DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Deschiderea Chakrelor de mână

Ce face acest exercițiu, atunci când se face în mod consecvent este să se stabilească un circuit energetic în interiorul chakrelor de mână. Această energie poate fi folosită pentru vindecare, deschiderea altor chakre, aplicarea energiei sau ca în Dim Mak, „atingerea morții”. De asemenea, ajută la telekinesis (mișcarea obiectelor cu mintea și pirocineza (fixarea obiectelor pe foc folosind puterile minții și ale aurii). Pentru a avansa cu aceste daruri este nevoie de o aură puternică pentru a acționa asupra aurorilor obiectelor.
Acest exercițiu ar trebui făcut cel puțin o dată pe zi pentru a vă elibera energia prin chakrele mâinii.

 

 1. Stați confortabil și relaxați-vă. Încercați să intrați într-o transă, cu cât transa și nivelul de concentrare sunt mai profunde, cu atât mai bine rezultatele, mai ales când începeți acest exercițiu. După ce un curent de energie în interiorul chakrelor de mână este deschis și curge, acest lucru se poate face oriunde la voință.
 2. Puneți-vă mâinile îndreptate unul spre celălalt, vârfurile degetelor aproape atingeți și relaxați. (Degetele pot fi ușor îndoite ca în ilustrație).
 3. Cu tamponul degetului mare, apăsați în palma fiecăruia dintre mâini, chiar în partea goală.
 4. Acum, concentrați-vă intens asupra mâinilor, în special asupra palmelor. Simțiți zona pe care ați apăsat-o cu degetul mare.
 5. Continuați concentrarea concentrării și începeți să simțiți o strălucire și o energie caldă între palme.
 6. Începeți să vă mișcați mâinile cu o centimetru sau două în afară și înapoi înapoi unde vârful degetelor se apropie aproape. Încercați să simțiți energia dintre palmele mâinilor. Cu cât practicați mai mult și cu cât energia devine mai puternică, mențineți-vă mâinile în interior și în afară, mai departe și mai departe, până când vă puteți simți energia atât de îndepărtată ca două sau mai multe picioare.
 7. Acum, vizualizați o minge de foc fierbinte alb ca soarele ca în imaginea de mai sus. Mai târziu, puteți utiliza culori. Simtiti caldura si energia din acest foc de foc intre maini. Acest lucru se poate simți ca o furnicătură sau pulsare. Pentru unii oameni, poate chiar se simte rece. Cel mai important este ca această energie să curgă și să se simtă.
 8. Acum lăsați brațele să stea în picioare și să vă relaxați. Concentrați-vă pe energia care curge pe brațele voastre în mâini. Acest lucru se poate simți tingly, iar brațele și mâinile inferioare se pot simți pompate. Acesta este un semn că energia curge. Acum repetați pașii 5-7 de mai sus.
 9. Faceți exercițiul de mai sus de 4 ori.
  Acest exercițiu ar trebui să se facă în fiecare zi, atâta timp cât este nevoie să vă deschideți cu adevărat chakrele mâinii și să stabiliți un flux permanent de energie. Cu buna practică, ar trebui să puteți simți energia puternică între mâini atunci când mâinile dvs. sunt mai mult de un picioare distanță.

După ce ați realizat un câmp de energie puternic în mâinile dvs., exersați această energie la vârful degetelor pentru a vă deschide chakrele degetului.

Pentru a simtii energia si a amplifica deschiderea lor intr-o forma mai avansata Vibrati – UUU-RRR-UUU-ZZZZZ- de 18 ori  si concentrativa pe chakrele degetelor si mijlocul palmii.

Trebuie sa simtiti mult mai mare energie in palme.