DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
DanishEnglishFrenchGermanPortugueseRomanianRussianSpanish
Cum să îi vindeci pe cei dragi

Este destul de diferit când întreţinem lucrări de vindecare pentru cei dragi, decât atunci când o facem pentru noi înşine. Cel mai bine este să foloseşti energie vindecătoare din pământ, pe care să o laşi să curgă prin tine, în persoana iubită.

Pentru a face acest lucru, este foarte important ca chakrele tale să îţi fie deschise, active şi puternice, în special chakrele palmelor şi ale tălpilor. Pentru mai multe informații despre asta, dă click pe linkurile de mai jos:
Palme
Tălpi

Sufletul tău trebuie să fie îndeajuns de puternic. Acest lucru se obţine prin meditaţie de împuternicire consistentă şi repetată. Adesea sunt necesare mai multe sesiuni de vindecare, în acord cu severitatea bolii sau afecţiunii.

Cu câteva luni în urmă, mi-am vindecat un animal de companie, prin punerea mâinilor mele peste zona în care acesta avea problema. Mi-am deschis la maximum chakrele tălpilor şi ale palmelor şi am început să absorb energie vindecătoare prin picioare (eram în casă) şi să o proiectez prin chakrele palmelor, vizualizând neîntrerupt o puternică lumina alb-aurie peste animalul meu de companie, afirmând că este vindecat. Puterile îmi erau de proporţie, deoarece tocmai terminasem o sesiune de hatha yoga şi de meditaţie de împuternicire. În acest exemplu, a fost necesară doar o singură sesiune de vindecare şi animalul meu a fost din nou sănătos.

 

Există câteva linii directoare în vindecarea celor dragi:

1. Asigură-te că eşti îndeajuns de puternic şi că nu îţi foloseşti energiile proprii! Cel mai bine este să tragi/absorbi energie vindecătoare din Pământ (acest lucru se poate face şi prin podea), Soare sau alte surse naturale. Întotdeauna circulă această energie prin tine însuţi înainte de a o transfera în persoana iubită.

2. Asigură-te că îţi cureţi aura şi chakrele în mod complet, după ce termini sesiunea!

3. În cazul unor accidente serioase sau alte lucruri asemănătoare, cu cât participă mai multi oameni în vindecare, cu atât mai bine. Prieteni, rude, etc. – dacă sunt toţi deschişi la minte – se pot organiza în absorbirea energiei vindecătoare şi aplicarea acesteia peste persoana afectată, într-o situaţie de urgenţă. Chiar şi persoanele care nu sunt antrenate în astfel de practici sunt mai bune decât să nu faci nimic.

4. Precum în efectuarea oricărei acţiuni magice, trebuie să fi confident în puterile tale şi să crezi într-o recuperare completă.

5. Afirmaţiile sunt necesare întotdeauna, deoarece energia face ce i se spune să facă. Acestea ar trebui să fie mereu la timpul prezent şi pozitive.

6. Odată ce sesiunile de vindecare au fost începute – depinzând de severitatea bolii sau afecţiunii – ar trebui întreţinute regulat, până când persoana în cauză s-a recuperat în mod complet.

7. De asemenea, este important să cureţi zona afectată cu o lumină de un alb strălucitor înaintea aplicării energiei vindecătoare.

8. Ca şi în cazul vindecării personale, cazurile severe pot necesita mai multe sesiuni de vindecare pe zi. Acest lucru depinde şi de puterile tale personale. În consecinţă, cu cât ești mai puternic, cu atât mai puternică şi efectivă îţi este vindecarea. Aceia dintre noi care sunt extrem de puternici, pot întreţine doar o singură sesiune de vindecare şi să obţină o recuperare completă.

9. Cu cât afecţiunea este mai veche (mai cronică), cu atât este mai dificil de vindecat. Problemele congenitale (afecţiunile din naştere) sunt cele mai dificile. Însă nimic nu este imposibil! Mintea umană este capabilă şi de a creşte un nou membru (mână, picior). Cheia este puterea personală extremă, putere care se dobândeşte prin meditaţie de împuternicire consistentă, răbdare, perseverenţă şi mai mult decât orice – CONSISTENŢĂ!

10. După ce lucrezi pe alţii, sunt foarte recomandate câteva seturi de respiraţii prin alternarea nărilor soare/lună, pentru a-ţi reechilibra sufletul. Însă de data aceasta, cu acest exerciţiu, ar trebui să îţi ţii respiraţia numai după ce inspiri, şi NU după ce expiri. Este foarte important ca atunci când întreţiirespiraţii prin alternarea nărilor, să şi *inspiri* energie, cu fiecare inhalare.

HAIL SATAN!