DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Deschidere și meditarea pe centrii clarauzului

Meditarea pe centrii clar-audienței, știuți și ca “urechile psihice”, îți va împuternici auzul astral. Acest aspect este foarte folositor în comunicarea cu Demonii.

Doar relaxează-te și concentrează-te pe fiecare centru, vizualizându-l pe fiecare ca pe o stea luminoasă. Petrece câteva minute cu fiecare.
Ca să deschizi fiecare dintre aceste chakre minore, doar concentrează-te pe ele și vizualizează-le deschizându-se și strălucind ca niște stele. devenind din ce în ce mai luminoase. Aceasta ar trebui repetate pe parcursul a câteva sesiuni de meditație pentru a fii deschise permanent. Aceste chakre sunt localizate identic pe ambele părți ale capului (ilustrația de mai sus arată doar o parte).

 

Vei observa schimbări în conștiință și în abilitățile tale psihice, când faci acest exercițiu pentru orice perioadă de timp. Odată ce avansezi, poți întreține respirația chakrală, absorbind energie cu fiecare inspirație, iar odată cu expirația, extinzând și luminând ușor fiecare chakră pe care te concentrezi.

 

 Mai multe informații despre clarauz

 

*Lucrarea folosită pentru ilustrații: “The Land Baby” de Hon John Collier; Secolul 19
*Dacă deja le ai deschise, atunci întreține respirația chakrală, luminându-le și încărcându-le cu energie*