DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Deschiderea chakrei gâtului 666

Vă rugăm să rețineți: aceasta este o poziție foarte dificilă (mudra) dacă nu aveți mâini foarte mici. POZIȚIILE DE MÂNĂ SUNT NECESARE ȘI SUNT OPȚIONALE. Doar săriți poziția mâinii dacă este dificil pentru dumneavoastră. Vibrația este cheia aici și ar trebui să fii relaxat. Încercarea de a vă forța mâinile în mudra este o distragere a atenției. Mudra ar trebui să fie confortabilă.

Pentru a activa chakra gâtului, împingeți-vă mâinile împreună ca în fotografie, degetele atingând una lângă cealaltă – nu îndoiți degetele. ** Această poziție este dificilă. Pentru cei cu mâini mai mari, poate fi omis. Cel mai bine este să fii relaxat și să nu suferi nici o durere sau disconfort în timpul efectuării acestor exerciții.

 

Respiră adânc; țineți ca și în celelalte exerciții pentru deschiderea sufletului, apoi vibrați: „HAUM” până când respirația dvs. este eliberată complet.
HHH-AH-AH-AH-UUU-MMM
H * H * ar trebui să fie un DEEP HISS în gât, ca un CAT, dar HISSING DEEPLY. Extindeți M-M-M-M-M până când expirați complet.
Cel mai important este să-l simți puternic în gât, deasupra golului. Faceți acest lucru de 18 ori. Amintiți-vă că obținerea tonului corect poate să necesite o anumită practică. Cantarul ar trebui să vibreze în zona gâtului. Acest exercițiu se poate face o dată pe săptămână sau mai mult, după cum este necesar.

 

 

 

Acum aliniați punctul de chakră al gâtului, așa cum este ilustrat în stânga.