DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Demonii şi bioelectricitatea

Demonii au o energie puternică, cu mult deasupra unui om obijnuit. Atunci când îi invocăm sau avem un contact apropiat şi intim cu aceştia, pot avea loc o varietate de efecte. În astfel de cazuri, bioelectricitatea Demonului se îmbină cu a noastră. Toţi suntem diferiţi, la fel cum şi forţa vitală a fiecaruia este diferită, operând la nivele diferite de intensitate. Experienţele unuia nu sunt experienţele tuturor. Acestea depind de multe lucruri, gen nivelele anterioare ale energiei sufletului. Cu cât propria ta energie este mai puternică, cu atât poţi suporta mai multă energie şi cu mai puţine efecte secundare. De asemenea, şi puterea şi construcţia unuia determină cantitatea de energie pe care acesta o poate manevra. Oamenii care sunt bine făcuţi sau care au o construcţie mai puternică, pot suporta mai multă energie atât din propriile lucrări, cât şi din surse exterioare.

Oamenii care fac în mod regulat exerciţii fizice intense, vor descoperi că sunt capabili de a manevra nivele de energie mai ridicate şi progresa mai repede în creşterea propriei bioelectricităţi. Toate acestea cer timp şi practică. Se aseamănă cu escaladarea munţilor, sport în care trebuie să poposeşti la anumite altitudini uneori timp de zile întregi, pentru ai acorda organismului timpul necesar de a se adapta condiţiilor, prevenind astfel efectele secundare neplăcute sau, în unele cazuri, atacuri severe de rău de altitudine, care sunt destul de periculoase. Toţi suntem diferiţi, motiv pentru care trebuie să ne mişcăm după propriul nostru ritm.

Senzaţiile obişnuite după invocarea unui Demon, sunt: senzitivitate a pielii, furnicături, vibraţii din interior, dureri ale articulaţiilor (în cazul celor cu o bioelectricitate scăzută), poţi avea senzaţia că străluceşti foarte puternic şi/sau că pluteşti, senzaţii de frig sau cald, bucurie, vise intense, te poţi simţi superactiv sau agitat, insomnie, uneori anxietate, etc. Cu cât nivelul energiei tale vitale este mai scăzut, cu atât mai multe efecte secundare poţi experimenta. Nimic din toate acestea nu ar trebui să te preocupe prea mult, deoarece vor trece toate. Aceste efecte depind şi de intimitatea contactului cu Demonul/iţa: o simplă comunicare telepatică arareori rezultă în efectele pe care un contact sexual le produce.

Am invocat Demoni de multe ori, iar pielea m-a furnicat câteva zile după aceea, dându-mi senzaţia unei arsuri de la soare: fără durere, ci doar o senzitivitate crescută. Invocarea Demonilor înainte de culcare poate cauza insomnie, deoarece energia Demonului/iţei – care este intensă şi puternică – te poate ţine treaz. Prin auto-împuternicire şi creşterea propriei bioelectricităţi, întotdeauna vom capabili de a simţi un Demon şi vom continua să avem unele dintre aceste efecte, însă acestea din urmă vor fi minime.

Atunci când îţi simţi şarpele kundalini clocotind, fără să fi meditat pe el, adesea indică prezenţa unui Demon. Energia Demonică se aseamănă mult cu cea a noastră, motiv pentru care avem nevoie de experienţă pentru a determina dacă un Demon este prezent sau dacă ne simţim propria energie. Acest lucru vine în timp şi în urma unor repetate contacte cu Demoni.

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich

 

Clarauzul, clarviziunea și importanța de a fi cât mai deschis și puternic spiritual

Pentru a putea fi mai receptivi în legătură cu mesajele din partea Zeilor sau modurile prin care Aceștia ne ajută, trebuie lucrat pe elementele prezentate în subtitlu. Nu este greu să îți împuternicești centrii clarauzului sau clarvederii, iar roadele pe care le culegem lucrând pe aceștia sunt de neprețuit, întrucât putem avea interacțiuni mult mai bogate cu Demonii. Meditația vid este de asemenea un exercițiu extrem de necesar spre a dezvolta această abilitate, ea ajutând la diferențierea dintre vocile din mintea ta și mesajele trimise de Zei. Mai recomand cu tărie împuternicirea glandei pineale, ce ne amplifică puterile psihice, ridicarea gradului de conștientizare, ce duce la mai buna înțelegere a lucrurilor ce se petrec atât în jurul nostru cât și în lume, și de asemenea,împuternicirea celui de-al treilea ochi.

