DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Deschiderea chakrei coroanei

*Mulțumiri speciale Demonului Azazel care a lucrat cu mine pentru această meditație*

Pentru ca această meditație să decurgă fără probleme, cel de-al 3-lea ochi ar trebuit să-ți fie deja deschis

Efectele acestei meditații sunt extrem de plăcute și după ce o faci ar trebui să te simți ca și cum ai fi foarte ușor sau plutitor. Unele persoane ar putea să simtă energiile mișcându-se sau furnicându-i în interiorul capului, ori că le acoperă capul în mod complet; o presiune mică în jurul zonei coroanei, însoțită de o euforie intensă sunt de asemenea de așteptat. Senzația că ești ușor și plutitor este ceea ce face ca proiecția astrală și călătoriile astrale să aibă loc cu ușurință. Stadiul de euforie intensă poate apărea la câteva ore sau uneori la câteva zile după efectuarea acestei meditații.

Atunci când este făcut în mod corect, acest exercițiu stimulează glanda pineală și chakra coroanei. Prin stimularea continuă a glandei pineale, aceasta va crește și va deveni activă. Glanda pineală este scaunul psihic al sufletului. Prin această meditație revizuită, vibrația este mult mai puternică și mai efectivă. Se bazează pe runa Björk. Deschiderea acestei conexiunii este de asemenea foarte vindecătoare pentru cei cu înclinații spre droguri, pentru că induce în mod natural o plăcere extremă. Acest exercițiu ar trebui făcut doar pentru stadiul inițial de deschidere a chakrei coroanei și pentru a-ți stimula glanda pineală. Vibrația este foarte intensă și efectivă, dar poate produce și o durere de cap care să apară de regulă în ziua următoare. Odată ce chakra coroanei îți este deschisă, vei simții o senzație de plutire și o dispoziție ca și cum ai fi în paradis. Dacă nu simți aceste lucruri după o perioadă de 4-5 zile, poți reface exercițiul, de câte ori este nevoie pentru a-ți deschide această chakră.

După efectuarea acestui exercițiu inițial, există meditații diferite pe care le poți face pentru a-ți stimula în continuare glanda pineală și chakra coroanei. Aceste meditații vor fi adăugate la secțiunea Meditații.

  1. Respiră adânc și concentrează-te pe respirația ta până numeri la 4; fă asta de 5 ori. Acest lucru te ajută să te relaxezi și să te concentrezi pentru a intra într-un stadiu meditativ/de transă. Apoi îndreaptă-ți atenția pe cel de-al 3-lea ochi. Ar trebui să simți o presiune ușoară sau sa devii conștient de el, să simți că „e acolo.”
  2. Acum, așază-ți mâinile în poziția mundrei din imaginea din stânga și inspiră profund; ține-ți respirația atât cât poți și îți este confortabil (nu exagera cu asta), după care expiră, vibrând B-B-B-B-B-B-B-B pe durata întregii expirări (vibrează cu buzele aproape închise). Vibrația ar trebui să sune precum bâzâitul unei albine. Albina era sacră în Egiptul Antic precum și în multe alte culturi antice din acest motiv.
    E în regulă să îți ajustezi sunetul în cazul în care nu îl nimerești din prima. Ar trebui să te concentrezi și să simți vibrația mai întâi în cel de-al 3-lea ochi, apoi în glanda pineală. Ar trebui să fii la o treime din expirație atunci când treci la glanda pineală. Pentru următorul pas, concentrează-te pe chakra coroanei și simte vibrația în ea, în timp ce îți extinzi expirația pe cât de mult posibil. Inspiră din nou și repetă exercițiul descris mai sus încă de 3 ori (în total 4 repetiții).

Acest exercițiu este extrem de puternic, mult mai puternic decât versiunea inițială.

Acum – FOARTE IMPORTANT:
Ține minte să te concentrezi pe frunte (al 3-lea ochi), apoi pe glanda pineală și în final pe chakra coroanei. Ar trebui să îți ajustezi expirația astfel încât să fie împărțită egal între cele trei puncte (al 3-lea ochi, glanda pineală și chakra coroanei). Acest lucru trebuie făcut pe durata întregii expirări.

Sumar:

  1. Inspiră
  2. Începe să expiri, vibrând B-B-B-B-B-B-B-B pe un ton profund
  3. Concentrează-te pe cel de-al 3-lea ochi și simte vibrația în el
  4. Concentrează-te pe glanda pineală și simte vibrația în ea
  5. Concentrează-te și simte vibrația în zona chakrei coronale
  6. Repetă de încă 3 ori pentru un total de 4

 

Acum aliniază-ți chakra coronală astfel încât să fie cu vârful în jos, așa cum este ilustrat în imaginea din stânga.

 

 

 

 

Runa Björk dezvoltă intuiția, produce energii protectoare, obține și direcționează puterea celor 4 elemente, vindecă și revitalizează forța vitală.

 

 

 

Observă cum toracele albinei este reprodus pe sculptura care acoperă capul lui Tutankhamon, în mormântul acestuia.

 

 

 

 

Lucrare de Baldovinetti “Portret al doamnei în galben” 1400’s