DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Deschiderea chakrelor 8 și 9

Studiul personal și revelațiile de la Toth mi-au arătat că adevăratele chakre 8 și 9 sunt chakrele umerilor. Deschiderea acestora va alinia sufletul și va amplifica în mod drastic fluxul energiei prin chakrele palmelor, făcându-le mult mai puternice.

Pentru cei ce nu sunt Sataniști: NU UITAȚI NICIODATĂ CĂ ACESTE CUNOȘTINȚE VIN DIRECT DE LA PUTERILE IADULUI !! ACESTE INFORMAȚII SUNT DE LA SATAN ȘI DEMONII SĂI!!

Pentru a-ți deschide chakrele umerilor, tot ceea ce trebuie să faci este să le vizualizezi ca în ilustrația alăturată.Concentrează-te și meditează pe aceste chakre pentru câteva minute. O senzație de durere/presiune este un semn pozitiv că le-ai deschis cu succes. Această senzație se poate extinde către brațe și le poți simți ca și cum ar adormi. Acum aliniază-ți chakrele ca în imagine, cu vârfurile spre interiorul corpului.

Alinierea corectă a chakrelor este sub forma unei cruci cu brațele de dimensiuni egale, așa cum se poate vedea în multe sigilii ale Demonilor. Sigiliul lui Set din dreapta ilustrează acest lucru. Tot în acest sigiliu se poate observa și cele 3 noduri ale sufletului. Alinierea corectă a chakrelor îți va crește puterea în mod drastic.

 

  1. Începe cu chakra bazală și aliniază-o în așa fel încât vârful să fie în sus.
  2. Fă la fel cu chakra sacrumului
  3. Acum concentrează-te pe plexului solar (chakra 666) și aliniaz-o cu vârful în jos.
  4. Concentrează-ți atenția pe chakra coronală și întoarce-i vârful în jos.
  5. Fă la fel cu chakrele 6-a și cea a gâtului.
  6. Acum concentrează-te pe chakra inimii și vizualizează-o sub forma a două conuri care vin împreună, intersectându-se ca în ilustrația de mai sus.
  7. Încheie prin a te concentra din nou pe chakrele umerilor și vizualizează-le cu vârfurile îndreptate înăuntru (spre chakra inimii)