarpelui Kundalini. Aceste meditaţii sunt umplute cu energie Satanică. Aceia care nu sunt dedicaţi sau care sunt pe dinafară, ar trebui să ia în calcul acest detaliu. În cazul Sataniştilor dedicaţi, efectele acestora ar trebui să fie foarte pozitive, în deschiderea şi împuternicirea chakrelor şi în sporirea puterii personale.

Aceste meditaţii produc rezultate foarte rapide. Meditaţiile kundalinice standard ale adepţilor New Age pot necesita ani întregi pentru a avea un efect pronunţat. Meditaţiile de faţă, la fel ca şi Satanismul însuşi, sunt lucruri reale.

Meditaţia vid este recomandată cu tărie, pentru a-ţi controla gândurile şi mintea, care vor fi stimulate prin deschiderea chakrelor.

Fiecare meditaţie este întreţinută cu o vibraţie specifică, în chakra cu care se lucrează. Aceste vibraţii au la bază Respiraţia Yoghinică Murmurată. Cu această respiraţie, inspiri şi îţi umpli plămânii, iar odată cu expiraţia vibrezi mantra până când rămâi fără aer, după care inspiri din nou. În mod normal, această respiraţie este întreținută cu chakra gâtului.

  1. Inspiră pe nas, umplându-ţi plămânii.
  2. Expiră într-o vibraţie lungă; aceasta îţi va creşte expiraţia.
  3. Inspiră din nou şi repetă cele de mai sus.

Unele dintre vibraţii îşi au bazele în rune. Runele la rândul lor, îşi au bazele în constelaţii, fiind cel mai vechi dintre alfabete. Ele constituie forma originală de scriere, iar caracterele cuneiforme au derivat din ele.* Multe dintre rune mai pot fi observate în caracterele cuneiforme. Runele au reprezentat din totdeauna o scârbă pentru biserica xină, mai mult decât orice altă formă de magie.

De la prima până la a patra chakră, este necesar să se aplice Jalandahara Bandha”. Aceasta presupune aplecarea capului şi apăsarea fermă (dar în acelaşi timp delicată) a bărbiei pe piept. În acest fel efectele mantrele/vibraţiilor sunt facilitate în mod minunat în chakrele inferioare.

Mundrele (poziţiile mâinilor) sunt folosite, întrucât acestea leagă circuite specifice, direcţionând forţa vitală în chakra cu care se lucrează. Unele dintre acestea sunt dificile, în special dacă ai palme mari. Aceste mundre pot ajuta, însă nu sunt obligatorii. Dacă vreuna dintre aceste poziţii îţi este dificilă, las-o deoparte!

Ar trebuie să te concentrezi pe chakrele din mijlocul corpului. Extensiile se află de-a lungul şirei spinării şi în partea din faţă a corpului. Deschiderea şi împuternicirea acestor chakre ţine de practicile mai avansate, meditaţiile specifice fiind date în volumul de meditaţii avansate. Nu este de dorit o prea multă stimulare de la început. Fiecare dintre noi intrăm în Satanism cu diferite nivele de deschidere spirituală. Aceia dintre noi care şi-au împuternicit sufletele în vieţile anterioare, vor fii mult mai sensibili la aceste meditaţii. Acestea sunt înnăscute. Însă oricine întreţine aceste exerciţii, în cele din urmă îşi va deschide chakrele cu succes.

*Dictat de Azazel