DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Deschiderea celui de-al treilea ochi

Acest exercițiu se face cu o vibrație specifică. Trebuie să faceți acest exercițiu timp de 4 zile la rând. Meditația obișnuită asupra celui de-al treilea ochi ar trebui să urmeze pentru ao deschide complet și pentru a stabili o absorbție energetică. Tot ce trebuie să faceți este să stați liniștit și să vă concentrați atenția asupra al treilea ochi. Exercițiul de mai jos nu face decât să meargă. Sunt necesare lucrări suplimentare și trebuie să fie consecvente pentru a obține rezultate maxime. Acest lucru se face prin concentrarea și simțirea celui de-al treilea ochi.
Notă: Pașii 1 și 2 [pozițiile de mână Mudras] sunt opționale. Sunt necesare pașii 3-7.

 

1. Stați cu spatele drept.

2. Puneți mâinile în poziția indicată în fotografie. Pentru persoanele care sunt drepte, mâna ta dreaptă ar trebui să facă un pumn în jurul degetului arătător stâng; pentru persoanele care sunt stângaci, mâna stângă trebuie să facă un pumn în jurul degetului dvs. drept. Miniatură ar trebui să apese pe partea degetului așa cum se arată, în locul unde se termină cuticula.

Când simțiți un șoc electric foarte lent, veți ști că aveți locul corect. Nu vă descurajați dacă nu o puteți găsi. Ar trebui să fie evident în aceia care au auri naturale mai puternice. Ceea ce face acest lucru este redirecționarea fluxului de energie către al treilea ochi.

 

 

Această mudra poate fi utilizată în orice moment în timpul meditației regulate la al treilea ochi. Păstrați această poziție pe parcursul meditației.

3. Inspirați prin nas și expirați vibrați „THAUM”.
Expirați încet prin gură și vibrați:
TH-TH-TH-AH-AH-AH-U-U-M-M-M într-o expirație lungă (vibrați sunetul o dată pe expirație.
Acum este important.
Limba voastră va fi vibrată, atingând cele două dinți din față, ca și cu cuvântul englez american „THIS”. S-ar putea să dureze câteva secunde pentru a regla acest lucru la locul unde îl simțiți în mijlocul frunții (al treilea ochi), nu vă faceți griji, continuați să continuați. Focalizați THAUM-ul astfel încât să puteți simți că vibrează pe mijlocul frunții, unde este localizat al Treilea Ochi. Acest lucru poate dura ceva timp. Faceți tot ce puteți. S-ar putea să încercați până la zece până la cincisprezece ori mai multe pentru a avea dreptate.

 

 

4. Faceți de mai sus de 18 ori la rând și apoi relaxați-vă.

5. Acum, aliniați cel de-al treilea ochi corect, vizualizând-o cu capătul cu fața îndreptat spre interior așa cum este ilustrat în stânga. Culoarea celui de-al treilea ochi este alb strălucitor, ca un soare miniatural.

6. Este foarte important ca exercițiul de mai sus să se facă timp de patru ZILE consecutive, de preferință cu 24 de ore distanță. Apoi este o afacere făcută și veți fi realizat pasul inițial de deschidere și activare a celui de-al treilea ochi.

 

7. După ce ați terminat, este important să meditați asupra celui de-al treilea ochi pentru a obține energia care curge, astfel se va deschide complet. Stați liniștit și concentrați atenția asupra al treilea ochi.

Închideți ochii și „priviți” la cel de-al treilea ochi în mijlocul frunții. Este important să vă relaxați și să nu vă deplasați mușchii ochiului, chiar dacă ochii sunt închise. La început, există, de obicei, doar negru, în funcție de cât de activ este al treilea ochi, apoi de culori și forme care se rotesc ca un caleidoscop. Ca și cum ar trebui să scrii într-o oglindă, culorile și formele vor da drumul imaginilor când faci meditația destul de mult și în mod regulat. Amintiți-vă să vă păstrați privirea moale și relaxată. Unii dintre voi nu simt nimic. Toată lumea este individuală și la diferite niveluri, depinde de meditația pe care am făcut-o în trecutul nostru. Meditația și lucrarea asupra sufletului, în care ne deschidem sufletele, este permanentă pe tot parcursul vieții. Senzația de presiune aici sau de un nod este normală după încheierea exercițiului de mai sus. De obicei, acest lucru se diminuează în timp. Aceasta indică faptul că al treilea ochi este activat, chiar dacă nu vedeți nimic imediat.

Ce puteți aștepta:

1. Una dintre primele experiențe este o durere de cap sau o presiune în centrul frunții. Această senzație poate, de asemenea, să se simtă ca și cum ar proveni din interior, de obicei de un centimetru sau mai mult sub suprafața frunții, deoarece afectează a șasea chakră. Aceasta este o indicație pozitivă că glanda pineală se trezește și începe să funcționeze într-o manieră sănătoasă.
De asemenea, puteți afla că puteți simți această durere sau presiune ori de câte ori vă concentrați atenția asupra celui de-al treilea ochi sau meditați asupra celui de-al treilea ochi. Acest lucru este perfect normal și ușurează cu timpul.

* Unii oameni pot avea o migrenă sau o durere de cap mai mică, de obicei cu oameni care sunt deja predispuși la dureri de cap. Acest lucru va dispărea.