DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Deschiderea sufletului 666

Deschiderea sufletului îți va deschide ochii astrali, auzul astral, atingerea ta astrală și alte simțuri astrală, împreună cu împuternicirea sufletului tău. Deschiderea sufletului vă va face să vedeți adevărul și să obțineți iluminarea. În plus, veți descoperi multe puteri așa-numite “supranaturale” în interiorul vostru când vă împuterniciți chakrele. Când chakrele sunt corect aliniate și împuternicite, vindecarea atît a bolilor fizice, cît și a celor mintale se va produce adesea în mod miraculos. Vă rugăm să rețineți că unele mantre au fost revizuite. Odată ce ați finalizat exercițiile enumerate mai jos, le puteți repeta oricând, ori de câte ori doriți. Cel mai bine este să așteptați o lună după ce le-ați terminat pentru prima dată, deoarece efectele se pot manifesta intens zile sau chiar săptămâni mai târziu.

Pentru mai multe informații despre chakre, vă rugăm să faceți clic aici

1. Deschiderea celui de-al treilea ochi – Actualizat în 28 august / 2018

2. Deschiderea Chakrei a 6-a – Actualizat în 28 / August / 2018

3. Deschiderea Chakrei Crown – Actualizat 30 / August / 2018

4. Deschiderea chakrei gâtului – Actualizat 30 / August / 2018

5. Deschiderea Chakrei a Patru / Mijlocii – Actualizat 30 / August / 2018

6. Deschiderea Chakra Solar Plexus – Actualizat 1 / Septembrie / 2018

7. Deschiderea Chakrei Sacrale – Actualizat 1 / Septembrie / 2018

8. Deschiderea chakrei de bază – Actualizat 1 / Septembrie / 2018

9. Deschiderea chakrelor din 8 și 9 umăr

10. Deschiderea Chakrelor Templelor Chakras din 10 și 11

11. Deschiderea Chakrelor de Hip 12 și 13

12. Deschiderea și împuternicirea chakrelor de mână

13. Deschiderea chakrelor picioarelor

14. Deschiderea Chakrelor Minore[conține o diagramă]

Deschiderea Chakrelor cu Rune :

Chakra Coroanei
Sanskrit: MAUM
Necronomicon: MARDUK
Rune: ING, INGWAZ
Incantatie traditionala: Nu are
Zi: Joi
Culoare: Mov deschis/Violet
Planeta: Jupiter

 

Chakra a -6- a
Sanskrit: THAUM
Necronomicon: INANNA
Rune: THOR, THURISAZ
Incantatie traditionala: AUM
Zi: Luni
Culoare: Albastru inchis/Indigo
Planeta: Luna

 

Chakra Gatului
Sanskrit: HAUM
Necronomicon: NANNA
Rune: KAUN, KENAZ
Incantatie traditionala: HAM, HANG
Zi: Vineri
Culoare: Albastru deschis (cerul)
Planeta: Venus

Chakra Inimii
Sanskrit: YAUM
Necronomicon: NEBO
Rune: GEBO
Incantatie traditionala: YAM, YANG
Zi: Miercuri
Culoare: Verde
Planeta: Mercur

 

Chakra Plexului Solar
Sanskrit: RAUM
Necronomicon: UDDU
Rune: REDA, RAUDA,RAIDHO
Incantatie traditionala: RAM, RANG
Zi: Duminica
Culoare: Auriu
Planeta: Soarele

 

Chakra Sacrala/Sexuala
Sanskrit: VAUM
Necronomicon: NERGAL
Rune: DAGUR, DAGAZ
Incantatie traditionala: VAN, VANG
Zi: Marti
Culoare: Portocaliu
Planeta: Marte

 

Chakra Bazala
Sanskrit: LAUM
Necronomicon: NINIB
Rune: SOWILO
Incantatie traditionala: LAM, LANG
Zi: Sambata
Culoare: Rosu
Planeta: Saturn

