DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Deschiderea Chakrei Crown

 

Pentru a vă deschide eficient chakra coroanei, trebuie să fi efectuat deja deschiderea celui de-al treilea ochi și deschiderea celei de-a șasea chakre.

Efectele acestui exercițiu sunt extrem de plăcute. Trebuie să urmeze un sentiment de luminozitate. Unii oameni pot simți energie sau furnicături în capul lor sau își pot acoperi complet capul; o ușoară presiune în zona coroanei și o euforie intensă. Sentimentul plăcut de lumină este ceea ce face ca proiecția astrală și călătoria astrală să fie ușoare. Starea de fericire se poate produce ore și chiar zile mai târziu.

Cu această meditație revizuită [30 / August / 2018], folosirea a două vibrații diferite este mult mai puternică și mai eficientă. Primul se bazează pe runa Björk. * Deschiderea acestei căi este, de asemenea, foarte vindecătoare pentru dependenții de droguri, deoarece în mod natural provoacă plăcere extremă. A doua vibrație este mantra MAUM.
Acest exercițiu poate produce o durere de cap [în special cu persoanele care sunt predispuse la dureri de cap] care pot apărea în ziua următoare. Dacă chakra coroanei este deschisă, veți simți o ușurință și un sentiment de fericire. Dacă nu aveți aceste indicații după o perioadă de 4-5 zile, puteți relua acest exercițiu din nou de câte ori este necesar pentru a vă deschide coroana. De asemenea, nu toată lumea are o durere de cap, dar dacă sunteți susceptibil de a avea dureri de cap, fiți conștienți de acest lucru.

1. Puneți-vă mâinile în poziția indicată la stânga și respirați adânc și țineți-o atât timp cât este confortabilă (nu împingeți acest lucru) și eliberați respirația vibrată BBBBBBBB (vibrați cu un zgomot adânc, moale, cu buzele aproape închise ) Vibrația ar trebui să sune ca o albină. Albina era sacră în Egiptul Antic și în multe alte culturi antice din acest motiv.

 

 

Trebuie să focalizați vibrația în chakra din coroană chiar în centrul din partea de sus a capului, chiar în interiorul craniului. Faceți această vibrație BBBBB de 18 ori.

2. Din nou, vă concentrați pe chakra coroanei și vibrați MAUM, vibrat ca M-M-AH-AH-AH-U-U-M-M-M, de 18 ori în chakra coroanei. Extindeți M-M-M-M-M la sfârșitul vibrațiilor până când expirați complet.

 

 

Acest exercițiu este extrem de puternic, mult mai puternic decât versiunea anterioară.

Faceți acest exercițiu timp de patru zile consecutive.

 

Acum, aliniați-vă chakra coroanei vizualizând-o în jos, așa cum este ilustrat în stânga.

 

 

Runa Björk oferă intuiție, protejează energia, adună
și direcționează puterile celor patru elemente, vindecă și
revitalizează forța de viață.

 

 

 

Notați stingerul albinelor din spate
din cochilii lui Tutankhamen.