Moduri în care suntem vizitați de Zei

Zeii pot interacționa cu noi prin foarte multe metode. Ne pot vorbi telepatic, se pot înfățișa într-o oglindă, Le putem simți energia sau ni se pot arăta direct, dar acest lucru depinde foarte mult de cât de deschiși spre astral, și cât de puternici suntem. Într-o zi, aveam foarte mare nevoie de ajutor, așa că m-am concentrat pe sigiliul Lui Anubis, Demonul meu Gardian, i-am vibrat numele, așa cum se face în cadrul evocării, iar Acesta a apărut la mine în cameră, apropiindu-se și punând mâna pe umărul meu, Îi puteam simți energia, și vedea, ca o imagine care dispare și apare, așa că m-am concentrat, am închis ochii și L-am putut simți lângă mine, ca pe o persoană care era în dreptul meu. Mi-am golit mintea ( meditația vid ), și am început să Îi vorbesc. Am putut purta o conversație fără nicio problemă, am căzut de acord asupra unui lucru pe care urma să i-L ofer drept răsplată, iar apoi a plecat. Zeilor vă puteți adresa cum simțiți, dar nu uita-ți să fiți întotdeauna respectuoși cu Ei.

Îndrumarea și cum se manifestă aceasta

Atunci când cerem ajutor sau îndrumare, aceasta poate apărea sub diferite forme. Am avut momente în care problema mea a fost rezolvată direct, și altele în care am fost împins spre anumite acțiuni care au dus la rezolvarea acesteia, fiindcă Demonii ne învață cum să ne descurcăm singuri, să devenim independenți și să ne rezolvăm problemele prin propria putere, motiv pentru care mereu când dau de o situație ce este peste puterea mea, prefer să cer îndrumare, și nu rezolvare directă. Noi nu suntem creștinii care se roagă cu speranța că le va apărea într-o zi un preot în fața porții, conducând BMW-ul pentru care aceștia s-au rugat, și zicând „sunt aici din partea lui d-zeu, rugăciunea ți-a fost ascultată”. Trebuie să învățăm să muncim și noi pentru ceea ce ne dorim. Ca să întelegeți mai bine, să zicem că ai nevoie de ajutor în legătura cu cositul ierbii în curte și nu dispui de nicio unealtă, Satan vine și îți oferă o moto-cositoare, dar nu te aștepta să îți tundă și iarba, fiindcă altfel ne învățăm leneși iar progresul și capacitatea noastră de a ne descurca singuri în situații asemănătoare, se duce de râpă. De asemenea, nu abuzați niciodată de Zei, Ei sunt dispuși mereu să ne ajute, dar asta nu înseamnă că trebuie să Îi chemi când dai de puțin greu și vrei să nu mergi la școală astăzi fiindcă ai lucrare iar mama ta te trimite indiferent de ce îi spui, asta ca exemplu.

Lenea e cucoană mare

În încheiere aș vrea să vă îndrum la mai multă meditație, studiat și dezvoltare a cunoașterii, fiindcă despre asta este satanismul, avansare pe toate planurile, puterea de a-ți lua destinul în propriile mâini și atingerea zeificării, așa cum ne este destinat. De când cu tehnologia, lumea a devenit mai leneșă, se plictisește rapid de unele lucruri și se tolănește pe canapea să vadă ce mai e pe Facebook, nu zic să renuntați la absolut toate lucrurile pe care le faceți și să meditați 24/7, dar fă loc și meditațiilor, am trecut și eu printr-o perioadă din asta, și nu aduce nimic bun, dacă privezi sufletul de ce este bun pentru el, nici ție nu ți se mai întâmplă lucruri bune ca atunci când o faci. Zeii de ce ar ajuta pe cineva care se freacă pe burtă și nu face și el nimic pentru binele lui? Cu cât ne ducem viața mai mult în jurul Satanismului, cu atât primim mai mult ajutor, avem experiențe mai bune și trăim mai fericiți.

HAIL SATAN!

  • Sursa / Bucuria lui Satan /JoyofSatan