DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Demonii şi bioelectricitatea

Demonii au o energie puternică, cu mult deasupra unui om obijnuit. Atunci când îi invocăm sau avem un contact apropiat şi intim cu aceştia, pot avea loc o varietate de efecte. În astfel de cazuri, bioelectricitatea Demonului se îmbină cu a noastră. Toţi suntem diferiţi, la fel cum şi forţa vitală a fiecaruia este diferită, operând la nivele diferite de intensitate. Experienţele unuia nu sunt experienţele tuturor. Acestea depind de multe lucruri, gen nivelele anterioare ale energiei sufletului. Cu cât propria ta energie este mai puternică, cu atât poţi suporta mai multă energie şi cu mai puţine efecte secundare. De asemenea, şi puterea şi construcţia unuia determină cantitatea de energie pe care acesta o poate manevra. Oamenii care sunt bine făcuţi sau care au o construcţie mai puternică, pot suporta mai multă energie atât din propriile lucrări, cât şi din surse exterioare.

Oamenii care fac în mod regulat exerciţii fizice intense, vor descoperi că sunt capabili de a manevra nivele de energie mai ridicate şi progresa mai repede în creşterea propriei bioelectricităţi. Toate acestea cer timp şi practică. Se aseamănă cu escaladarea munţilor, sport în care trebuie să poposeşti la anumite altitudini uneori timp de zile întregi, pentru ai acorda organismului timpul necesar de a se adapta condiţiilor, prevenind astfel efectele secundare neplăcute sau, în unele cazuri, atacuri severe de rău de altitudine, care sunt destul de periculoase. Toţi suntem diferiţi, motiv pentru care trebuie să ne mişcăm după propriul nostru ritm.

Senzaţiile obişnuite după invocarea unui Demon, sunt: senzitivitate a pielii, furnicături, vibraţii din interior, dureri ale articulaţiilor (în cazul celor cu o bioelectricitate scăzută), poţi avea senzaţia că străluceşti foarte puternic şi/sau că pluteşti, senzaţii de frig sau cald, bucurie, vise intense, te poţi simţi superactiv sau agitat, insomnie, uneori anxietate, etc. Cu cât nivelul energiei tale vitale este mai scăzut, cu atât mai multe efecte secundare poţi experimenta. Nimic din toate acestea nu ar trebui să te preocupe prea mult, deoarece vor trece toate. Aceste efecte depind şi de intimitatea contactului cu Demonul/iţa: o simplă comunicare telepatică arareori rezultă în efectele pe care un contact sexual le produce.

Am invocat Demoni de multe ori, iar pielea m-a furnicat câteva zile după aceea, dându-mi senzaţia unei arsuri de la soare: fără durere, ci doar o senzitivitate crescută. Invocarea Demonilor înainte de culcare poate cauza insomnie, deoarece energia Demonului/iţei – care este intensă şi puternică – te poate ţine treaz. Prin auto-împuternicire şi creşterea propriei bioelectricităţi, întotdeauna vom capabili de a simţi un Demon şi vom continua să avem unele dintre aceste efecte, însă acestea din urmă vor fi minime.

Atunci când îţi simţi şarpele kundalini clocotind, fără să fi meditat pe el, adesea indică prezenţa unui Demon. Energia Demonică se aseamănă mult cu cea a noastră, motiv pentru care avem nevoie de experienţă pentru a determina dacă un Demon este prezent sau dacă ne simţim propria energie. Acest lucru vine în timp şi în urma unor repetate contacte cu Demoni.

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich