DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Deschiderea celei de-a șasea chakre

Cel de-al treilea ochi este o extindere a chakrei a șasea, care este situată direct sub chakra coroanei, chiar în mijlocul creierului.

Tocmai am găsit acest lucru recent prin propriile mele experiențe în meditație. Fiecare carte pe care am citit-o [mulțime] se concentrează asupra celui de-al treilea ochi, nu asupra celei de-a șasea chakre, care este direct în spatele celui de-al treilea ochi. Am descoperit prin propria mea experiență că chakra a șasea se leagă direct de glanda pineală și o activează. A șasea chakră pare a fi mult mai puternică decât cel de-al treilea ochi. Glanda pineală secretă elixirul vieții și are de-a face cu obținerea nemuririi fizice. Împreună cu chakra 666 a plexului solar [Graalul lui Lucifer]; ambele fiind cele mai puternice chakre ale sufletului.

 

1. Pentru a deschide această chakră, vibrați YAUM de 18 ori. Focalizați vibrațiile în centrul creierului, chiar în spatele celui de-al treilea ochi. Extindeți M-M-M-M-M până când expirați complet.

 

 

2. Faceți de mai sus 18 ori la rând și apoi relaxați-vă.

3. Acum aliniați-vă corect chakra a șasea, vizualizând-o cu capătul în jos, așa cum este ilustrat mai sus. Culoarea celei de-a șasea chakre este albastru-violet.

4. Este foarte important ca exercițiul de mai sus să se facă timp de SEVEN zile consecutive, de preferință cu 24 de ore distanță.

Cea de-a șasea chakră este chakra feroce. Când este activată, o veți simți cu siguranță. Indescriptibilă fericire intensă. (vibrați sunetul o dată pe expirație, ca și în cazul “respirației umilitoare” Yogic) și încercați să concentrați vibrația asupra celei de-a șasea chakre.
Este posibil să dureze câteva secunde pentru a ajusta acest lucru la locul în care o simțiți în cea de-a șasea ta chakră, nu vă faceți griji, continuați să continuați. Încercați să ajungeți la vibrația corectă, unde o puteți simți în mijlocul creierului. Acest lucru poate dura câteva experimente. Faceți tot ce puteți. S-ar putea să încercați până la zece până la cincisprezece ori mai multe pentru a avea dreptate.