DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Deschiderea chakrei bazei

Pentru a deschide această chakră, așează-ți mâinile în poziția arătată în poză.

Această poziție a mâinilor produce o senzație de căldură la nivelul mâinilor și stimulează chakra bazei. Nu te îngrijora dacă nu poți simții senzația de căldură, deoarece pentru asta este nevoie de o anumită sensibilitate.

Inspiră și umple-ți plămânii, fără a-ți crea însă vreun disconfort. Când expiri fă un sâsâit prelungit: S-S-S-S-S-S-S-S.

Runa Sigel simbolizează fulgerul luminos al satanismului care este o manifestare a Șarpelui Kundalini și de asemenea a creației, scânteia vieții. Șarpele Kundalini este precum fulgerul.

În timp ce expiri, încearcă să îți imaginezi/să simți chakra bazală foarte caldă și să o vizualizezi – pentru început – de mărimea unei boabe de fasole, deschizându-se și extinzându-se precum un vortex. Învârte acest vortex. Continuă să o vizualizezi luminându-se mai întâi într-o culoare roșiatică-aurie, care mai apoi se extinde ca un foc, luminându-se într-o culoare alb-aurie de mărimea unei monezi din argint; imaginează-ți senzația de căldură din ce în ce mai puternică pe măsură ce chakra îți devine din ce în ce mai luminoasă.

Respirația sâsâită ar trebui făcută de 7 ori.

Aliniază-ți chakra bazală cu vârful în sus, așa cum ai făcut cu cea a sacrumului.