Azazel, care este Maestru al Alchimiei spirituale, a lucrat cu mine în detaliu în fiecare dintre aceste meditații. Aceste meditații sunt extrem de puternice și de multe ori, efectele pot fi resimțite ore mai târziu. Este important să urmați instrucțiunile și dacă sunteți nou la meditația puterii, să mergeți încet. Dacă ați făcut deja meditațiile anterioare, este bine să faceți aceste lucruri. Destul de puțini au raportat efecte puțin sau deloc din fostele meditații care au fost luate din cărți. În plus, începând din august 2018, câțiva oameni au declarat în grupurile electronice că nu erau suficient de deschiși. Am revizuit deschiderea chakrelor cu mantre mai puternice și am adăugat un Mp3 audio pentru a auzi vibrațiile corecte pentru fiecare chakră. Puteți să descărcați oricare dintre fișierele Mp3 dacă doriți să le păstrați. Deoarece inamicul nu a putut distruge complet cunoștințele spirituale, multe au fost corupte în mod deliberat. Cunoașterea standard a mainilor celor 7 chakre principale este coruptă. “Inima” și toate referințele la el nu se află în piept, ci în cap, corespunzător nadisului.

Cel mai bine este să deschideți fiecare chakră așa cum este indicată prin numerele de mai sus. De sus în jos. Există un anumit număr de repetări pentru fiecare exercițiu. Dacă observați că vă depășiți stimularea, vă sfătuim să încheiați exercițiul și să vă opriți. Exercițiul poate fi reluat la o dată ulterioară, în timp ce acordați sistemului nervos timp să se adapteze la forța de viață crescută. Este recomandat să vă dați câteva zile sau mai multe între fiecare exercițiu.

Persoanele care au probleme cu convulsii / epilepsie sau care sunt pe medicamente psihiatrice nu ar trebui să efectueze nici una dintre aceste meditații de putere, cu excepția meditației void, cu excepția cazului în care le-a dat medicul lor. Ele sunt foarte eficiente în deschiderea chakrelor și stimularea kundalini. Aceste noi meditații sunt pline de energie satanică. Cei care nu s-au dedicat sau sunt din afară ar trebui să dea această considerație. Pentru Sataniștii dedicați, efectele ar trebui să fie foarte pozitive în deschiderea și împuternicirea chakrelor și în creșterea puterii personale.
Aceste meditații produc rezultate foarte rapide. Meditațiile standard de kundalini ale soiului New Age pot dura ani pentru a avea un efect pronunțat. Aceste meditații, precum Satanismul, sunt lucrurile reale.
Meditația voidă este foarte recomandată pentru a controla gândurile și mintea care vor fi stimulate de deschiderea chakrelor.

Meditatiile sunt realizate cu vibratii specifice pentru fiecare chakra. Fiecare vibrație se bazează pe Respirația Yogic Humming. Cu această inspirație, inspirați să vă umpleți plămânii și cu expirarea, vibrați cântarea până când nu vă respirați, atunci respirați și umpleți plămânii ca și înainte.
1. Inspirați prin nas, umplând plămânii
2. Expirați vibrațiile pentru fiecare chakră în mod egal; o vibrație lungă, aceasta va scoate expirația
3. Respiră din nou și repetă.

Mudrele [poziții de mână] sunt utilizate deoarece acestea conectează anumite circuite în interiorul degetelor și redirecționează forța de viață spre chakra care este deschisă. Unele dintre acestea sunt dificile, mai ales dacă mâinile sunt mai mari. Aceste mudre sunt utile, dar nu sunt necesare. Dacă găsiți dificilă oricare dintre aceste poziții de mână, lăsați-le să iasă. Este foarte important să fii confortabil și relaxat.

 

Ar trebui să vă concentrați asupra chakrelor din mijlocul corpului. Extensiile sunt de-a lungul coloanei vertebrale și în partea din față a corpului. Toată lumea vine la satanism pe diferite nivele. Cei dintre noi care ne-au împuternicit sufletele în viețile trecute vor fi mult mai sensibili la meditații. Aceasta este înnăscută, dar oricine va efectua următoarele exerciții va deschide în cele din urmă chakrele lor.
* De la Azazel