DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Demonul nu a aparut

Am primit multe e-mailuri personale şi multe postări au fost scrise pe e-grupurile Bucuria lui Satan, cu privire la evocarea Demonilor, precum şi despre problemele pe care unele persoane le-au avut în ai vedea, auzi sau simţi prezenţa acestora.

Oamenii vin în Satanism la nivele diferite în abilitățile psihice. O abilitate psihică este atunci când sufletul cuiva îi este îndeajuns de deschis pentru a simţi lucruri pe care majoritatea nu le pot simţi. Acesta este scopul Satanismului Spiritual: de a împuternici omenirea din punct de vedere spiritual. Sufletele oamenilor au fost sigilate, astfel încât foarte puțin poate fi accesat, în afară de planul material. Bisericile iudeo-creştine au fost dintotdeauna o unealtă de îndepărtare a cunoştinţelor spirituale şi de înlocuire a acestora cu minciuni şi un materialism total. Efectul a fost atrofierea sufletului şi a spiritului din generaţie în generaţie, timp de secole. Oamenii care au avut parte de experienţe psihice, adesea se pierd când trebuie să le explice sau chiar să le înţeleagă.

Aceia dintre noi care au fost cu Satan de-a lungul mai multor reîncarnări, sunt mult mai deschişi psihic. Acest lucru se plica şi celor care au lucrat la împuternicirea sufletului şi a puterilor lor psihice, în vieţile anterioare.

Sunt mulţi oameni care nu şi-au dezvoltat puterile nici în vieţile anterioare şi nici în aceasta, motiv pentru care sunt incapabili de a simţi prezenţa Demonilor, în timpul evocării. Mulţi dintre acești oameni se simt ignoraţi sau deziluzionați. Nu este nevoie ca cineva să se simtă în felul acesta, deoarece simţurile şi abilităţile psihice pot fi dezvoltate oricând, prin meditaţii de împuternicire, care reprezintă fundamentul Satanismului Spiritual.

Pentru aceia dintre voi care au probleme, vă rog să fiţi răbdători şi încercaţi să lucraţi pe aceste aspecte pentru o perioadă, cu un program de meditaţii. După aceea, ar trebui să încercaţi din nou să chemaţi un Demon. Conştientizarea este de asemenea importantă. Fii atent la coincidenţe şi la răspunsurile întrebărilor şi preocupărilor tale. Nu te limita, deoarece răspunsurile pot veni din multe surse diferite, în unele dintre cele mai neobișnuite căi şi la care te-ai aştepta cel mai puţin.

Dacă ai încercat evocarea de mai multe ori fără nici un rezultat, trebuie să meditezi regulat. Orice Satanist Spiritual ar trebui să mediteze în mod regulat, indiferent de abilităţile actuale.

Link spre Meditaţiile Satanice de Împuternicire