DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Deschiderea chakrei de bază

* ATENȚIE: POZIȚIILE DE MÂNĂ SUNT OPȚIONALE ȘI NU MANDITORI. Unele dintre acești mudri pot fi diferiți pentru cei care au mâini mai mari. DACĂ ACEASTA ESTE CAZUL, TREBUIE SĂ FACEȚI. NU SUNT NECESARE.

Pentru a deschide chakra de bază, puneți-vă mâinile în poziția prezentată în fotografie, ca de exemplu semnul coarnei. Tampoanele ar trebui să atingă și degetele ar trebui să atingă una lângă alta până la partea carnosică cunoscută în palmistură ca “Muntele lui Venus”. Această mudra produce o senzație de căldură în mâini și stimulează chakra de bază. Nu vă faceți griji dacă nu puteți simți senzația de căldură deoarece aceasta necesită sensibilitate.

 

 

 

1. Aruncați bărbia în piept.

2. Inspirați și umpleți plămânii și, cu expirarea, vibrați LAUM. LLL-A-A-A-U-U-U-MMMM

 

 

 

 

 

3. În timp ce expirați, încercați să vă imaginați / simțiți că chakra de bază este foarte caldă și o vizualizați cu privire la dimensiunea unui mazăre, deschizându-vă și extinzându-vă într-un vortex. Răsuciți acest vortex. Continuați să vizualizați iluminarea chakrelor în roșu / aur și să se extindă cu un incendiu strălucitor alb / auriu, de dimensiunea unei monede de argint în diametru și imaginați-vă că sentimentul de a deveni mai fierbinte, pe măsură ce devine mai strălucitor.

Vibrația LAUM ar trebui făcută de 18 ori.

Aliniați punctul de chakra de bază cu fața în sus ca în imaginea de mai sus.